Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Trendi ličenja za jesen/zimo 2007/08

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Sher
Starost: -13Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 0:53
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a
    image file name: 2ka1331097a5.jpg

Gledam to fotko, prekrasne ustnice ima model, in skontam da so odtenki laka in šminke kot da bi poslikali Avonovu šminku in lak Sangria. Ko bi vsaj Avonovci imali približno fotografijo v katalogu (btw. to so grozno fulali).
Za lak sam popolnoma prepričana, za šminku pa sem precej sigurna, ampak sprobala sam jo samo enkrat na srečanju in mi se zdi da je to to.
No, tako, za infomacijo.

Jaz tudi imam rada rdečo, ampak bolj poletnu, svetlejše in precej prosojne odtenke, bolj glose kot neprosojne in goste šminke. Sem pa precej svetle polti in mi to bolj odgovarja kot temnejši odtenki. Prosojna rdeča da tako en svež izgled obrazu, zelo dolgo mi je to bila najljubša barva na ustnicah. Zdaj ko pa je rdeča postala trendi, me je to že minilo....
Ampak nikoli ne reči nikoli, ne? Ker gledim zdaj svoje Malaga Wine rdeče nohte in si mislim, morda si zaslužijo kakšen rdeč odtenek tudi na ustnicah.....
Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 11:37
Povezava do prispevka

Tanja je napisal/a Prava srednje rdeča brez opaznih hladnih ali toplih tonov. 
Eno tako iščem tudi sama. Sem se pa zadnjič zagrela za Givenchyevo Rouge Interdit odtenek Ardent Red - KLIK.  

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 11:42
Povezava do prispevka
Sher, meni se pa zdi (vsaj po katalogu sodeč), da Sangria malo bolj na malino povleče. Je pa tudi zelo zelo lepa.

Andy, te šminke so BOŽANSKE, zeloooo kremaste, vlažilne, bolj srednje kot polno prekrivne, ampak dajo bolj vlažen videz ustnice, ne mat.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 12:55
Povezava do prispevka
Tanja, joj, zakaj si to napisala.  Jo bom šla še 1x pogledat.

0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 13:41
Povezava do prispevka
Lai Ming, YSL 131 je res krasna čista rdeča, morda s kančkom rumenkaste, ampak ne veliko. čista klasika za zvečer .

Andy, . zame so žal vsi Givenchyevi rdeči odtenki zelo hladni, tebi pa bi verjetno lepo pristajali, ker imaš modre oči. poleg tega so te šminke zares kvalitetne, moja mama že 2 leti prisega na en odtenek iz te linije in ga stalno kupuje.
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
klarca123
Starost: 39Pridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 782Kraj: PosavjeStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 13:46
Povezava do prispevka
Valentino ima za to jesen/zimo čudovite make-upe na modnih pistah

Imam pa eno vprašanje za poznavalke:
glede na to, da imam rumen ton polti, temno rjave lase ter rjavo-zeleno barvo oči, bi mi glede na splošna merila verjetno najbolj pasali topli odtenki rdeče, ane?
No, ampak do sedaj jaz uporabljam skoraj samo hladne, in se mi zdi, da mi vseeno pašejo, medtem ko se mi zdi, da s toplimi odtenki ne zgledam tako dobro.

lp
0
Nazaj na vrh
Sher
Objavljeno: 10. sep 2007 16:36
Povezava do prispevka
No, včeraj sem mal razmišljala o te rdeči in sem danes na koncu šla ven z sijajnim nežno rdečim ustnicam. Spet.
Taman sem se malo odmaknila od te rdeče, in zdaj ste me spet navlekle!

Tanja, verjemi mi, slika v katalogu nima nobene zveze z pravo Sangrio, imam jo doma. Morda sem jo tudi poslikala in dela v NOTD, ne vem več.

Pa moram reč da sem se zaljubila v ta Lancome lak iz članka "Jesensko - zimski looki" (btw. Tanja, super članek!):

Ne kar tako na prvi pogled, ampak ko sem prebrala tole: "Slednji je nekaj posebnega - z njim namreč lahko na zelo enostaven inhiter način na vaših nohtih poleg barve občudujete tudi zvezdico. Koste noht nalakirali, ga približajte magnetu na zadnji strani proizvodain zvezdica se bo zarisala sama od sebe."        
Upam da se bo našel v naših trgovinah....

Samo, če je notri metalni prah, upam da to ni preveč agresivno za nohte ko se lak odstranjuje...? 
...Vseeno bo moj!
0
Nazaj na vrh
Malina
Objavljeno: 10. sep 2007 16:59
Povezava do prispevka
na internetu sem našla fotko, kako izgleda tale Lancome lak:

sher, pa saj je shimmer v "navadnih" lakih verjetno tudi bolj ali manj kovinski, vsaj pretežno ?
sicer pa sem ga jaz videla v Mullerju in drugih parfumerijah pri nas že vsaj 1 teden nazaj, če ne več. cena pa je, če se ne motim, med 23 in 28 €, tam nekje.

0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 17:19
Povezava do prispevka
Tole pa hudo dobro izgleda. 
0
Nazaj na vrh
Sher
Objavljeno: 10. sep 2007 17:24
Povezava do prispevka
Velika hvala Malina za fotko! Morem ti reč da si me spasila od popolnom zgrešenega nakupa! "Zvezdico" sem si popolnoma drugače predstavljala, bolj majhno in bolj svetlečo (od srebrnega ali zlatega shimmera). To na fotki mi sploh ni všeč...
Za shimmer pa verjetno imaš prav, kaj drugo bi lahko bilo. Sama nimam rada lake z grobim shimmrom ker mi to zares preveč naškodi pri odstranjevanju, samo tiste z čist čist drobnim.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 17:32
Povezava do prispevka
quote:03139e29b1="črni tulipan"
image file name: 2k14dad5c685.jpg

Točno tako sem danes kupila tudi sama - najdeš jo pri Make Up Factory, odtenek 150 Smile
0
Nazaj na vrh
Malina
Objavljeno: 10. sep 2007 21:04
Povezava do prispevka
sem poskenirala članek o šminkah iz avgustovskega Allure: (če se ne da brati, bodo pa vsaj fotke za inspiracijo)

image file name: 2k33c0a7e22e.jpg
image file name: 2k1b42bcca55.jpg
image file name: 2k6f9ab5dc16.jpg
image file name: 2kfc14cd621d.jpg

image file name: 2k46f9bded34.jpg

image file name: 2kcba0b1edb3.jpg

image file name: 2k1a14233428.jpg
image file name: 2k4683582025.jpg

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 10. sep 2007 22:23
Povezava do prispevka
Malina, super! Kako ima ta modelka prekrasne ustnice ... ravno prav velike, polne, oblikovane.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Andy
Objavljeno: 11. sep 2007 9:42
Povezava do prispevka
Malina, meni se nagledani Givenchyev odtenek ne zdi ne hladen, ne topel. Bi ga morala še 1x preizkusiti, ker imam malce hladnješe blond pramene. Sem opazila, da sem s prehladnim odtenkom mrlič in mi tisti z viola primesmi ne pašejo.
Hvala za poskeniran članek, sem si vsaj napasla oči in jih natrenirala. Mika me Shiseidova šminka, ki je svetovana za srednjo polt.  Koliko cca. stanejo njihove šminke?

Btw, pogledala sem tudi svetovani odtenek HR Wanted glossov, vendar mi je bil malce prebakren. Če se pravilno spomnim je bila cena Muellerju 23 €.
0
Nazaj na vrh
goga
Starost: 46Pridružen: 14. avg 2004Prispevkov: 8885Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. sep 2007 9:51
Povezava do prispevka
Malina je napisal/a

image file name: 2kfc14cd621d.jpg

OMG
Kaj je to za en odtenek? Perfect!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Trendi ličenja za jesen/zimo 2007/08
Stran 3 od 8
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.