Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pudri

Pojdi na stran 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
DiLeMa
Starost: 38Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 13:38
Povezava do prispevka
MISA a te lahko nekaj prosim ... resno razmišljam o nakupu tekočega
pudra Double Perfection in me zelo zanima, če mogoče veš, v kakšnih
odtenkih se ga dobi? Imam precej svetlo polt in me zanima, če imajo
kakšen svetel odtenek? Me zanima, če imajo pri nas najsvetlejšega 10
Limpide ali pa vsaj 15 Opaline? Pa ceno če poznaš ...

Hvala!
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
MISA
Starost: n/aPridružen: 5. jul 2005Prispevkov: 396Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 13:53
Povezava do prispevka
Pravkar sem bila v Plazi in sicer sem gledala double perfection Chanel, imajo odtenek 20, 30, 40 in 70. Cena je okoli 9500. Baje gre izdelek v tem letu ven iz prodaje. Oklevala sem med odtenkom 30 oziroma 40, kupila nič, ker mi prodajalka preprosto ni hotela dati malo v lonček!!! Kao ga je bilo ful malo v tubi (to je res), samo ne vem kako si predstavlja, da boš potem kaj kupil? Naj vržem 20 jurjev v smeti, ker bom najprej iskala ustrezen odtenek, potem pa ugotovila čez 1 teden, da mi npr. izsušuje kožo ali povzroča mašenje por.... Najmanj 1 teden pa že moraš testirat, če ti puder odgovarja. Ne vem, kako je pri drugih, jaz imam takšne izkušnje.

Tako, malo bom še poupala, da bo katera, ki ima več izkušenj, povedala kaj več. Pa v drugo drogerijo se bom odpravila, čeprav mi gre že res na bruhanje. Al se pa ne bom več pudrala. To je itak najboljša rešitev.
MISA
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 13:56
Povezava do prispevka
MISA je napisal/a
Včeraj sem hotela kupiti Chanelov double perfection, pa sta bili dve varianti-mislim da fluid in cream. Nadalje sem na kozmometru gledala ocene, rezultat tak, da se še vedno ne morem odločit, za mešan tip kože, nagnjen k mastnemu sijaju, ogrci, razširjene pore. Če ne gre ven iz prodaje bi rekla, da je boljši cream. Samo da ni neprimeren za moj tip kože?

Cream je za suho kožo, tekoči za mešano oz. rahlo mastno. Prvi je bolj prekriven.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 2. feb 2006 14:03
Povezava do prispevka
MISA je napisal/a
imajo odtenek 20, 30, 40 in 70.

Men se bo zrolal, direkt! Ko že najdem en puder, ki bi bil pomoje super
zame, pa nimajo pravih odtenkov ... za znoret, ampak res!

A se mogoče spomniš kakšen je približno odtenek 20 Clair? Z bež ali rožnatim podtonom? Pa če je za bolj svetlopolte?
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Sunshine
Starost: n/aPridružen: 16. okt 2003Prispevkov: 1697Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 14:32
Povezava do prispevka
"Clair" je rumenkast in precej svetel (ustreza Revlonovemu "buff" odtenku). Govorim za tekočega, ker sem ga imela.
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 2. feb 2006 14:39
Povezava do prispevka
Škoda ... meni je Buff malce pretemen in malo preveč rumen, ga trenutno uporabljam. Pa hvala za informacijo!
0
Nazaj na vrh
Sunshine
Objavljeno: 2. feb 2006 14:43
Povezava do prispevka
Clair je malenkost manj rumen in svetlejši od buff-a. Vsekakor se ti splača pogledat. Čeprav jaz ti bolj priporočam, da vzameš Wonder Finish v odtenku ivory, ki je precej cenejši in praktično kopija tega Chanelovega (le da nima SPF-ja).
0
Nazaj na vrh
Tamika
Starost: 41Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 900Kraj: tam nekje...Status:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 16:32
Povezava do prispevka
Ta ivory je precej rumen. Imam nevtralni svetli ton kože, in sem zgledala kot kitajec, ko sem se namazal z njim. Sema takoj nesla nazaj za menjat.
Lp, Tamika
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 2. feb 2006 16:36
Povezava do prispevka
Tamika kaj si pa potem vzela?
0
Nazaj na vrh
Nadalina
Starost: n/aPridružen: 17. jul 2005Prispevkov: 36Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 16:54
Povezava do prispevka
Ali katera ve, ce se dobi Revlonove pudre (in ostale izdelke te znamke) - konkretno Age Defying -  v Novem mestu ali okolici?

Hvala.
0
Nazaj na vrh
tjasika
Starost: n/aPridružen: 17. dec 2005Prispevkov: 409Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 16:56
Povezava do prispevka
nadalina revlon imas v muellerju v Nmju na glavnem trgu
0
Nazaj na vrh
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 17:03
Povezava do prispevka
ArtDecojevih pudrov res nobena še ni preizkusila?
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 17:12
Povezava do prispevka
Poglej ocene na KMM.
0
Nazaj na vrh
Sunshine
Objavljeno: 2. feb 2006 19:01
Povezava do prispevka
tjasika je napisal/a
nadalina revlon imas v muellerju v Nmju na glavnem trgu

A ja?! Od kdaj pa?
V NM nimajo nikjer Revlona. Bo treba kar v LJ, ali pa preko spletne trgovine naročit!
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 20:27
Povezava do prispevka
Imam eno vprašanje: iščem en puder, ki ne bi rabil bit zelo prekriven. Moral bi biti mat in čimbolj svetel - podoben odtenku Limpide od Chanelovega DP. Ampak ker baje teh ta svetlih odtenkov pri nas nimajo (pa sam puder je malo ohoho cenovno in v Italijo it mi je malo predaleč in nasploh sitna reč), me torej zanima, če obstaja kakšna solidna alternativa. Aja, ne rabi imet uv zaščite (za to imam spodaj SD). Hvala!
I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pudri
Stran 110 od 115
Pojdi na stran 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.