Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Trendi ličenja za jesen/zimo 2007/08

Pojdi na stran 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
geja
Starost: 39Pridružen: 14. dec 2005Prispevkov: 3001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2007 20:17
Povezava do prispevka
Malina je napisal/a
image file name: 2k99fb42b6a5.jpg

Tale je  Meni verjetno ne bi pasala 
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2007 10:06
Povezava do prispevka
Heidin odtenek rdeče in vse skupaj je
0
Nazaj na vrh
Stargirl83
Starost: 42Pridružen: 5. sep 2007Prispevkov: 26Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2007 10:11
Povezava do prispevka
zanimivo men pa rdeča barva sploh ne pristaja... sama sebi se zdim kot vampirka potem.... 
0
Nazaj na vrh
sweetDesertRose
Starost: 45Pridružen: 25. sep 2007Prispevkov: 37Kraj: gorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 28. sep 2007 16:24
Povezava do prispevka
Gledam te fotke in noro všeč mi je tale jesensko-zimski look. Mi lahko poveste, če imam prav: na temnolaske in 'ledene' blondinke pašejo vsi odtenki, na toplo blond pa ne...oz. samo bolj svetli odtenki? Sama sem zlato blond, polt je tudi bolj rumenkasta, oči lešnikovo rjave (bolj tako kot jessica simpson in podobne umetne blondinke z rjavimi očmi) in se resno sprašujem, če bi na to sploh pasala rdeča...oh, pa takoooooooo si jo želim. Kakšen nasvet??
0
Nazaj na vrh
Alja
Starost: -13Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 3759Kraj: NaokoliStatus:Offline
Objavljeno: 30. sep 2007 17:03
Povezava do prispevka
Malina je napisal/a

Malinca tale punca je pa tebi podobna.
Kar te ne ubije, te okrepi!
0
Nazaj na vrh
Cama
Starost: -13Pridružen: 20. dec 2004Prispevkov: 1301Kraj: Kraški svetStatus:Offline
Objavljeno: 3. okt 2007 19:29
Povezava do prispevka
quote:0e85c348ab="črni tulipan"Mela sem amlo več časa, pa sem brskala po internetu:
http://www.hellomagazine.com/video/fashion/2007/08/30/makeup-trends/

To je fimček od MAC-a. Torej če prav razumem je "nude" ustnice ustvaro z korektorjem in jih samo malo obrobil?

Da, samo rekel je, da ta korektor deluje na ustnice kot balzam in jih ne izsuši (tako kot veliko ostalih korektorjev) - ustnice so brez barve a z obliko.

Zdaj pa tudi mene zanima, kako se naredi res nude look? Sicer lahko probavam s korektorjem in bo odtenek super (korektor, CD lip liner 573 in brezbarven ali svetlo nude gloss), ampak korektor poškoduje ustnice, tudi če pred njim nanesem na ustnice vazelin. Ali sploh obstaja tako prekriven gloss ali šminka, da bi dejansko lahko z njim naredil nude ustnice? Ponavadi glossi ali šminke na sliki izgledajo popolno, na ustnicah pa se vse porazgubi, ker niso dovolj prekrivni. V čem je skrivnost?
www.dlvkos.si
0
Nazaj na vrh
Palacinka2
Starost: 38Pridružen: 3. okt 2007Prispevkov: 6Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. okt 2007 20:11
Povezava do prispevka
Kaj pa, če bi nanesla na ustnice malce tekočega pudra, pa čez kakšen vlažilen gloss ali pa vazelin? Meni to nikoli ne izsuši ustnic ...
Palačinka brez schumnika!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 3. okt 2007 22:03
Povezava do prispevka
sweetDesertRose je napisal/aMi lahko poveste, če imam prav: na temnolaske in 'ledene' blondinke pašejo vsi odtenki, na toplo blond pa ne...oz. samo bolj svetli odtenki? Sama sem zlato blond, polt je tudi bolj rumenkasta, oči lešnikovo rjave (bolj tako kot jessica simpson in podobne umetne blondinke z rjavimi očmi) in se resno sprašujem, če bi na to sploh pasala rdeča...oh, pa takoooooooo si jo želim. Kakšen nasvet??

Nobeni ženski ne pašejo vsi odtenki - vse je odvisno od barve oči, las, podtona polti. Bi pa po tvojem opisu sodeč tebi pristajale nevtralne rdeče (te pristajajo vsem, zato se jim reče nevtralne) in tople rdeče. Za začetek ti predlagam, da pogledaš šminko MUF 130 - ta je nevtralna in niti ni popolnoma rdeča, ima še roza in rjavkaste tone notri, skratka, je bolj umirjena - da te ne bo kap, če nisi navajena. Nato probavaj čedalje bolj intenzivne odtenke - saj boš sama videla, kaj se sklada s tvojimi barvami in kaj se tepe.

Cama, seveda obstajajo nude šminke, ki so dobro prekrivne - že Revlonove SL so na voljo v dveh ali treh nude odtenkih: nude velvet, almost nude, deep nude (slednja ne vem, če se dobi pri nas). Pa pri MUF je tudi precej polnoprekrivnih nude odtenkov.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Cama
Starost: -13Pridružen: 20. dec 2004Prispevkov: 1301Kraj: Kraški svetStatus:Offline
Objavljeno: 4. okt 2007 8:04
Povezava do prispevka
No evo, zdaj bom pa spet mogla v Mullerja leteti.   Hvala za info.

Kar se tiče pudra in ustnic... ne vem no. Veliko raje bi imela vsaj šminko, če že ne glossa v nude odtenku, če ne zaradi drugega, potem zaradi tega, da se lahko našminkam kjerkoli, kar bi bilo s pudrom malce težje.   Je pa dobra rešitev v primeru, če ne dobiš prave šminke.
www.dlvkos.si
0
Nazaj na vrh
sweetDesertRose
Starost: 45Pridružen: 25. sep 2007Prispevkov: 37Kraj: gorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 4. okt 2007 10:00
Povezava do prispevka
Tanja, hvala za ideje. Seveda pa nisem zdržala in sem se že kar prej podala v muellerja. Kupila sem od ArtDeco-ja šminko odtenek 575, pa je kar OK, sploh za čez dan jo fejst popivnam in na zadržana oblačila in črn trak za lase (da malo uniči rumen videz) zgleda prav lepo. Drugače pa nimam problemov z drznostjo; rada izstopam, vendar mora look biti esetetski. 
0
Nazaj na vrh
Cama
Objavljeno: 4. okt 2007 21:15
Povezava do prispevka
No, danes sem že naskočila oba Mullerja. Ogledala sem si stojalo MUF, vendar nisem našla polnoprekrivnega odtenka beige (v stilu korektorja). Našla pa sem lipstick podlago, ki je še največji približek temu, kar iščem. Pregledala sem vse šminke in nisem našla nič polnoprekrivnega, dve beige šminki pa sta bili s shimmrom in malo bolj prozorni. Nekaj sem gledala pri Revlonu a tudi nisem našla. Za zdaj se bom zadovoljila z lipstick base, vendar še vseeno zbiram predloge (mogoče sem na tistih stojalih kaj zgrešila).
www.dlvkos.si
0
Nazaj na vrh
črni tulipan
Starost: n/aPridružen: 13. apr 2007Prispevkov: 195Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. okt 2007 10:08
Povezava do prispevka
Mene tudi zanima, katere odtenke šmink, ki jih imate bi priporočile za "nude look". Ima MUF kak tak odtenek? Ima katera tudi izkušnje z MAC-ovimi šminkami?
0
Nazaj na vrh
vizazistka
Starost: 41Pridružen: 13. okt 2007Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. okt 2007 14:49
Povezava do prispevka
klarca123 je napisal/a
Valentino ima za to jesen/zimo čudovite make-upe na modnih pistah

Imam pa eno vprašanje za poznavalke:
glede na to, da imam rumen ton polti, temno rjave lase ter rjavo-zeleno barvo oči, bi mi glede na splošna merila verjetno najbolj pasali topli odtenki rdeče, ane?
No, ampak do sedaj jaz uporabljam skoraj samo hladne, in se mi zdi, da mi vseeno pašejo, medtem ko se mi zdi, da s toplimi odtenki ne zgledam tako dobro.

lp

Izbira barve šminke ni odvisna samo od polti ampak tudi od tega kateri tip letnega časa si (poletje, jesen, zima, pomlad). Če se ti zdi da ti pašejo bolj hladi toni se jih kar drži.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 15. okt 2007 14:57
Povezava do prispevka
Malina je napisal/a

kaki zobje! a ima to umetne/popravljene? luske ...? pobeljene ...?
0
Nazaj na vrh
Malina
Starost: 42Pridružen: 15. jan 2004Prispevkov: 5137Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. okt 2007 15:28
Povezava do prispevka
ojoj, Alja, šele sedaj sem videla, kakšen kompliment si mi dala ...! veš kaj je hec, da so moji sestri rekli, da je podobna tej igralki - za mojo sestro in zame pa ljudje tudi večinoma mislijo, da sva si (bolj ali manj zelo) podobni ;).

gita, po moje kar vse troje. ziher pa ima "veneers".
http://odglavedopet.blogspot.com/

"I live in fantasyland... and I have oceanfront property!"
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Trendi ličenja za jesen/zimo 2007/08
Stran 7 od 8
Pojdi na stran 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.