Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Trendi ličenja za jesen/zimo 2007/08

Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2007 21:48
Povezava do prispevka
ravnokar sem prebrala najnovejši članek na portalu - test glosov (Tanja, ), zaradi česar so se mi vzbudile skomine po novem glosu , čeprav jih v primerjavi s šminkami zelo malo uporabljam .
EL Pure Color Gloss v novi embalaži sem gledala že nekaj mesecev nazaj v It, so res krasni odtenki (v Sephori v Trstu jih je bilo vsaj 16 po moji oceni, torej občutno več kot pri nas?) in se mi zdi, da je tudi tekstura izboljšana - gostejša, bolj kremna.

novi Diorčki - Rouge Dior Creme de Gloss pa sploh izgledajo in zvenijo naravnost  .
upam, da bo kakšen pameten odtenek tudi zame ;).
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2007 23:10
Povezava do prispevka
Malina, hvala, Estee Lauder Pure Color so res krasni, barv pa je pri nas le nekaj, zato me ne čudi, da si jih v Sephori videla več. So res precej kremni, nekako "šminkasti", za bolj damski in "polished" look.

Diorjevih je pa full malo odtenkov, žal - so pa dejansko šminke v obliki glosa. Večinoma odtenki temeljijo nekako na rožnati in potem so razne izpeljanke. Rdečega mislim, da sploh ni, pa rožnato-rjavkaste ylbb pogrešam. Saj po mojem jih bodo dopolnili (vsaj) z LE looki.

OT: jaz se pa spet navajam na šminke - so mi takooo krasne! Samo moram dati hranljivo kremo spodaj.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Malina
Objavljeno: 22. okt 2007 23:40
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a

Večinoma odtenki temeljijo nekako na rožnati in potem so razne izpeljanke. Rdečega mislim, da sploh ni, pa rožnato-rjavkaste ylbb pogrešam. Saj po mojem jih bodo dopolnili (vsaj) z LE looki.

OT: jaz se pa spet navajam na šminke - so mi takooo krasne! Samo moram dati hranljivo kremo spodaj.

ojoj, točno na kaj takega sem upala ! res ne vem, zakaj imajo pri Diorju vse glose prosojno shimraste pink in 20 izpeljank iz tega, pa še edini rdeči odtenek ali dva sta zelo hladna, skoraj fuksija. jaz bi kaj toplega rdečega, pa kot si ti napisala, kaj iz terracota-rose družine... tekstura se pa krasno sliši.

šminke so zakon . ni ga bolj damskega in dodelanega videza, kot ga dosežeš s šminko. pa tako subtilno seksi so, ne na prvo žogo.

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 23. okt 2007 21:08
Povezava do prispevka
Malina, vzamem nazaj! Danes sem še enkrat preverila in je en prečudovit toplo rdečkast odtenek (zadnjič ga ni bilo na polici, prisežem), Rouge Nectar 845, božanski, zelo priporočam ogled!
0
Nazaj na vrh
Malina
Objavljeno: 24. okt 2007 9:47
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a
Malina, vzamem nazaj! Danes sem še enkrat preverila in je en prečudovit toplo rdečkast odtenek (zadnjič ga ni bilo na polici, prisežem), Rouge Nectar 845, božanski, zelo priporočam ogled!

to pomeni, da so že v parfumerijah ?!???? šibam gledat ;)!!!

ps: ravnokar sem preverila in tile glosi so že na ameriški in francoski Sephora strani.
res izgledajo yummy .

0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2007 10:32
Povezava do prispevka
Tanja, za tvoj zadnji post pa bi bilo boljše, da bi bil poslan preko ZS. Še meni ne da miru. (še dobro ali slabo, da imam tako migreno, da ne morem niti v Mullerja).
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2007 10:39
Povezava do prispevka
Tile so videti božanski, kater mislite, da je odtenek, ki ga ima Monica?

0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 24. okt 2007 11:25
Povezava do prispevka
Najbrž ima št. 611 Beige Elixir.
Tanja, kaj praviš?
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 24. okt 2007 16:43
Povezava do prispevka
Alena je napisal/a
Tile so videti božanski, kater mislite, da je odtenek, ki ga ima Monica?

Monica ima odtenek 441, ampak pride precej drugačen kot na fotografiji. Morda bo ta, ki ga je omenila Andy bolj podoben.
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. okt 2007 13:17
Povezava do prispevka
Sem bila danes v Mullerju, sem šla pogledat te glose. No, izbira odtenkov je bolj švoh, vsaj glede na tiste na netu, zelo pigmentirani, to je bolj tekoča šminka. Rdeč je pa . Ampak jaz si ne upam.  En drug odtenek, ne vem št. mi je bil všeč, ampak zaenkrat se zadržim.
0
Nazaj na vrh
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. nov 2007 20:03
Povezava do prispevka
Bom kar tukaj objavila.
Zelo rada bi kombinirala rdečkasto - roza z zeleno na učkah. Sem videla na eni manekenki, namazani s Chanelovim jesenskim četvorčkom /86 Garden party in izgleda čudovito. Glede na omejen budget, si omenjenega četvorčka ne bom privoščila, bi imela pa kakšno cenejšo kombinacijo senčil.
Ekspertke, ima katera kakšno idejo?

image file name: 2ke43894739b.jpg
0
Nazaj na vrh
Andy
Objavljeno: 7. nov 2007 8:52
Povezava do prispevka
Tikvica, tale četvorček izgleda res lep.
Sicer nimam v spominu nobenega četvorčka, v katerem bi bili tale roza-rdečkasta in zelena skupaj, vendar ti predlagam, da pokukaš med AD enojne senčke, gotovo obstajajo kakšne podobne Chanelovim. To mi je prvo padlo na pamet.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Trendi ličenja za jesen/zimo 2007/08
Stran 8 od 8
Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.