Vsi recepti z nekim testom, jaz pa moke ne smem:((((
No, pa še en:
-surov krompir olupiš in narežeš na kolobarčke in ga daš kuhat.
-v ponvi prepražiš čebulo, papriko, paradižnik (temu mi rečemo sataraš in imamo že pripravljeno v zmrzovalniku), dodaš malo česna, pol pa primešaš skohan krompir, narezan na kolobarje.
a) možnost: lahko to daš na mizo kar tako.
b) možnost:
1. Za vegetarijance: v pekač daš folijo, gor vsipaš krompir s satarašem, na krompir pa položiš že na olju popečene vege burgerje od hokusa:), vse dobro pokriješ s folijo in pečeš en čas. (ne vem koliko, a ne dolgo.
2. za mesojedce: folijo daš v pekač, gor vsipaš krompir s satarašem, na vrh krompirja pa položiš ribe. Vse skopaj dobro pokriješ s folijo, da ne gredo ven vonji in da voda ne pari. Peče se pa tako dolgo, da so ribe pečene. Ne vem kako dolgo, ker sem vegetarijanka:)