Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Lady Gaga v solzah razkrila negativne plati slave

29. nov 2016 13:00
0

Oglasno sporočilo
... kar nekaj opaznejših filmskih vlog; in nastopila bo na šovu Victoria's Secret, ki bo čez 2 dni v Parizu, je zanjo hkrati izjemno težko. Razšla se je namreč z dolgoletnim partnerjem Taylorjem Kinneyem. In čeprav se zaveda svoje sreče, da je dosegla tak uspeh, je spregovorila tudi o tem, da ima slava svojo ceno.
 
 
"V trenutku, ko stopim v svet, na nek način pripadam vsem," je povedala. "Legalno je, da me ljudje zasledujejo; legalno je, da me nadlegujejo na plaži … ne morem poklicati policije in zahtevati, naj jih odstranijo. In veliko sem razmišljala o tem in prišla do zaključka, da če ne morem biti svobodna zunaj, bom pa tukaj," je dejala, in pokazala na svoje srce.
 
V intervjuju je postala zelo čustvena, ko je razkrila, kakšno je življenje, če si neprestano na očeh javnosti. “Pogrešam ljudi. Pogrešam, da bi lahko kamorkoli šla, srečala neko osebo, rekla 'Zdravo' in se pogovarjala o življenju. Rada imam ljudi,” je povedala v solzah.
 
Slava pa ni edino, o čemer je spregovorila. Pred nekaj meseci je na Instagramu naznanila, da se z zaročencem Taylorjem Kinneyem po 5 letih razhajata in priliko izkoristila, da je povedala tudi nekaj o ljubezni in odnosih. "Mislim, da ženske zelo ljubijo. Ljubimo moške. Ljubimo z vsem, kar smo in imamo," je povedala reporterki. "Veste, ne želimo, da bi bili moški kaj manj moški. Želimo si le, da bi nas ljubili tako globoko in celostno in polno kot me ljubimo vas."
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Nova raziskava je pokazala,da kronično pomanjkanje spanja povzroči uničevanje zdravih možganskih celic.