Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

'Upokojenci' pri 20ih, 22ih, 25ih?

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
springtime
Starost: 38Pridružen: 17. okt 2009Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. okt 2009 19:19
Povezava do prispevka
Enostavno imam dovolj nekaterih ljudi, ki bi samo posedali na kavah in
so mi že popolnoma dolgočasni.
Stara sem 23 študentka...
Rada bi spoznala nove prijateljice za druženje,pomotoma iskrene in da
gremo skupaj kam zažurat pa seveda tudi na kavo ali ven, v naravo...
Ljudi, ki se zavedajo da so mladi in ki tega nočejo le presedeti..
Anyone? Embarrassed
Control your emotion or it will control you.
0
Nazaj na vrh
springtime
Starost: 38Pridružen: 17. okt 2009Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. okt 2009 22:18
Povezava do prispevka
ok sej lahko kdo kaj napiše...
upam da nisem bila preveč ostra z tistimi upokojenci...
Embarrassed
Control your emotion or it will control you.
0
Nazaj na vrh
moni8
Starost: -14Pridružen: 28. nov 2006Prispevkov: 77Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 7:48
Povezava do prispevka

No, jaz se podpišem! Jaz sem vedno za akcijo;). Nekateri so res upokojenci. Važno, da me nismo, čeprav tudi rada spijem kavico v miru (ne me tepst:). Pa saj boš videla, ko boš prišla v leta (v mojih 25), boš tudi kot upokojenec;) hahaha. Malo se hecam... Kdaj gremo žurat? Še katera?
0
Nazaj na vrh
springtime
Starost: 38Pridružen: 17. okt 2009Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 11:10
Povezava do prispevka
lepo da si se odzvala, če hočš si izmenamo maile..
Sicer tud men se na da čist vsak vikend pa vendarle grem res rada ven,
pa tud v naravo itd, potovanja ni samo to,..
A si iz ok. LJ?:-)
Control your emotion or it will control you.
0
Nazaj na vrh
Pomaranca7
Starost: n/aPridružen: 22. jan 2009Prispevkov: 96Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 11:50
Povezava do prispevka
Ne vem sicer, kaj misliš s frazo 'pomotoma iskrene'?
Treba je pa tudi razumeti, da imajo različni ljudje pač različne interese in želje in da v skladu s tem delujejo. Meni recimo ustreza, da sem precej časa sama s sabo, da imam čas v miru prebrat kakšno knjigo, ob vikendih si obvezno vzamem vsaj 2 uri časa za penzioniranje. Mi gredo včasih na jetra ljudje, ki jim 'skos neki dogaja' in nimajo niti pet minut časa, da bi pošteno zajeli sapo, čeprav v večini primerov dvomim, da je res tako in da je ta silna dogajalnost samo krinka, da se naredijo bolj pomembne. 
0
Nazaj na vrh
springtime
Starost: 38Pridružen: 17. okt 2009Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 11:55
Povezava do prispevka
se strinjam pomaranča, sajk poznam dvoje ljudi, v skrajnost žurerje (kar jaz nisem) in take ki res nikamor ne grejo... Jaz sem nekaj vmes, rada pa grem v družbo, na kakšno potovanje itd..In enako, zelo potrebujem svoj mir, da kaj ustvarjam in preberem, samo ne želim iti v skrajnosti z ne enim in ne drugim...
Control your emotion or it will control you.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 17:02
Povezava do prispevka
Heh, kaj lahko šele jaz pri svojih letih rečem ... Če so že pri nekaj čez 20 'upokojenci'. Mnja, splošen problem v slo. V tujini žurajo (pa ne na govejo musko!) tudi 'starejši' - 40-, 50- in več-letniki. Pri nas ... heh, kdo si pa upa, saj bi se 'cela vas smejala', pa še 'ne spodobi se' pri teh letih - čas je za svoje stanovanje, 2 avta in 2 otroka. To se spodobi, tako se dela in tako je prav.
Mentaliteta Slovencev pač.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
mirj4m
Starost: 38Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 17:19
Povezava do prispevka
Tanja: podpis!

Bog ne daj, da greš kdaj pa kdaj ven žurat če imaš otroke

Kar se pa samega žuranja tiče je pa tko, za moje pojme je pri nas v SLO zelo teško žurat. Prvič zato ker ni nikjer (za moje pojme) primernega prostora za žurat, drugič zato, ker se vedno najdejo kakšni primitivci, ki ti zamorijo (pač nekateri hodijo ven samo zato, da probleme iščejo), tretjič pa zato, ker se mi zdi, da zelo malo ljudi dejansko zna žurat in se sprostit (za mene ni žur, če se hodiš nastavljat pa gledat kdo je kako oblečen pa kdo je lepši, pa se ga napit do onemoglosti itd itd).
0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 38Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 17:41
Povezava do prispevka
No jaz pa kar po pravici povem, da se mi včasih oz. velikokrat enostavno ne da.
Razumem , da če si študent brez drugih obveznosti in so tvoja edina obveznost ene vaje popoldne , da si spočit in se ti da žurat tudi v sredo, ker v četrtek lahko spiš v nedogled.
 
Amapak je treba na to pogledati še iz druge plati: če izhajam iz sebe (pa da ne bo zdaj to kdo vzel kot jambranje slučajno).
 
Sem redna študentka in se trudim slediti vsem predavanjem, ker mi moj faks ni najlažji na svetu, plus ogromno obveznih laboratorijskih vaj in seminarjev je, pote imam še službo, ki je resna/taprava služba, in jo bom verjetno opravljala tudi čez 10 let, torej si gradim kariero.
Pri 21ih sem se odločila da grem živet s fantom, ker sem hotela bit samostojna in to pomeni, da nimam vedno vse zlikano in pospravljeno ko pridem domov.
seveda imam tudi prijatelje, ki zahtevajo svoj čas (in tudi jaz si želim biti z njimi), torej grem popoldan obvezno vsaj dvakrat na teden na kakšno pjačo. Trikrat na teden (vsaj) se ukvarjam z športom imam pa še hobi ali dva, ki jih tudi tlačim v svoj tedenski urnik.
Torej žuranje med tednom pri meni odpade, ker bi verjetno pregorela in ne, niti ne da se mi hodit v KMŠ med pjane 18 letnike.
 
Med vikendi pa počivam. Enostavni ni moja prva misel v petek zvečer :ŽUUUUR . Enkrat do dvakrat na mesec mi pa paše it na kakšen đintonik v Orto bar, plesati in se  zabavati. Tudi privat žurov ožjih prijateljev se udeležujem.
 
Sama sebe ne vidim kot tipično zaplankano upokojenko, ki poseda na kavah, ampak pridno sposobno in ambiciozno dekle, ki pač nima časa/volje/energije hodit iz žura na žur.
 
Torej, to sem napisala, da sem predstavila še drugo plat te zgodbe...včasih enostavno ne gre,sem pa prepričana, da bom tudi ko bom imela 2 otroka in 2 avta šla na đintonik (ali 5) in se mela fajn. Wink
Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
mirj4m
Starost: 38Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 18:08
Povezava do prispevka
armyBITCH se popolnoma strinjam s tabo in te popolnoma razumem Big smile Ampak se mi zdi, da večinoma ljudem postanejo obveznosti neka rutina in pozabijo na zabavo, sprostitev in sebe. Logično in razumljivo je da ti mogoče (povdarjam mogoče) z leti postanejo drugačne stvari zabavne oz jemlješ žuranje na drugačen način in da ti ni ali pa enostavno ne znese žurat toliko kot v najstniških letih (razumljivo) ampak vseeno pa se mi zdi, da kofetkanje lih za mene ni žur Smile je sprostitev in je prijetno samo ni pa to za mene žur  in to se mi zdi zamenjujejo ljudje. 
0
Nazaj na vrh
Zanesljiva
Starost: n/aPridružen: 6. nov 2008Prispevkov: 186Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 19:07
Povezava do prispevka
Mirj4m glede tega kofetkanja se popolnoma strinjam s teboj. Poznam konkreten primer, ko mislijo, da če gremo na kufe je isto kot če ga žuramo. Zato sem si potem omislila žuranje s tistimi, ki si želijo vsake toliko zvečer it malo ven, zaplesat, znoret (pa brez da bi se bilo potrebno napiti), z ostalimi, ki tega ne želijo prakticirati pa se dobimo na kofetu pa smo vsi srečni.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2009 19:21
Povezava do prispevka
Se strinjam tako s tanjo kot z army, čeprav nista na čisto istih bregovih. Ko imaš v življenju obveznosti, se ti pač ne ljubi več toliko, kot se ti je v najstniških/študentskih letih. Komaj čakaš vikend, da prideš malo na čisto z vsemi opravki, kaj v miru pospraviš in se nato končno ODPOČIJEŠ. Takrat redko, ko se le odpraviš malo ven, pa se znajdeš med najstniki, ki te postrani gledajo. Kot da bi bila za v stop v klube zgornja in ne spodnja starostna meja.

Bi pa ful šla z army kdaj na gintonic (or sth) v Ortota, če je tam res kaj bolje.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
sea
Starost: 42Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2009 15:05
Povezava do prispevka
Upokojenci...Ful zanimiva tema!
Kar se žuriranja tiče in jamranja okoli tega, da nekako nimamo pravega prostora...Pravi prostor je vedno težje najt in navsezadnje po mojih izkušnjah najbolj šteje, s kom greš na "žur" in kakšne volje so vsi skupaj. Če je dobra skupina, sproščena in navihana, sploh ni potreben ne vem kakšen prostor. Smo se imeli že zelo fajn na najbolj zakotnih prostorih:)

Sicer pa sama ne razumem teh "upokojencev" samo v smislu žuranja. Vedno več je ljudi, ki se jim ne da nikamor. Visijo doma, največ kar naredijo je, da se s tipom premaknejo s stola na sedežno ipd. In vsaj v moji okolici je dosti takih punc, ki same brez fanta še na pijačo ne znajo prit.

Okoli tega, da bi se eni s tem delali pomembne s tem, da imajo veliko dejavnosti, pa jaz tega ne vidim tako. Eni smo pač taki, da radi veliko stvari počnemo, doživimo, smo aktivni na čimveč področjih. S tem se ne želim delati pomembne pred drugimi, ampak to počnem zase, ker mi je všeč. Seveda, kdaj lahko imam tudi kaj miru zase, preberem knjigo ipd. Ampak vikend lenarjenje in premalo aktivno življenje meni naredi prej kontra učinek.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2009 16:24
Povezava do prispevka
"Upokojence" sem začela razumeti šele, ko sem začela redno delati. V veliki večini primerov sem v petek zvečer totalno sesuta in nimam nobene energije za žuranje, v tistem trenutku me namreč zanima samo postelja. Se je tudi že zgodilo, da sem imela najboljše namene iti ven, pa so se mi oči že ob devetih, desetih tako zapirale, da sem morala priznati, da ne bo šlo. Če pa nisem mrtvo utrujena, ga pa še vedno rada zažuram (predvsem ob sobotah, ko že malo nadoknadim spalni primanjkljaj).
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
flamingo123
Starost: -14Pridružen: 2. sep 2008Prispevkov: 430Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2009 17:08
Povezava do prispevka
No jaz glih nebi rekel,da so/smo vsi upokojenci.Mi smo družbica,ki ga žuramo skupaj že 10 let oz. več,samo zadnje čase največ zasebne zabave,ker je zmeraj manj kvalitetne ponudbe.
Včasih smo veliko  hodili na Metelkovo Mizz Art pa včasih v GaloHalo na Goa Trance,ki jih ni več.Mizz Art je super za zgont se,pa folk je super.K4 ima na vsake toliko časa kaj ok. čeprav mi je ambient vsako leto bolj mimo(skoz spreminjajo in premikajo šank).
Fajn je bila Sadje in Zelenjave,kjer lahko najameš prostor tam so bile zanimive zabave hehe.
Pa dosti Italjanov hodi žurat v Ljubljano poleti jih je bilo spet polno v Križnakah pa za Novo Leto jih je dosti (Metelkova,K4).
Media Park je tudi ok. vsaj folk,ker ni samih 12-15 letnic/letnikov pa tudi kakšne dober DJ. vrti na vsake toliko časa.Obala je pa itak Ambasada,ki mi je pa tudi že nekaj časa dolgočasna smo hodili res dolgo obdobje,samo sem res že naveličan ambienta in mularije.
Ja pa res,da v Slo. ni glih veliko ponudbe,tisto kar pa je je pa vse bolj skomercializirano ali narodnjaki Srbski,veselice razni harmoniki in ostala mierda.
Hrvaška poleti Pula ima Elektronske festivale+Fort Bourguignon trdnjava je super ali pa Rijeka,ki je tudi dosti blizu pa super folk.Se mi pa res zdi,da je folk nasplošno zmeraj bolj zapečkarski,samo kaj češ če je pa tudi ponudba katastrofalana,kar je pa ok. pa zaprejo,prepovejo itd..
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
'Upokojenci' pri 20ih, 22ih, 25ih?
Stran 1 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.