Punce hvala!
Lena, lep pozdrav, hvala za kompliment! Me ne zafrkavaš? Mi je ful drago če me samo razmete!
Iree, pozdravljena! Leta branja titli na PopTv-ju so se končno splačali!

Fifica kodi za vzorke so: Cocoa 13664, Romantic 39479 in Rambling Rose 12724. Pretpostavljam da imamo iste kode ker so tud češki kodi isti kot hrvaški.
Alena in Kiara, Intimni gel ma alkohol na 3. mestu (prebrala sem direktno z nalepke) in meni je vredu, pa sem občutljiva.
Ena predstavnica mi je rekla da se nekateri s tem umivajo (eden fant, zdelo se mi je kar smešno prvi tren!

), nekateri šamponiraju in da im je zelo ugodno ker ima niski pH faktor in je zato pogodno za kožo in lase. Neki dan sem si mislila, če mi se ne bi dalo puno stvari pakirati za na pot bi zela tale gel (jaz koristim prozirni) in bi mi na par dni nadomestil gel za tuširanje, gel za umivanje lica, šampon, pa tud za tuširanje bi moral biti dober.
Sprej za telo od višnje.....mmmm...njam-njam. Ampak ne vem zakaj tolko alkohola, škoda.
Res ne morejo nič naredit brez alkohola!

To me zlo moti pri Avonu. Ampak, po pravici, tudi drugi proizvajalci delajo tak. Rada bi vedela zakaj....