Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sram me je

kiwi
Starost: 33Pridružen: 16. jan 2008Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2010 22:21
Povezava do prispevka
Sram me je pokazati kdo mi je všeč. (In nisem več v srednji šoli). Do zdaj sem si v življenju pisala samo z enim fantom, ki mi je bil všeč (in sem to tudi pokazala) ampak se iz tega ni nič razvilo. Preprosto me nihče ne opazi. Nisem zvišena, rada sem v družbi preprostih ljudi in ne tistih, ki so vase zagledani. Če gremo ven in mi je kdo všeč ne bom tega pokazala. Nekako me je sram, da bodo drugi vedeli, da mi je nekdo všeč. Še huje pa, da bi to zvedel tisti, ki mi je simpatičen. Vem otročje, ampak ne morem čez to. In to me že konkretno moti!! Saj nočem imeti fanta, samo malo bi si popestrila življenje z kakšnim dopisovanjem in pijačko tu pa tam.
Glede videza sem povprečna, odkrito in grdo rečeno še manj simpatične punce imajo fanta.
0
Nazaj na vrh
Tulipan
Starost: 42Pridružen: 14. dec 2007Prispevkov: 2935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2010 22:43
Povezava do prispevka
Kiwi, tudi meni je bilo od nekdaj nerodno, da bi fant, ki mi je bil všeč, to izvedel. Ampak to le na začetku, potem pa je z več druženja in čedalje bolj sproščenim odnosom to zmeraj izginilo, tako da sem imela že nekaj zvez. Vidiš, tudi nam sramežljivim uspe .

Tako da čim manj se obremenjuj zaradi tega. Saj vem, da se sliši stereotipno, ampak je res: bodi sproščena (kolikor se pač da, ko ti je nekdo všeč in ti v glavi zakuha ), taka kot si, prepusti se novim izzivom. Mislim, da nas je veliko takih na svetu, kakor se sama opisuješ, zagotovo pa nisi izjema.

Meni je navsezadnje večkrat pomagalo, da sem si predstavljala, da ta fant pač ve, da mi je všeč in kaj potem? Predvidevam, da to vsakemu laska in je zato tudi ta fant najbrž s tem čisto zadovoljen. Kako bi se počutila ti, če bi vedela, da si nekomu všeč? Najbrž dobro, a ne ?

To, da te nihče ne opazi, pa najverjetneje tudi ne drži. Sama sem zase to dooolgo časa mislila - še v puberteti, itak, to so pač taka občutljiva leta. In kasneje, ko sem se sprostila v družbi posameznih ljudi, sem izvedela vse sorte presenetljivih resnic; od tega, da sem bila mnogim všeč, do tega, da se mi niso upali približati, ker sem izpadla vzvišena in distancirana.

Tako da le pogumno, to so lepa čustva in ni razloga, da zaradi njih komu ne bi bila simpatična, všeč ipd .
Live and let live.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 47Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2010 23:33
Povezava do prispevka
Mogoče bi morala rešiti, zakaj te je sram.
Če pomisliš dobro je to, da nekomu pokažeš, da je kul, da je zabaven, simpatičen, karkoli, v bistvu... lepo. Ljudje se načeloma, če res niso izredno egocentrično, pozitivno odzivajo na komplimente. Ali flirtanje. Verjetno te je strah zavrnitve, ampak saj mu ni treba takoj povedat, da bi imela njegovega otroka. Lepo začneš z res nedolžnimi opazkami in vidiš kako se odziva.
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 39Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 10. mar 2010 22:13
Povezava do prispevka
Khm, saj drugače ne napeljujem k alkoholu, ampak mogoče lahko narediš izjemo pa rukneš vmes kakšen rum za pogum. Mislim, da nas je veliko, ki smo to sramežljivost kdaj na hitro želeli premagati tudi s tem. Ampak nasvet velja le, če greš se greš kolegi zvečer zabavat.
0
Nazaj na vrh
lagge
Starost: 38Pridružen: 26. jan 2010Prispevkov: 76Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2010 18:08
Povezava do prispevka
kiwi, ne se sekirat. Komaj 19 let imaš, jaz sem pri teh letih si komaj začel dopisovat s puncami.
0
Nazaj na vrh
kiwi
Starost: 33Pridružen: 16. jan 2008Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2010 20:06
Povezava do prispevka
lencica je napisal/aKhm, saj drugače ne napeljujem k alkoholu, ampak mogoče lahko narediš izjemo pa rukneš vmes kakšen rum za pogum. Mislim, da nas je veliko, ki smo to sramežljivost kdaj na hitro želeli premagati tudi s tem. Ampak nasvet velja le, če greš se greš kolegi zvečer zabavat.


Alkohol ne pomaga, poskusila pa nič. Sem bolj sproščena, ampak se še vedno bojim flirtat in nekoga dlje časa gledat.

0
Nazaj na vrh
_Teheran_
Starost: 40Pridružen: 24. jun 2005Prispevkov: 822Kraj: Tatami Status:Offline
Objavljeno: 12. mar 2010 16:21
Povezava do prispevka
Hahaha zdaj sem se nasmejal malo  No alko je alko, ampak še vedno pa lahko še bolj čudno izpdeš zadeta al dišeča od alkota. Ne vem, ne delaj muhe iz slona in enostavno pristopi, malo je težko, vem sam. Ampak, še vedno lahko kako neumno/smešno rečeš in se skup nasmejete. Maš ogromno teh pristopov. Vem pa da zavrnitev boli, ampak vedi eno, da ni edina al edini.. Ne obremenjuj se in gremo dalje v lov za ribiško palico


Lp T.
To be a warrior is not a simple matter of wishing to be one. It is rather an endless struggle that will go on to the very last moment of our lives. Nobody is born a warrior, in exactly the same way that nobody is born an average man. We make ourselves into one or the other.
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 15. mar 2010 12:25
Povezava do prispevka
eno noro noč sem v orto baru intervjuvala moške, kako bi reagirali, če bi ena bejba pristopila, in rekla: ti si mi všeč. (poleg mene je bila kolegica z enakim problemom)

fantje so bili zelo odprti in so mi dali izčrpne odgovore. povzetek: v 80 % se ne bi nič čudili, ali bali, tudi napi*dili ne bi nobene. pač nekako se mora začeti pogovor. drugim 20 % se pa zdi to vsiljivo. taki deci so lovci. alfa samci. teh itak ne priporočam. (oooooh, duče, pridi mi pomagat tole razložit. )

torej, če si nekje zunaj, polno ljudi, nekako je treba začet pogovor. pa mu rečeš recimo, če ve, kateri taxi je najcenejši, da ne poznaš mesta. ali pa, katera skupina igra naslednja. ali pa, če ti prime pivo, da si zavežeš vezalke... ali pa, če gre s tabo na čik pavzo. (veš, sem se izgubila, kolegice ne najdem)

sem polna trikov, a nede. 
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
kiwi
Starost: 33Pridružen: 16. jan 2008Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. mar 2010 20:02
Povezava do prispevka
@glista - hvala za ideje
Samo meni je problem začet plesat z nekom, ki mi je všeč. Npr. on ima svojo družbo...meni je pa res všeč, pa ne vem kako naj ujamem njegovo pozornost Smile
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sram me je
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.