Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Vrnil se je v moje življenje

Pojdi na stran 1 , 2
ena1
Starost: n/aPridružen: 7. jun 2008Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. nov 2010 22:39
Povezava do prispevka
Pozdravljeni Planetki in Planetke Smile

Zadnji teden me muči en problem - on!
2 leti nazaj sem spoznala moškega, ki se mi najprej ni zdel simpatičen, ampak se je to iz pogovora v pogovor preko spleta spreminjalo. Ker sva iz različnih koncev naše prelepe države, sva se videla spet po treh tednih in sva postala "fakfrenda", ki se dobita povprečno na 10 dni, kar je trajalo eno leto, z mesečnim vmesnim postankom na mojo željo, ker sem se preveč navezala, on pa ni hotel nič, ampak da to ne pomeni, da ne bo nikoli nič resnega. Menila sva se skoraj vsak dan po par ur. V tisti mesečni pavzi, mi je pisal, govoril malo drugače kot prej in sem spet popustila, ampak spet nič resnega. Po enem letu spet iz istega razloga prekinem. Še vedno sva si pisala, bila prijatelja, vmes iskala nekoga, s katerim bi ga lahko prebolela. Bilo je nekaj kratkih avantur, nič resnega. Nagovarjal me je, da bi se spet videvala, ampak se nisem pustila zmesti. Se po pol leta bežno srečava in me je videl z drugim. Ampak ga ni "odvrnilo" od mene, še vedno sva si pisala, mi reče, da me pogreša, ampak se nisem pustila. Nato dobim fanta za 5 mesecev, s katerim sva dober mesec nazaj končala, ker ni bilo to to in ker mi je ON "plesal" vedno v mislih, čeprav se nisva nič slišala, ker sem bila vedno s fantom. Proti koncu zveze moje zveze mi je povedal, da me pogreša, da mu z nobeno ni tako vredu, bla bla bla. Zdaj me je dober mesec prepričeval, da se dobiva in se prejšnji teden sva, po enem letu! Srce mi je še vedno poskakovalo, pogovarjala sva se tako kot prej, sexala,  čutiti je bilo nervozo Smile
 Sedaj se pa sprašujem, kam to vodi? Bova to v nedogled tako, ali se bo premaknilo v pravo smer? Jaz končujem s študijem, on gre proti 30-im. Ko mu omenim moja čustva, je pa bolj kot ne tiho, ker on take zveze ne bi imel, za vikende, ali pa še to ne, zaradi preobilice dela. Sedaj me je zmedlo edino to, da po enem letu, ko se sploh nisva videla, še vedno hoče nekaj... Je to normalno? Če bi mi to katera kolegica povedala, bi ji rekla: tip je zaljubljen vate!, sama pa ne vem, če je to to.

Hvala za nasvete Smile

Lp in se opravičujem, če sem predolga Smile
0
Nazaj na vrh
emchy
Starost: 34Pridružen: 11. feb 2009Prispevkov: 816Kraj: niham med ptujem in ljubljano:)Status:Offline
Objavljeno: 14. nov 2010 22:55
Povezava do prispevka
Jaz bi prej rekla da mu odgovarja to, da si mu večinoma na voljo.Ko si imela fanta si mu bila kot nek izziv, naprej pa je seveda isto kot je bilo.
Vajin seks mu odgovarja, to je pa po moje to, sploh zato, ker se vleče že toliko časa.
Več kot seksa po napisanem na tvojem mestu ne bi pričakovala...
Moram pa še tole pripomniti-ne idi se ff, če nisi čustveno dovolj stabilna oz zrela, da se zavedaš, da je to samo seks in nič drugega.Ker velikokrat opažam, da se oba strinjata da bosta samo seksala, potem pa bi en kar tako, naenkrat zvezo...
0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 36Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 14. nov 2010 23:02
Povezava do prispevka
Jaz bom kratka. Been there, done that.
In sedaj sem neskončno vesela, da se je enkrat končalo, ker se res bojim, da bi s potenciranjem lastnih čustev skozi čas še bolj trpela, kot sem, ker sem vedela, da nikoli ne bo nič konkretnega iz tega (iz drugih razlogov, ne točno zaradi dela). Zate je bolje, da prekineš odnos, dokler ne uskladita svojih čustev (da ti on potrdi, da si želi te zveze, ali bo tudi zate to samo seks, brez čustev).

Srečno!
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
ena1
Starost: n/aPridružen: 7. jun 2008Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. nov 2010 23:02
Povezava do prispevka
Emchy, saj nisem vedela, da se bom navezala, ker je bil moj prvi ff in niti se nisva pred prvim sexom pogovarjala, da bo to samo to, ampak se je samo zgodilo in potem še enkrat pa še enkrat... Pred tem sem imela dve resni zvezi. Po njem sem še z dvema samo tak in se nisem navezala. Ne vem, kaj ima takegaa, da me tako privlači Smile
Nazadnje urejeno 14. nov 2010 23:25; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
ena1
Starost: n/aPridružen: 7. jun 2008Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. nov 2010 23:10
Povezava do prispevka
KrvavaMeri, sem jaz tudi mislila, da sem končala, glede na to, da se eno leto nisva videla, še zadnji mesec sem se prav upirala in mu nisem pustila, da pride, ampak se je končalo malo drugače. In naj ma druge, ki jih je imel vmes, ne spet mene... Kak me jezi :) 
0
Nazaj na vrh
magrateja
Starost: n/aPridružen: 19. okt 2008Prispevkov: 2577Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 0:24
Povezava do prispevka
ena1 je napisal/a
Menila sva se skoraj vsak dan po par ur. /.../ on take zveze ne bi imel, za vikende, ali pa še to ne, zaradi preobilice dela.

Aha, za pogovor ima čas, za zvezo pa ne . Meni se zdi, da si mu ti sicer precej všeč, ne samo za ff, ampak očitno ne dovolj, da bi se mu dalo potrudit za zvezo, tako da nima smisla se ubadat z njim. Pač pogovorita se in mu povej, da ti tako ne misliš nadaljevati in če nima želje biti s tabo, naj te ne kliče več, da ga boš lahko v miru pozabila. Je pa res, da se za ta korak moraš TI odločit in biti pripravljena na to, ker če ne premoreš dovolj volje, da bi se mu uprla, vse to razglabljanje nima smisla.
0
Nazaj na vrh
ena1
Starost: n/aPridružen: 7. jun 2008Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 0:37
Povezava do prispevka
Ne bi bil problem, če bi bila bližje doma in je v tem primeru ravno razdalja problem ob tolikšnem delu z obeh strani. Študiram in ne morem gor premikati, zaenkrat. Dobivala sva se, koliko je čas dopuščal. Oh, saj sem prekinila za eno leto, včasih niti odpisala nisem pa se ni dal in ker je očitno to res moj sanjski moški, noče oditi ne iz glave ne iz srca 
0
Nazaj na vrh
emchy
Starost: 34Pridružen: 11. feb 2009Prispevkov: 816Kraj: niham med ptujem in ljubljano:)Status:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 8:24
Povezava do prispevka
Sanjski je samo v tvoji glavi....včasih si je težko priznati ene stvari.Navsezadnje, Slo je majhna in če sta se pogovarjala več ur, bi v tem času že lahko prišel do tebe oz kakorkoli,če bi imel interes.
Ker kot že velikokrat povedano-kjer je volja, tam je pot.Kjer volje ni, se vedno najde kak izgovor.
Nazadnje urejeno 15. nov 2010 8:30; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 8:30
Povezava do prispevka
KrvavaMeri je napisal/aJaz bom kratka. Been there, done that. 
 
Jaz tudi, in vse kar lahko rečem "run Forest, ruuuuuunnnnn". Tip se hrani s tvojo energijo, in dokler mu boš popuščala ne boš mogla imet normalne zveze z drugim tipom. Sicer bo trajalo da ga preboliš, ampak ko ga boš boš ugotovila o čem govorim.
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 36Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 10:11
Povezava do prispevka
Huge podpis pod Kazi

Zdaj je seveda težko, ko pomisliš, da moraš prekiniti in da ga ne boš več videla, vendar si boš naredila več koristi, kot si predstavljaš.
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 10:24
Povezava do prispevka
ha! brez veze, kot je rekla emchy, če je volja je tudi pot. in mislim, da vsi vemo kako je, ko je želja obojestranka, potem ni izgovorov, ne z razdaljo, ne s časom, vedno se najde čas, če se želi.
 
ma deeej, kako so lahko eni taki cici-miciji, da ne znajo rečt: "bejba, dobra si mi za seks, s tabo se pa v partnerski zvezi ne vidim". on pa bi, pa ne bi jao jao, na živce mi grejo ljudje, ki ne vejo kaj bi radi
 
in pa prekinila boš, ko se boš tako odločila, takrat se ne boš več odzivala na njegove klice, nagovarjanja ipd. - v svoje dobro Wink
 
veliko je v življenju čustvenih pretresov, ki se jim ne moreš izogniti, da pa namenoma rineš vanje, pa nima smisla, ker vsak čustven pretres, hočeš ali nočeš, pusti določene posledice s katerimi se boš spopadala, če ne zdaj, pa pozneje.
 
poskrbi zase
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 14:03
Povezava do prispevka
ena1 je napisal/a Sedaj se pa sprašujem, kam to vodi? Bova to v nedogled tako, ali se bo premaknilo v pravo smer?

Kam vodi, je odvisno samo od tebe. Premaknilo se ne bo nikamor (z njegove strani). Očitno nisi zadovoljna s situacijo, zato ti svetujem, da jo čimprej prekineš.

Sanjski moški? Ne se mučiti, no, ta je daleč od sanjskega zate Wink

In podpis pod Gito.
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
ena1
Starost: n/aPridružen: 7. jun 2008Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 17:05
Povezava do prispevka
Hja, saj tudi sama tako govorim kot ve, zato se pa nisem tako dolgo hotela videti, odgovarjala pa mu tudi nisem 4 mesece. Ampak spet se je nekako vrnil.
Je pa res, da moram iti naprej in zato sem tudi večkrat že poskušala, ampak ni šlo. Sem zdaj rekla, da pustim času čas in naj bo tako ali drugače. Upam pa lahko samo na to, da srečam nekoga, ki me bo tako prevzel.
Moram pa tudi sama priznati, da nimam veliko časa, da mam veliko dela in da mi tukaj razdalja predstavlja problem in v taki zvezi bi trenutno težko shajala, zato tudi čakam, da diplomiram. Razdalja res ni v današnjem času takšen problem, kot je bil nekoč, problem je današnji hiter tempo življenja in če ne narediš tega do takrat in takrat, te več ni zraven. In verjemite, da če sta dva tako "zaposlena" in je vmes še razdalja, kjer imaš 2 uri z avtom v eno smer, je problem. Enkrat ima en čas, drugič drugi. In naj poudarim, da ne iščem izgovorov v zadnjem odstavku, da bi mi bilo kaj lažje, češ, mogoče pa kdaj kaj bo. Res se ujameva pri vsem in mi edino to ne gre iz glave, da po enem letu brez snidenja se oba še vedno hočeva videti. Si mislim, da če je pa minilo 2 leti, naj pa še par mesecev, ko se bo zame začelo končal študij in se mi bodo odpla nova vrata nekje drugje.

Prvo leto, priznam, sem bila taka, da sem mu bila vedno na voljo, drugo leto pa niti enkrat, ker sem mu vedno govorila, da je to zame končano in da mi naj več ne govori, da bi se vidla. Še zadnji mesec pa pol sem mu vedno govorila, da ne, da ne popustim in je še vedno dregal vame. Jah, in je dosegel svoje... :D 
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 17:18
Povezava do prispevka
omg, oprosti ampak, očitno te situacije nisi pripravljena pustit za sabo  ne išči izgovorov, ne opiraj se na t.i. usodo, ne išči si nadomestnega fanta. skuliraj se, nehaj se živcirat, obremenjevat, se spraševat kaj pa če. pomiri se, pogovori se sama s sabo. posveti se stvarem, ki te osrečujejo, ne pa da slepo rineš za nekom, ki ti očitno nima želje vračati toliko ljubezni, ki bi jo ti bila pripravljena dat njemu. zveza je vzajemna stvar. zveza ni igračkanje v smislu jaz se mu upiram, on me lovi, ko me ulovi, zgubi interes in krog se obrne
 
moraš vedet, da ti nihče nič ne očita, vsaka stvar rabi svoj čas. nihče od tebe ne pričakuje, da boš heroj, če boš to v momentu pustila za sabo. in tudi sama sebe ni treba spravljat pod pritisk, da moraš pozabit, če ob enem čutiš, da še ne moreš. sama za svoje dobro pa le poskrbi, da boš delala v tej smeri, da greš naprej. in to se moraš sama odločit. v tem trenutku se še nisi, čeprav veš, da bi bilo prav.
 
0
Nazaj na vrh
wakingdream
Starost: n/aPridružen: 15. sep 2010Prispevkov: 259Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. nov 2010 18:04
Povezava do prispevka
Povsem se strinjam z magratejo in gito. Iz napisanega sem dobila občutek, da sama sebe prepričuješ, da je njegov odnos do tebe splet okoliščin, razdalje. Izgleda, da nimata istih želja in pričakovanj glede vajine situacije, in z oklepanjem tega, kar sta imela, si stvar le otežuješ, ker si ne pustiš, da bi ga prebolela in šla naprej. Ponudila si se mu kot celota (za zvezo), pa tega ni želel - zakaj bi se ti uklonila in sprejela odnos, ki ti ne odgovarja? Možnosti imaš žal le dve: ali se sprijazniš s situacijo, ki te ne osrečuje (torej, nehaš upati, da bo to vajino razmerje nekega dne vendarle prepraslo v nekaj več), ali pa vse skupaj pustiš za sabo.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Vrnil se je v moje življenje
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.