- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Hvala, Zoey upam, da je res tako.
Sem ugotovila, da se bolj splača naročit v a terminu, ker v c je dosti stvari razprodanih, če so bile znižane. Vendar jih očitno ne izuči, da bi bila dovolj velika zaloga stvari, ki jih znižajo. Čisto so nesposobni.
Vse, ki vam manjkajo stvari v paketu, jutri obvezno pokličite in zatežite! Ker to je pa res too much! Jaz vsekakor bom! Ker če nas bo dovolj in pogosto težilo, bodo morda končno celo poštimali zadeve?
Mojca, jaz bom jutri preverila in ti poročam.
Iree ni Poljakinja ampak Madžarka, izdelki se pakirajo na Madžarskem za zelo zelo nizko ceno, tako, da se jim verjetno včasih niti ne lubi delat
.
Strogo pa ubogajte Tanjo in jim zatežite 100 na uro .
Mene tudi zanimajo senčila v obliki peresa! Mislim, da je odtenek Diamond Dust.
Ali lahko na ta srečanja gre vsak ali moraš biti nujno član? Mogoče bom šla na srečanje v Spodnjo Idrijo pa še kolegica bi šla z mano. Vendar je šele 7.10. Kaj si pa lahko na srečanjih ogledaš, nove izdelke?
Lp
Iree ni Poljakinja ampak Madžarka, izdelki se pakirajo na Madžarskem za zelo zelo nizko ceno, tako, da se jim verjetno včasih niti ne lubi delat
No, saj potem je pa že dosežek, da dobimo vsaj kaj v paketu, če se jim tako fučka. Lep zgled bi jim lahko bil Oriflame, vse pakirajo tukaj. In do sedaj sem v skoraj štirih letih le ene dvakrat bila razočarana, ker česa ni bilo v paketu. Tukaj pa vsaj vsaka dva meseca ali še večkrat. Če je poceni, še ne pomeni, da je kvalitetno!
Sem bila pa presenečena, ko sem v soboto dobila v paketu stvar, ki je v prejšnjem ni bilo. Ponavadi so na to kar pozabili in mi niso nikoli naknadno pošiljali. Mogoče se bodo pa poboljšali, v parih letih.
Sem šla tja, in niso imeli ničesar od dekorative, razen tekočih pudrov.
Ki pa so vsi krasne svetle barve, nude in warm beige sta yellow-based (odgovarjata CS buff), almond in cream neutral, ivory roza (ampak ne pretirano), cappucino neuporaben - full oranžen in temen.
A tako. Hvala. Saj sem naročila testerje, jih dobim v soboto in me firbec matra. Upam, da v oktobru, ko bom šla na srečanje bodo imeli kaj več dekorative, saj me ta najbolj zanima in za veliko stvari se ne dobi testerjev.
Kakšen pa je ta puder, isti kot Incredible finish, samo druga embalaža, ali je drugačen? Ker ta mi je super, ampak gre iz prodaje. Ali je pa vsaj podoben?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...