Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Skupaj ali ne?

Pojdi na stran 1 , 2
katjaj
Starost: 34Pridružen: 7. dec 2007Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 12:41
Povezava do prispevka
Živjo punce, lepo vas bi prosila, če mi pamgate pri naslednjem "problemu".. oz. da izrazite vaše mnenje.

Konec avgusta sem začela hoditi z res kul tipam, ujela sva se kot, da bi se poznala že več let, najina zveza je trajala do konec oktobra, in sicer končal jo je on ker naj bi imel premalo časa zame, zato ker je imel dopoldne fax, popoldne pa je delal. Seveda se mi je to zdel najbol beden izgovor in sem ga samo pustila na miru. No enkrat potem sva se spet srečala in odšla na kavo, vse lepo in prav samo na koncu se mu nisem mogla upreti in sva bila intimna. Tako sva se zmenila da se bova pač dobila enkrat na teden, pač da bova fukfrenda. No ni mi pa jasno to, ker če si ti fuk frend naj te ne bi smelo zanimati ud drugega partnerja če je še s kakšenmu kajne?..Mene skos sprašuje če sem bila mogoče s kkšnmu, govori mi da noče met sploh nobene druge, kot mene. Hoče, da greva tud tko kam, ne samo v "gozd" .. in me res bega to njegovo vedenje, ker nimam pojma na čemu sem .. upam da ste dojele moj problem, ker vem da sem bol čudn vse skup napisala.. Lp
0
Nazaj na vrh
LoveMe
Starost: -14Pridružen: 14. maj 2007Prispevkov: 191Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 12:51
Povezava do prispevka
mogoče malo popaziš na čustva - da se ne zaljubiš vanj. torej, kakorkoli se boš odločila, poskrbi zase; on je namreč zase zelo dobro.
 
(pred takimi fanti nimam rešpekta, ne vem, če je pametno, da se z njim videvaš. to moraš sama presoditi.)
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 15:02
Povezava do prispevka
Jah nevem kaj te skrbi. Če ti je res samo fukfrend, potem ga pač samo mej za tiste enkrat na teden. Da bi pa hotla kaj več pa pomojem ni pametna ideja.
Mislim, da ni bil odkrit s tabo in da je brez veze pogrevat stare stvari. Brez veze se mi zdi, da te prvo pusti z enim brezveznim razlogom, potem si te pa hoče lastit. Če se ne počutiš vredu v tej sitaciji pa sedaj ti njega odstavi. Druga varianta pa je, da ga naslednjič vprašaš, zakaj ga to zanima, ker vidva sta itak skupaj brez obveznosti.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 15:03
Povezava do prispevka
Dorecita pravila igre, tudi pri FB variantah se namreč lahko zmeniš če gre za ekskluzivo ali ne. To ni nič kaj neobičajnega, predvsem pri poplavi SPB, da veš s kom imaš opravka in s kolikimi ima opravka on ter se temu primerno zaščitiš ali ne. Slednje je odvisno tudi od zaupanja, kar pa FB ponavadi niso...preveč zaupanja vredni namreč. Tako kot je rekla Loveyou bi ti jaz rekla poskrbi zase, lepo povej po pravici da zaenkrat si intimna samo z njim ampak da če bo kaka prilika pač ne boš več, saj ti ni cilj imet FB-ja ampak fanta in normalno zvezo. Torej da če bo prilika in boš spoznala koga, ki ti bo res všeč, bosta zaključila s tem "zadovoljevanjem potreb", njega pa tudi lepo prosi naj ti pove če ga namaka še kam, že zgolj zato, da poskrbiš za lastno zdravje.
 
Vse to ob predpostavki da si želiš biti z njim, saj je taka "govoranca" polna ini mini tiny trikov kjer boš izvedela kaj več, glede na njegovo reakcijo. Sicer fanta ne poznam ampak se mi zdi da je le malo sneaky...in da mu najbrž ne pašejo definicije (jaz sem včasih imela podobne težave kot on, kar se tiče definiranja razmerij in vse sem nekako držala na distanci). Pri tem gre za to da želi imeti vse opcije odprte in da ni nobenemu nič dolžen in da nima za kaj imeti slabe vesti če ga slučajno kaj "poserje" - saj ti ni namreč nič obljubil ali zagotovil.
 
Če si pač želiš zvezo z njim pa pač play along, ampak poskrbi zase in za svoje zdravje in  daj jasno vedeti da če se pokaže boljša prilika boš zmaglila. Pazi se čustev.
 
 
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
*Lena*
Starost: -14Pridružen: 1. dec 2006Prispevkov: 86Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 15:29
Povezava do prispevka
Kot prvo bi ti svetovala VEDNO kondom. Če je želel, da sta fukfrenda in ne par, sem skoraj ziher, da seksa še s kakšno. In lahko ti prinese kako nadležnost.

Kot drugo - bodi z njim samo v primeru, da ob njem zares telesno ful ful uživaš, ker drugače se ti sploh ne izplača. Če misliš, da se bo sčasoma navezal nate in bosta postala resen par, se motiš. Če misliš, da si vanj zaljuibljena, se raje umakni. No ja, lahko je rečt.
0
Nazaj na vrh
katjaj
Starost: 34Pridružen: 7. dec 2007Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 19:05
Povezava do prispevka
ja sam fora je, da sem bila jaz njegova prva ( str je 19 let).. zato ker naj mu ne bi bilo kul da bi biu s "kr eno".. drugač sem pa prepričana, da ni z nobeno drugo, k mi je sam tko reku (nevem zakaj bi glede tega lagou)..in ja sem še kr zalublena v njega in res nevem kaj nej.. mah tipi ..
0
Nazaj na vrh
ursYY
Starost: 35Pridružen: 26. jul 2007Prispevkov: 1819Kraj: ptuj-mbStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 20:13
Povezava do prispevka
jaz bi se od začetka malo igrala z njim, da bi res vidla če mu je res do mene, ali me bo spet napizdo:)
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 20:21
Povezava do prispevka
Če si še zmerom zaljubljena vanj, potem je po mojem mnenju najboljše, da čim prej zarčistita. Ali čim prej prekini stike, ali pa se spravita nazaj skupaj. Slednje sicer odsvetujem, ker ne vem če je vredno dat takemu fantu še eno priložnost (to ti seveda najboljše veš). Pomojem je tako, da čim dlje se bosta šla fuk buddyje težje ti bo na koncu, še posebej ker so še vedno prisotna čustva. Pomisli kako bi ti bilo, če bi ti jutri rekel, da spet nima časa zate in bi spet izpadla iz igre?
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 21:44
Povezava do prispevka
glede na to, da praviš, da si še zaljubljena vanj, samo pazi, da te ne bo prizadel.
0
Nazaj na vrh
Iree
Starost: 56Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 9. dec 2007 22:31
Povezava do prispevka
Odsvetujem. Razen če imaš konjske živce in ti je popolnoma vseeno za fanta in se že hladnokrvno oziraš za drugim (kar pa se seveda ne).
0
Nazaj na vrh
mesecina
Starost: 41Pridružen: 27. okt 2007Prispevkov: 152Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. dec 2007 12:28
Povezava do prispevka
Ta odnos dolgoročno nikamor ne vodi..sploh zato, ker še gojiš čustva do njega..samo trpela boš ob tem in vedno boš upala na več..tako, da jst ti predlagam, da čimprej ugotoviš, kaj želi on od tebe..potem pa se na podlagi tega odločiš, kaj boš!
 
 
 
 
 
 
0
Nazaj na vrh
nika22
Starost: 122Pridružen: 12. dec 2007Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. dec 2007 9:24
Povezava do prispevka
Živjo vsem, sem nova na tem forumu in še nevem kako zadeva funkcionira. Priporočila pa sem dobila od svoje kolegice, ki je rekla da je ta forum super. Ne bom odpirala nove teme, ampak bom kr tuki napisala kakšni so moji problemi.
S fantom sva skupaj že leto pa pol, do sedaj nama je šlo kar lepo, zdaj pa nevem več kam vse to vodi. Preden sva se spoznala je imel kolegico s katero sta bila nonstop skupaj, kot rit in srajca, ko sva pa midva začela hodit, je pa stike skoraj prekinil, tak da nisem imela možnosti da je spoznam. Pred kratkim je bil zelo slabe volje in ga vprašam kaj je narobe in mi pove, da ima njegova bivša kolegica fanta in se mi zdi da ga je to čisto portlo. Rekel mi je tud, da je bla ona vanj zaljubljena, vendar mu je šele to priznala ko sva bila midva skupaj. Hudo mi je bilo ko je omenil, da sta se v vseh stvareh štekala, da je bla njegova sanjska punca. Vendar naj bi bla premlada, potem pa nista govorila več o svojih čustvih. Rekel je da jo je imel rad na začetku, potem ne več toliko. In da ne bi mogla biti skupaj.
Včeraj sem ga poklicala in vprašala kako je pa je bil tak nesramen do mene. Nato mi še reče da ima probleme in da ga ne razumem.
Kaj naj nardim naj vse pošljem k  vragu? ker me preveč boli.
Aja pa še nekaj se je zgodilo, enkrat sva šla v neko gostilno na pičiče( jed). Nato začnem razlagat kako je tle lepo nisem še bla tuki, tud na pičičah ne in potem dobim back feed. Da sva tukaj že bla, kako se ne spomnem, da sva to jedla in da sva celo letos šla tam ko sva šla iz morja. To me je čisto šokiralo, ker tega jedla še nikol nisem in to sem mu že povedala, potem pa še ta šok da sva šla po morju v tisto gostilno. Odkar hodva na morje sva vedno šla domov al k njem al pa k men. Tak da tuki mi neki ni jasno. Imam res tak slab spomin? al se mi pa že meša.
Prosim za pomoč in nasvet.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. dec 2007 9:29
Povezava do prispevka
Nika zelo podobna dilema, ki jo je izpostavila Barby pred časom: Prijateljica

Na kratko pa (se mi mudi v službo): "run Forrest run" Si zaslužiš bolje, predvsem spoštovanja in iskrenosti.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
deuce
Starost: 49Pridružen: 8. dec 2006Prispevkov: 642Kraj: medvodeStatus:Offline
Objavljeno: 13. dec 2007 14:53
Povezava do prispevka
fúk partnerji ne bi smeli imeti drugih ljubimcev, v povprečju pa se sestajajo dvakrat na teden.

težava je v tem, ker imaš ti preveč časa, on pa premalo, saj se njegov svet hitreje vrti kot tvoj. najraje bi videla, da bi te pomicimacil vsak dan, on pa si tega ne more privoščiti, saj je utrujen od študija in službe.

sicer pa je o spolni zvestobi pomemben dogovor na začetku kateregakoli razmerja, še posebej takega, v katerem fúkaš brez kondoma, saj je tak seks najboljši, poleg vsega pa ti ni treba obremenjeno misliti na to, kako je pred teboj še nekdo drug micimacil tvojega partnerja, ali naprimer, da moraš svoj jezik vtikati v píčko, ki jo je en dan pred tabo micimacil nekdo drug.
 
to je pač moje mnenje, pa tudi najbolj realno, kar se tega problema tiče. kar pa se tiče čustev, pa je podobno kot s spolnim čistunstvom. nekateri tako težko zadržujejo zaljubljenost kot tudi sam zadržujem gnev, ko pomislim, da porivam z žensko, ki pripada nekomu drugemu. vse to pa je potrebno preseči, če želimo uživati v ljubljenju.

dodano:
tiste idealistke, ki pa želite pravljico, pa imam za vas nekaj primerov, ki jih poznam s svoje okolice. tip fukfehtar, ženska attention whore, se pač fukljata kot avtorica teme s svojim kolegom, nato ona zanosi in oba se odločita za otroka. ko se rodi otrok, sta oba izjemno srečna. ona je zaposlena bolj z otrokom, on bolj s kariero in so kar naenkrat velika srečna družina. zakaj si moramo zatiskati oči? zakaj fukfrendovstvo ne more biti resno razmerje? zakaj se mora nehati, zakaj nadaljevati? niso stresne situacije in obremenjenost dovolj velik dokaz, da pravljice, v katerih sta partnerja non-stop skupaj, pa se kljub temu ne naveličata drug drugega, enostavno ne delujejo in nikoli niso delovale razen na filmskem platnu in besedilih bebastih pop šansonov?
vsaka podobnost z resničnim deuceom morda ni naključje.
0
Nazaj na vrh
katjaj
Starost: 34Pridružen: 7. dec 2007Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. apr 2008 19:10
Povezava do prispevka
po dolgem času se spet javlam, in me ponovno zanima vaše mnenje. S fantom sva še kar "skupaj" oz. pač t.i. fukfrenda, vem da nima nobene druge in je v 8 mescih, odkar se poznava tudi ni imel, ker vem da bi mi drugače to rekel, ker mi zmeraj vse pove po resnici, pa če je še tako grda. Drugače pa mi je tudi rekel, da me ima rad, in enkrat, ko bi ga skoraj skenslala, zaradi nesporazuma, se mi je po telefonu opravičvou, ter mi govoril, da bo vse naredu, samo da ga bom mela še kar rada, in to je govoril pred prijatelji. Tudi, ko se kje zunaj srečava npr. v kakšnemu klubu sva zmeraj skupaj pred njegovimi prijatelji. Vsi vejo za naju, in tud razlaga o meni njegovim kolegicam. Tudi slišva se vsak drugi,tretji dan, ter se nujno vidva enkrat na teden.

Res ga imam rada, samo ne upam mu nič rečt, glede naju, ker me skrbi njegov odziv, čeprav vem da me ima rad. TAko da punce, zanima me vaše mnenje glede vsega tega  

Lp
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Skupaj ali ne?
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Fauci je dejal, da ne ve, od kod se je vzelo pravilo o socialni oddaljenosti dveh metrov, priznal pa je tudi, da ni bilo študij, ki bi priporočale maskiranje otrok.