Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sveži sir iz Leclerca

Saška
Starost: 45Pridružen: 2. jun 2004Prispevkov: 443Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 14:35
Povezava do prispevka
A je katera že probala to stvar? Je od njihove blagovne znamke E+, v taki belo-roza embalaži, gor piše francoski sveži sir, pakiran je po 1kg, stane pa okoli 300 SIT. A ja, pa ima zelo malo, ali celo nič maščob, se ne spomnim točno. Kako to zgleda, a je to kot skuta? Nič mi ni jasno, nisem pa upala kupit, ker ga imajo le po 1kg.
 
LP Saša
0
Nazaj na vrh
Tepka
Starost: n/aPridružen: 21. dec 2004Prispevkov: 67Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 15:52
Povezava do prispevka
Ni to skuta, ampak tudi jogurt/ kisla smetana ne. Francozi imajo še eno varianto, ki je mi ne poznamo. Ta je po izgledu še najbolj podoben dobro premešani kisli smetani, po okusu je pa nekje pri jogurtu. Meni osebno je zelo dober. Ne boš falila, ker nima nekega izrazitega okusa.
0
Nazaj na vrh
Saška
Starost: 45Pridružen: 2. jun 2004Prispevkov: 443Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 16:06
Povezava do prispevka
Hvala. Za kaj se ga pa uporablja? Se ga je kar samega? Bi se mogoče dalo kakšen burek iz tega naredit, ali je preveč tekoče?
 
LP Saša
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 16:49
Povezava do prispevka
Mmmmmmmmm, to je za moj okus nekaj najboljšega kar obstaja
Jaz bi jo opisala kot skuto z okusom po kisli smetini. Res priporočam,
čeprav je za bureke in podobne stavri za moj okus preveč tekoča. Jaz jo
jem kar z žlico, zmešano s sadjem, za na solato,...skratka povsod
0
Nazaj na vrh
Tepka
Starost: n/aPridružen: 21. dec 2004Prispevkov: 67Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 17:03
Povezava do prispevka
Ja, po moje je tud preveč tekoča. Jem jo pa samo.
0
Nazaj na vrh
Čenča
Starost: 46Pridružen: 22. maj 2005Prispevkov: 1846Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. jun 2005 17:14
Povezava do prispevka
Hej,
to je v bistvu francoska pusta skuta. V Franciji take skute, kot jo imamo mi (npr. od Ljubljanskih mlekarn) nimajo.
Poznajo pa druge zadeve: se pravi ta sveži pusti sir (fromage blanc), ki je lahko tudi slan (to, kar pri nas dobiš v Sparu ali Mercatorju kot "cottage cheese)), redko redko kdaj pa naletiš na tako "granulirano" skuto, kot jo lahko kupiš pri nas.
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. jun 2005 11:20
Povezava do prispevka
Tud men je ta sir ful všeč. Jem ga pa poleg kruha, sadja...
Okus je pa atk, kot ga je Petra opisala.
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sveži sir iz Leclerca
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu