Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Vaše mnenje??

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
zvezdica20
Starost: 38Pridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 51Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 14:02
Povezava do prispevka
Rabim vaše mnenje glede tega....
Skoraj 2 leti sem bila s fantom, ki sem ga imela full full rada, potem sva se pa po neumnosti razšla. Čez nekaj časa sem padla v objem 18 let starejšemu moškemu, ki me je koval v zvezde..Po enem mesecu sem ga pustila, ker sem spoznala, da to ne bo šlo.Lansko poletje pa sva se z bivšim spet zbližala in junija bo eno leto odkar sva spet skupaj. Najina zveza je veliko lepša kot prej, znava jo "negovat". problem je v tem, da najine zveze moji starši nikakor ne morejo sprejeti... oz. videla sta, da naju ne moreta spavit narazen pa sta odnehala. Me pa boli, ker ga ne poznajo, ker pa nočejo sprejeti - njega in dejstva, da se imava zelo rada.Kaj pa če se odločiva kdaj za poroko,otroke, skupno življenje(to že nekako načrtujeva)??A lahko pričakujem, da starši ne bodo nikoli prišli k nama na obisk, da ju ne bo na poroki?? Pogovor ne bo pomagal, ker se je z njima o tem zelo težko pogovarjati, smao skregamo se. A mislite, da se še tako trmasti starši enkrat omehčajo??
zvezdica
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 122Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 14:37
Povezava do prispevka
Če si s fantom, ki ga imaš rada in ima on tebe rad, potem ne vidim
razloga zakaj ga starši ne bi sprejeli? žal se velikokrat zgodi, da
starši ne sprejmejo punc/fantov svojih hčer/sinov,...Mogoče so
ljubosumni...sicer pa naj ti navedejo konkreten razlog zakaj to in
zakaj ono... Po mojem je to le neka "muha" ... ko bosta začela govoriti
o poroki in otrocih, mislim, da se jima bo spremnilo mnenje...bi se
vsaj moglo. Preživite več časa skupaj in dokažita, da fant le ni tako
slab, kakor mislita.



Veliko uspehov in ljubezni
0
Nazaj na vrh
filio
Starost: 38Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 485Kraj: KRStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 15:07
Povezava do prispevka
Pri nama je bilo nekaj podobnega. Začela sva, ko sem imela 14 let, on pa 15. Situacija se je umirila, ker so starši videli, da najina zveza ni nekaj prehodnega, ampak da sva po 6-ih letih še kar skupaj. Občasno sicer še padejo kakšne pripombe, a jih gladko preslišim. Po drugi strani pa razumem tvoje starše; 20 let si bila njihova punčka, naenkrat pa te hoče nekdo prevzeti. Zato je pogovor res najboljša rešitev. Počakaj na primeren trenutek in se zaupaj tistemu, s kateri se je lažje pogovarjati. Razloži, da načrtujeta skupno prihodnost in se imata rada. Poudari, da to ne zmanjša tvoje ljubezni do staršev, a da te bodo odrinili od sebe s svojim neodobravanjem vajine zveze. Če imata s fantom kakšne probleme, ne razlagaj tega doma, ker bosta tvoja to hitro izkoristila. Nikakor ne dovoli, da bi se starši vrinili med vaju.  Držim pesti.
0
Nazaj na vrh
zvezdica20
Starost: 38Pridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 51Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 15:10
Povezava do prispevka
Problem je tudi v tem, da živimo v majnem kraju in tu vsak o vsakem vse ve oz. vsak k vsakem govori marsikaj in zato ljudje še vedno verjamejo samo govoricam. te so predvsem slabe, ker so ljudje dobesedno odvisni eden od drugega in živijo samo, da obrekujejo, potem pa iz vsega pride katastrofa. Mislim,da je to še en razlog zakaj so starši tako proti, ker se pač bojijo zame in mislijo, da je neprimeren za zeta. Ne vem niti kako bi bilo, če bi se vsi 4 srečali...po moje bi ga zmerjala,ipd. Nočeta pa razumet, da sem srečna oz. mi sreče ne privoščita!!
zvezdica
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 15:59
Povezava do prispevka
Zakaj pa tvojim staršem ni všeč? Koliko sta pa stara vidva s fantom?
0
Nazaj na vrh
zvezdica20
Starost: 38Pridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 51Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 16:37
Povezava do prispevka
Všeč jima ni, ker naj bi bil slab človek...tako krožijo govorice...čeprav ni res, ampak kaj drugega njiju ne zanima, najbolj je pomembno kaj drugi rečejo. Ni slab človek, vse bi naredil zame, vsem bi pomagal če bi le lahko, full dobro srce ima,ampak nekaj sta si v glavo zapičla in ni variante, da spremenita mnenje. Stara sva pa 21.
zvezdica
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 16:41
Povezava do prispevka
Moji so tudi bili proti in so mi govorili vse mogoče. Zdaj sem se navadila, da jih več ne poslušam (se naredim gluho oz. ja, ja, ti kar govori) in so se naveličali.
 
Več druženja skupaj s fantom po mojem ni rešitev (vsaj pri meni ni bila, ker so bili še bolj tečni). Sčasoma se navadijo, kaj bodo pa drugega. Dvomim, da si te kot hčerko ne želijo več videti in pozabiti nate - in če te želijo imeti še naprej za hčerko, bodo sprejeli tudi tvojega fanta.
 
Sploh pa je v večini družin, ki jih jaz poznam tako, da jim bodoči zet/snaha nista všeč.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 16:45
Povezava do prispevka
žal, ampak poznam primer, kjer je vnuk star že več kot 10 let in ga stara starša še nista videla ... (no, verjetno sta ga videla kje na ulici ... ampak, ne hodijo si na obisk, nista ga uradno spoznala ...)
 
jaz pa k sreči teh problemov nisem imela, mojega fanta imajo že od samega začetka radi ... dober vtis je naredil na njih in to je to ... oče (kot vsak oče - verjetno :)) je kak teden, dva, malo postrani gledal ... ampak samo zato, ker se je njegova hči začela bolj resno družit z nasprotnim spolom Wink
Nazadnje urejeno 4. maj 2006 16:48; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
zvezdica20
Starost: 38Pridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 51Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 16:47
Povezava do prispevka
Tega ne bom nikoli razumela.... res je, da sem oba starša kovala v zvezde in, da sem ju vedno poslušala v vsem, ker se mi je zdelo, da imata vedno prav. Nikoli se nisem upirala, niti kot najstnica ne. Vendar ko sem dopolnila 18 let in začela razmišljati resnično s svojo glavo, se jima je to zdelo...kak naj povem... bila sta užaljena, ker ne moreta več imeti kontrole nad mano in tudi sedaj je tako... poleg tega imam še fanta, ki ga obožujem, onadva pa ne,itd.Upam, da ju bo do poroke srečala pamet in bosta nehala s tem.  
zvezdica
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 16:52
Povezava do prispevka
Zvezdica! Kot če bi poslušala samo sebe...točno enako je pri meni. Jaz vem,da jima ni všeč, da sem začela razmišljati po svoje in me več ne moreta nadzorovati.
 
Ampak stvar se počasi normalizira in je bolje - upam vsaj (morda pa blefirata ). Jaz se bom kmalu odselila od doma in vem, da me bodo želeli videvati (pa naj bo to s fantom ali brez) - se bodo morali pač sprijazniti.
0
Nazaj na vrh
zvezdica20
Starost: 38Pridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 51Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 16:56
Povezava do prispevka
Ja Sanda tudi jaz mislim enako...ko se bom odselila, bo čisto drugačna slika in mislim, da če ne prej, se bosta takrat spremenila...saj v bistvu je samo mama problem, oče se pogovarja z njim ko se kje srečata, vendar je še vedno malo zadržan.
zvezdica
0
Nazaj na vrh
Lela
Starost: 45Pridružen: 3. mar 2005Prispevkov: 317Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 17:36
Povezava do prispevka
Oprosti Zvezdica ampak žal, ti moram povedati, da težko verjamem da se bosta tvoja starša sprijaznila. Sama sem šla čez še hujšo izkušnjo. Pri meni je pa bil problem veroizpoved. NIKOLI v 7,5 letih kolikor sva bila skupaj ga nista sprejela. Tukaj je potem stvar odločitve. Ali boš ubogala sebe ali starše. žal. Vsaj jaz sem imela takšne izkušnje. Ti sama najbolje poznaš svoje starše in najbolj veš kaj lahko od njih pričakuješ in česa ne. Jaz vem, če bi se s tem mojim bivšim poročila da bi minila leta in leta preden bi se starša omehčala. Mama bi se verjetno prej kot oče.
link]
0
Nazaj na vrh
zvezdica20
Starost: 38Pridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 51Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 17:55
Povezava do prispevka
Ja, vem da je tudi to mogoče. Ampak midva se celo pogovarjava o skupni prihodnosti. Logično je, da bom sledila srcu, ne? Ne pa staršem in bom potem celo življenje lahko nesrečna... 
zvezdica
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 19:28
Povezava do prispevka
Jaz bi poslušala svoje srce, ker se gre zate in za tvojo osebno in življensko srečo. Sama sem mnenja, da ne smeš pustit staršem, da pri tvojih letih še vedno upravljajo tvoje življenje. Saj je lepo če ti pomagajo, svetujejo..., ampak ne morejo pa pričakovati, da boš pustila ljubljeno osebo, ker njim ni všeč in je niti ne poznajo.
Sama bi raje šla s fantom stran živet, kot da bi ostala sama in doma. Je pa res, da mi nismo neka zbližana familija in jaz tako ali tako komaj čakam, da grem na svoje. Pa že tako dobim več ljubezni, razumevanja in podpore od fanta kot od staršev, tako da zakaj bi potem izbrala starše?
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
inga
Starost: 41Pridružen: 30. nov 2004Prispevkov: 2410Kraj: RatečeStatus:Offline
Objavljeno: 4. maj 2006 19:43
Povezava do prispevka
Svetujem ti, da se enkrat pogovoriš s starši in jim poveš, da jih imaš rada in da ti veliko pomeni njuno mnenje in če imata tudi onadva rada tebe, naj sprejmeta tvojega fanta. Če ga ne bosta sprejela in bosta o njem še vedno imela slabo mnenje, pomeni, da te nimata rada in ti želita, da bi bila nesrečna. Mislim, da se od tu naprej nimate več kaj pogovarjati okoli tega.
Sama vem, da če bi se morala odločati med fantom, ki ga imam resnično rada, in starši, ki jih imam tudi zelo rada, bi se odločila za fanta, ker itak ne mislim preživeti preostanka življenja s starši. Starši, ki izbirajo partnerja za svoje otroke, se mi zdijo hudobni.
Da te bar mogu probuditi...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Vaše mnenje??
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.