Zdaj mi je veliko bolj jasno kako je s temi podaljški.Maisie sama sem mnenja, da je Kek res odličen človek za vodenje reprezentance. Upam, da bo res ostal še naprej v tem in bodo tako lahko naši še več dosegli kot so sedaj

Zdaj mi je veliko bolj jasno kako je s temi podaljški.
 Zato pa zdaj toliko bolj zagreto navijam za Nemce! 
 Včeraj pa za Gano, jasno. Pa na EP bom tudi navijala proti Angliji! Ha! 
, in kaj vse bi moral naredit drugače, da bi zmagali... Seveda, potem izvem, da je tale tipo tudi včasih igral nogomet (s Prašnikarjem), bil golman, in, seveda, en kurac naredil za Slovenijo. Mogoče Oblaka pozna

->>>
 ->>>
 ->>>

Čeprav moj srček še zmeraj malo bolj tiktaka ko vidi naše nogometaše žalostne doma....

. Vesela tudi jaz 
.
 Zdaj pa navijam naprej, dva moja cilja sta že dosežena  ZDA in Anglija se poslavljajo

Včeraj je Argentina prvi gol zabila iz ofsajda. Spet vprašanje, kako bi se tekma razvila, če bi bilo dlje neodločeno itd. - pa navijam za Argentino drugače, samo se mi zdi res brezveze, da se potem samo o tem govori, ne pa o dejanski igri. In da sodniki takole odločajo tekme, brezveze.

Kakšna je bila tekma, je bila gledljiva? (ne samo igra, tud komentiranje.. nazadnje sm ob poslušanju Laurenčiča ošpice dobivala)
 (to sm si zapomnila, hihi)
 če sama gledam (kot danes) se hitro naveličam 
 so pa Brazilci res premagali sami sebe, kot je nekdo napisal v enem komentarju (bil je praktično en avtogol, pa v drugem polčasu niso ksoraj nič od sebe dali ... pa en Brazilc je grdo pohodil enega Nizozemca (imena mi res ne grejo 
) in dobil zasluženo rdeč karton ... ). Čeprav so Nizozemci tudi zaj* par sigurnih situacij, ampak dobro, zmaga je zmaga 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...