Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Namig: kakšno bo ljubezensko življenje v letošnjem letu

16. jan 2019 11:12
0

Vsako leto nam prinese priložnosti za učenje in rast. Ovni, tethnice in ribe se bodo učile iskati in najti ravnovesje med razmerjem in kariero. Rak in lev naprimer, pa se bosta morala naučiti, kako sodelovati s partnerjem, da skupaj premagata življenjske izzive, ki vam bodo napoti. Dvojčki in device lahko pričakujejo res lepo ljubezensko leto.  Planeti se nenehno gibajo, zato ne glede na to, v katerem horoskopskem znamenju ste rojeni, lahko pričakujete nekaj sprememb v vašem ljubezenskem življenju. Tole se bo dogajalo na ljubezenskem področju v letu 2019, glede na to, v katerem nebesnem znamenju ste rojeni.

PREBERITE TUDI: Ta 3 horoskopska znamenja imajo dobro razvito intuicijo

Oven

Znašli se boste v pravem ljubezenskem trikotniku: vi, služba in ljubezen, s čimer boste razmerju dodali novo raven in težo. Nič ni narobe s tem, če veliko in trdo delate, ampak če želite obdržati razmerje trdno, boste morali najti boljše ravnovesje. To imejte v mislih celo leto. Planet, ki vlada vaši peti hiši, ki je hiša romance, zamenja znamenje vsak mesec, kar pomeni zanimivo leto, še posebej v času od 22. novembra do 22. decembra,  ko bodo odnosi blagoslovljeni s srečo, modrostjo in optimizmom.

Bik

Če se vam je zdelo vaše ljubezensko življenje dolgočasno, pričakujte to leto zanimive spremembe. To leto se boste večkrat zaljubili, kar bo v vas končno zbudilo romantične občutke. Leta 2019 se bo Jupiter, planet modrosti in optimizma, gibal skozi vašo osmo hišo, ki se nanaša na vaše partnerje in družino. To kaže na to, da je tudi zelo verjetno, da bo imel vaš partner letos več denarja in uspeha. Stojte mu ob strani.

Dvojčki

Dobre novice za dvojčke! Ljubezen bo letos za vas vznemirljiva. Letos boste še bolj zavezali le eni osebi, čeprav bo le-ta v vaše življenje prinesla nekaj drame. Poleg tega Jupiter prehaja skozi vašo sedmo hišo, ki je hiša partnerstev. Torej bodo odnosi v tem letu postali prijetni in optimistični. Lahko pričakujete, da se bo vaš partner v tem letu začel obnašati kot nek guru; nanj se boste lahko obrnili za modri nasvet ali usmeritev, saj bo vaš partner lahko odličen vir filozofskih ali verskih usmeritev.

Raki

Če ste v zadnjem času že imeli težave z močjo v svojem odnosu, se bo to v letu 2019 še nadaljevalo. Zaradi tega se boste počutili, kot da bi se morali držati svojega razmerja ali partnerja na vso moč, dokler ne razčistite pri sebi. Ampak to ne bo pravilen način, raje  se osredotočite na način dajanja ljubezni in tega, na kakšen način ljubite, in se ne osredotočajte le na razmerje. Leta 2019 lahko pričakujete, da bodo razmerja delovala kot Saturn, ki je planet discipline, odgovornosti in prelaganja in ki bo potekal skozi vašo sedmo hišo, hišo partnerstev. Zato je verjetno, da boste morali biti v svojem pristopu do odnosov veliko bolj resni. Obstajajo različne vrste scenarijev, ki se lahko pojavijo naslednje leto. Na primer, morda boste morali delati težje pri sklepanju kompromisov. V vaših odnosih bo zagotovo nek nov izzv, ki ga morate premagati. Če pa boste uspeli, bo vaše razmerje do konca leta veliko bolje.

Levi 

Poudarek leta 2019 bo na odnosu, ki ga imate s seboj in na ljubezni do samega sebe. V tem letu bodo boste povečalo svoje zaupanje vase in tako boste lažje sledili, kamor vas vodi srce. To bo imelo izjemen pomen, kajti v letu 2109 se bo vaše razmerje soočalo s problemi in spori. Saturn, planet, ki nadzoruje vašo sedmo hišo, ki je hiša partnerstva, se bo gibal skozi vašo šesto hišo sovražnikov in konfliktov, zato se boste prepirali bolj kot običajno. Toda ne skrbite. To se lahko spremeni v pozitivno stvar, če se bosta s parterjem odločila, da težave rešujeta na pravi način. 

Devica

Če ste v ljubezni doživeli sušo, bo naslednje leto vaše leto. Pričakujte ljubezenski trikotnik, in kar dva  potencialna partnerja, ki vam bosta obljubljala vse. Če ste že vezani, bo v letu 2019 vaše partnerstvo usmerjeno v dom. Pričakujte, da se boste povezali s partnerjem, ko boste sodelovali v stvareh, zaradi katerih se počutite čustveno varne. Morda boste predstavili partnerja družini, obiskala domač kraj ali si ustvarila svoje lastno gnezdece.

Tehtnica

Leta 2019 boste imeli veliko sreče v karieri, kar je super, a ne pozabite na partnerja. Ne dovolite, da vaš položaj v karieri zasenči vašo ljubezen med vami in partnerjem. Poleg kariere boste tudi na drugih področjih svojega življenja zelo srečni. Karkoli, za kar si boste prizadevali, bo uspešno, saj vas bo podpiral Jupitrov pozitivni tranzit skozi vašo tretjo hišo. To bi lahko veljalo za vse hobije in stranske projekte, ki jih imate. Zaradi vse sreče, ki jo boste zagotovo imeli, mora vaše razmerje slediti, zato vključite tudi svojega partnerja. Pri raziskovanju teh stvari skupaj s svojim partnerjem boste zagotovo poglobili svojo povezavo v tem letu.

Škorpijon

V 2019 prinaša ljubezen svojo pot, ko jo najmanj pričakujete. Bodite pripravljeni na srečanje z vašim novim partnerjem v trgovini ali banki, saj se boste letos z njimi odpravili v novo obdobje. Na splošno bo v vašem ljubezenskem življenju to leto kar nekaj pozitivnih sprememb. Planeti pravijo, da se boste lahko s svojim partnerjem ustvarjalno povezali, medtem ko boste uživali v občutku varnosti. Čas je, da svoje partnerje predstavite staršem, če še niste. S partnerjem boste tudi uživali mnogo lepih, materialnih dobrinah, kot so dobra hrana, umetnost in kultura.

Strelec

Občutili boste mnogo pozitivnih sprememb. To je zato, ker bo vaš vladajoči planet letos prečkal vaš znak, zaradi česar se boste počutili močne in samozavestne. Zaradi tega bo leto 2019 namenjeno vam kot posamezniku in vaši osebni rasti. To pomeni, da lahko kaj hitro zapostavite svojega partnerja in razmerje. Čeprav je vaša samozavest  v letošnjem letu velika, je pomembno tudi, da ne pozabite ceniti svojega partnerja. Z vami je bil v dobrem in slabem. Ne jemljite ga kot samoumevno.

Kozorog

Podobno kot strelec, bodo tudi kozorogi imeli tudi svoj vladajoči planet Saturn, ki letos prehaja skozi njihov znak. Veliko bo dela na sebi, močnejši boste kot posameznik. Ko boste lahko prepoznali moč v sebi, boste bolj opremljeni za odnos, ki ga želite. Prihajajoče leto vas bo prisililo, da boste premagali svoje strahove in negotovosti v odnosih.

Vodnar

Leta 2019 boste morda postali bolj introvertirani skozi vse leto, saj se vaš vladajoči planet giblje skozi vašo dvanajsto hišo, ki je hiša duhovnosti, izolacije in domišljije. To bo povzročilo, da boste bolj osredotočeni nase. Zato je pomembno, da povabite tudi svojega partnerja v zasebni svet svojih sanj. razmišljanj in domišljije.  Tako lahko skupaj preživite veliko časa in poglobite svojo povezanost. Če je močna čustvena povezava tista, ki jo želite ustvariti, je to leto pravi čas za to. Uresničili boste sanje, o katerih ste sanjarili skupaj s partnerji že pred leti. Sledite svojemu srcu.

Ribi

Področje kariere bo morda za vas v letu 2019 močno, vendar to ne pomeni, da boste morali dati ljubezen na stranski tir. Poskusite v tem letu za svojega partnerja najti več časa. Ker bo kariera za vas v letu 2019 pomembna, je nujno, da najdete ravnovesje med delom in življenjem.

PREBERITE TUDI: Kaj nam bo prineslo leto 2019?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?