Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nebesna znamenja, ki se najbolje ujamejo z znamenjem strelca

8. dec 2020 8:17
0

Oglasno sporočilo

V primeru strelca lahko vsi mislijo, da poznajo tega lokostrelca. Toda vsi ne vedo, kakšni so v notranjosti. Ljudje pogosto vidijo strelca kot nezavezano znamenje, ki ne ve, kaj hoče v življenju. Drugi jih vidijo kot ljudi, ki nikoli ne bodo mogli biti v "resni" zvezi. V resnici so strelci neverjetni svobodni duhovi, ki si želijo ljubiti in biti ljubljeni. So prijazni in gostoljubni in jih lahko kdorkoli vzljubi samo zaradi njihove osebnosti. In najboljši način, kako dobiti njihovo srce? Spoznajte združljivost strelca.

Katera nebesna znamenja so najbolj združljiva s strelcem?

Strelci so najbolj združljivi z ovni, levi, tehtnico in vodnarji. Noro je, kako sinhronizirani so oven, lev in tehtnica s strelcem, ko gre za čutnost, strast do podobnih vprašanj in ljubezen do vseh treh znakov, zato se bo strelec najverjetneje zaljubil v vsaj enega teh znakov v svojem življenju.

Kaj strelec potrebuje v razmerju?

Predvsem strelci potrebujejo posebno osebo, ki bo do njih vedno iskrena in navsezadnje ljubeča. Hrepenijo po občutku ljubezni, zvestobe in predanosti. Želijo si tudi nekoga, ki jim omogoča svobodno izražanje in jih ima rad zaradi vsega, kar so. Strelec ima nekaj težav z zavezanostjo, zato se ga lahko mnogi drugi zavezani znaki izogibajo (razlog, zakaj je ena največjih stvari, ki jih ta znak zahteva, potrpljenje). Potrebujejo nekoga, ki jih bo poskušal spoznati in navdušiti, ker lahko toliko ponudijo svetu in svojemu partnerju. Strelec ljubi življenje in ljudi in potrebuje nekoga, ki bo z njim užival v teh dveh stvareh. Ljubil vas bo in skrbel za vas na način, kot še nihče drug.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Naj si gre za modo, ličenje ali opremljanje stanovanj – vsi vemo, da se trendi vedno znova vračajo in obračajo. Letošnje leto to (ponovno) potrjuje.