Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Če lažete o teh 8 stvareh, vaše razmerje ne bo dolgo trajalo

24. apr 2019 10:03
0

Oglasno sporočilo

Če ste neiskreni in skrivate svoje občutke ali celo lažete, potem to ni iskren odnos in kot tak ne more voditi v srečno prihodnost. Če ste neiskreni, ste neiskreni tudi do sebe. Če ste neiskreni glede sebe in svojih potreb, potem bo partner težko vedel, kaj želite. Vaših pričakovanj ne bo mogle izpolniti, vi pa boste nezadovoljni. Iskrenost je torej ključ.

PREBERITE TUDI: Varanje ali: kam nas je zaneslo?

Niste iskreni glede svoje preteklosti

Če lažete o svoji preteklosti, potem lažete o tem, kdo ste. Preteklost je tista, ki vas je izoblikovala kot osebo, zato ni razloga, da jo skrivate. Svojemu partnerju morate pokazati svoj pravi jaz. Če tega ne zmorete in do partnerja niste iskreni, potem to razmerje ni pravo. 

Lažete o finančni stabilnosti

Veliko razmerij se je že končalo zaradi finančnih razlogov. Ne dovolite, da finance pridejo med vaju. Kot par, še posebno, če si delita gnezdece in načrtujeta družino, bodita o svojih financah iskrena. 

Niste iskreni glede tega, ali si želite otrok

Glede tega, ali si želite imeti otroke, morate biti iskreni do sebe in do svojega partnerja, saj to vpliva na prihodnost obeh. Svojega partnerja glede tega ne smete zavajati.

Lažete o zvestobi

Varanje je nekaj, kar ni nikoli dobro, za nobeno razmerje. A če ste nezvesti, in o tem še lažete, se stvari lahko še bolj zapletejo. Bodite iskreni in partnerju direktno povejte, kaj se dogaja. 

Lažete glede svojega zdravja

Zdravje ni hec. Pomembno je, da ste glede svojih fizičnih ali duševnih težav iskreni s svojim partnerjem. Vaš življenjski sopotnik mora vedeti za vaše zdravstvene tegobe, saj vam le na ta način lahko pomaga in stoji ob strani.

Niste iskreni glede svojih pričakovanj

Vsak ima pričakovanja glede nečesa in enako je v razmerjih. Vsak posameznik lahko pri sebi razčisti, kaj od razmerja in partnerja pričakuje. In to mora partner tudi vedeti. Partnerju jasno povejte, kakšna so vaša pričakovanja. Če glede tega ne boste iskreni, partner ne bo vedet, kako bi moral ravnati, zato boste venomer nezadovoljni, razmerje pa bo zdrvelo v prepad.

Niste iskreni glede svojih seksualnih potreb

Spolnost je eden izmed pomembnih dejavnikov intimnega razmerja. Partnerju direktno povejte, kaj vam ugaja in kaj ne in nikar ne hlinite zadovoljstva. Glede tega morate biti iskreni.

Pomembno je, da ste do svojega partnerja iskreni, sicer razmerje nima prihodnosti. Če ne morete biti iskreni, pa se morate pogovoriti tudi sami s seboj. 

PREBERITE TUDI: Kako zelo pomembna je iskrenost?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 3 dnevi
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi pred 4 dnevi
   zimski
  • numi pred 4 dnevi
   Dobra ampak
  • numi pred 4 dnevi
   top
  • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
   Nobene razlike
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je vitamin C čudežno zdravilo, ni več nobena skrivnost – med drugim ...