Kakšna se vam zdi Hidratantna multivitaminska krema s faktorjem 15?? Ker sem čisto nora na fige, mi je takoj padla v oči, zdej me pa zanima če je dobra, a mogoče katera ve??
Kakšna se vam zdi Hidratantna multivitaminska krema s faktorjem 15?? Ker sem čisto nora na fige, mi je takoj padla v oči, zdej me pa zanima če je dobra, a mogoče katera ve??

Šment, sem mal zamešala.Ko sem vidla sliko fige, sem kar naekrat vse pomešala. 
Kakšna pa je ta krema potem?
Pa še nekaj, ravno ti pišem svoj seznam, pa me zanima kaj si misliš o korektorju clearskin?

Kateremu? Obarvan ne vem, če je kaj prida, druga dva sta pa ok.
Multi? Lahka, vlažilna, samo B filter.
Ravno ta vikend sva bila s fantom na morju in sem se took fig najedla, da še sedaj sanjam o njih in jih tudi povsod vidim 
Ta korektor je zelen in je v taki embalaži kot lipgloss. Imenuje pa se Invisible Blemish Corrector.
Odločam se med Nočnim negovalnim tretmajem za mozolje Overnight Blemish Treatment in tem korektorjem. Drugače nimam tok problemov z mozolji, samo na vsake toliko časa se mi pojavi kak, imam pa zelo razširjene pore na nosu. Kaj misliš da je boljše?
(Škoda, da nimajo korektorja narejenega s fig, ker potem bi vse dileme čudežno izginile
)

Ima katera izkušnje z avonovimi kopelmi? Nujno bi potrebovala vaša mnenja. Trenutno me mikata mandljeva pa cimetova.

Alena, mislim, da tile malo manj prekrivajo, ampak nisem sigurna.
Silver, kopeli so menda krasne, jaz kakšno kupim kar za milo za roke, ker tako dišijo. Sicer pa prihajajo Senses kopeli
(jaz pa nimam bane...
)
Tanja, hvala. Bom probala tester pa bom videla. Tega, ki ga imam sedaj imam pa še enega na zalogi, ki sem videla da grejo ven sem še enega nabavila.
Kirka tisti, ki je kot glos se meni ne zdi, ker ti naredi belo zelen flek čez mozolj in se ful vidi. Meni je boljši un v roll-on, ima salicilno pa še deluje.
Kopel brusnico in jabolko imam tudi jaz in super diši. Jo imam kar za tuširanje, ker nimam časa za namakanje.
Meni še vedno ni nekaj jasno v zvezi s tem Overnight Blemish Treatment-om. A je to tonik ali se uporablja namesto kreme?

Pravkar bom znorela in kar je še podobnega!!!!!!!

Sem se zdaj posebej zaradi Avona peljala v BTC dvignit in, ko odprem paket sta notri samo zadevi, ki jih pri prejšnjem naročilu ni bilo, in NIČ DRUGEGA!!!!!!!!!!
to pomeni, da jutri dobim še en paket ali kako??? Je tisti fant tam samo površno poledal? Pa ravno zato sem šla taj, da se mi jutri ni trteba zirati na dostavo!!!!!!!!!!
TOOO MUCH!!!!!
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...