Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

Pojdi na stran 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 19:09
Povezava do prispevka
American dream se nam je zgodil, samo na žalost smo mi na shitty side of it Smile

Nima smisla se jeziti na sodnike, so kakršni pač so.
Če smo čisto iskreni, so naši izpustili svojo šanso že prejšnjo tekmo.
0
Nazaj na vrh
stewie
Starost: 44Pridružen: 30. nov 2009Prispevkov: 205Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 19:30
Povezava do prispevka
Ej, punce, ki ste bile na GR, mislim, da sem vas videl na daleč (vsaj zdi se mi tako).  Bolj na začetku tekme ampak ste potem zelo hitro nekam šle in nisem uspel pristopit in preverit, če ste taprave. Škoda.

Sem pa zadovoljen z vtisom, ki ga je pustila naša reprezentanca na tem prvenstvu!
Don't seek, don't search, don't ask, don't knock, don't demand - relax. If you relax, it comes. If you relax, it is there. If you relax, you start vibrating with it. (OSHO)
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 39Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 19:33
Povezava do prispevka
Ravno to je problem, naši morajo biti v sami špici kar se tiče kondicijske, tehnične in psihične pripravljenosti, da se lahko prebijejo v 2. krog...ker ravno ta pristranskost, politika in sloves velikih držav pač zatira male države. Naši morajo biti še boljši in morda jim bo nekoč uspelo, morda. So pa naši kar veliko izgubili, ko so igrali z USA, ki je bila lažji tekmec od ANG. To se pa strinjam s stewie.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 19:45
Povezava do prispevka
Popoln podpis pod selmin post. Morali bi omogočiti, da sodnih pogleda posnetek. Ampak potem FIFA pač ne bi mogla 'prispevati' h kakšnemu odločilnemu izzidu. Sej se ne dogaja smao našim, je ogromno primerov (od Irske letos itditd).

Jaz potem nisem bila z ostalimi planetkami, sem pa dobila super prostor poleg nekaj postavnih visokih navijačev, tako da sem bila cel drugi polčas v senci in direkt pred zaslonom

No, ne glede na razplet, vsaka čast našim aa vse prikazano in upam, da ostanejo tak dober tim
0
Nazaj na vrh
katkoc
Starost: 40Pridružen: 1. nov 2008Prispevkov: 1509Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 19:48
Povezava do prispevka
binka je napisal/a
jao jao a bi še kdo tukaj donovana  

Jaz biii
Coo-coo :)
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 20:11
Povezava do prispevka

Handanovič pa je najjači

Stewie škoda, babe smo šle v kafič čez cesto, ker se na gospodarcu ni videlo nič, pa še pir je bil dražji.

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 20:17
Povezava do prispevka
uu ste že doma?
no saj res ni nekega razloga za slavja
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 20:23
Povezava do prispevka
Ne Barb, jaz sem šla, utrujena + razočarana + predvsem druge obveznosti, punce se pa pomoje še kje klatijo.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 21:16
Povezava do prispevka
stewie je napisal/aEj, punce, ki ste bile na GR, mislim, da sem vas videl na daleč (vsaj zdi se mi tako).  Bolj na začetku tekme ampak ste potem zelo hitro nekam šle in nisem uspel pristopit in preverit, če ste taprave. Škoda.

na moji majici je pisalo: planet lepote.
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 21:19
Povezava do prispevka
Evo, sem se uspela priklatit do doma.

Tudi jaz sem razočarana, pa ne zaradi drugega kot samo zato, ker sem tem fantom res privoščila preboj v osmino finala.

Ampak sem se imela krasno s Planetkami, moramo kmalu ponovit.

You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Starost: n/aPridružen: 7. jan 2008Prispevkov: 996Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 22:12
Povezava do prispevka
Razočarana zeloooo, moram priznati.

Se pa zelo strinjam z besedami AngelEye! Niso bili slabi, nasprotno, dobro so se držali na tem SP, nad pričakovanji in pustili so dober vtis. Ampak... Mislim, da niso do konca izkoristili šans, danes sploh niso igrali tako, kot bi lahko, predvsem 1. polčas je bil zapravljen. Morali bi igrati na zmago, so pa le branili ta rezultat in verjetno upali na neodločen rezultat na drugi tekmi, ki pa žal ni bil. Tu res nismo imeli sreče, lahko bi ostalo neodločeno (čeprav baje so ZDA igrale zelo dobro, celo en gol so jih spet razveljavili, imeli so veliko napadov, vztrajali so do konca in uspelo jim je). Ampak ne smemo kriviti le drugih, naši bi dejansko lahko bolje igrali (igra je bila zelo podobna tisti z Alžirijo). Seveda pa vsaka čast Samirju, če ga ne bi bilo, bi bilo najmanj 3:0. Sodniki pa tudi niso v bistvu nič krivi, da naši gola niso dali.
0
Nazaj na vrh
Tulipan
Starost: 43Pridružen: 14. dec 2007Prispevkov: 2935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2010 23:08
Povezava do prispevka
Tudi meni se zdi naša letošnja ekipa ekstremno dobra in jim lahko samo ploskam, tudi če ne grejo naprej . O siceršnjih pomanjkljivostih in pristranskosti ste pa že ostali veliko povedali in nimam kaj za dodati.

Stewie, zakaj pa nisi takoj reagiral, ko si nas prepoznal ? Potem smo res zapustile GR, kakor je že Tikka povedala, smo pa bile v bližini .
Live and let live.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 24. jun 2010 8:19
Povezava do prispevka
Na Glistini majici je pisalo PL šele precej kasneje Kako si nas uočio Stewie sploh?

Blazy, s tabo se 100% strinjam. Resnično tu ni dileme kdo je zaslužil tole zmago in tudi dejstvo, da so Američani igrali dobro in tudi upravičeno nabili agresivne Alžirce. Škoda je pa vseeno, ker je bil tak Murphy! In če bi lahko, bi Donovana spotaknila preden je dal gol, pa še malo skolftala za povrh (iracionalna komponenta mimo katere pač ne moreš LOL).

Zdajle sem brala tole: Šuler

Misslim pa kaj je z našimi športniki, da delajo take gluposti? Razumem, da ti to ogromno pomeni in da delaš celo življenje za to, ampak nikoli ne bom razumela da tvegaš zdravje za to, še pri fuzbalu ne!

Suma sumarum pa so bili fantje odlični, ponosna nanje! Sploh Samir 
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
stewie
Starost: 44Pridružen: 30. nov 2009Prispevkov: 205Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jun 2010 17:50
Povezava do prispevka
Kako sem vas uočio? Kaj pa vem, bile ste v mojem vidnem polju. In ko sem začel nekako vse skupaj povezovat v glavi ste že odhajale. "Prepoznal" sem pa tebe, Tikka, pa Meri mislim, da je tudi bila zraven, ker sem enkrat nekje njeno sliko zasledil na forumu.  

Don't seek, don't search, don't ask, don't knock, don't demand - relax. If you relax, it comes. If you relax, it is there. If you relax, you start vibrating with it. (OSHO)
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 24. jun 2010 17:57
Povezava do prispevka
slovaki premagali italijane?   no, pa smo zmagali. 
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Stran 23 od 31
Pojdi na stran 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.