Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pudri

Pojdi na stran 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110
andreya
Starost: -13Pridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 3715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 20:43
Povezava do prispevka
Kanebo sem pa tudi jaz dala na svoj spisek.
0
Nazaj na vrh
Elvisa
Starost: 49Pridružen: 30. jan 2004Prispevkov: 400Kraj: IzolaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 20:52
Povezava do prispevka
Če ti kaj pomaga: tester pudra Clarins True Radiance sem jaz dobila v Maximarketu (imej pripravljeno posodico). V redu puder za suho kožo, prekriven še kar, vendar manj kot v primerjavi s kremnim pudrom Chanel Vitalumiere (v lončku). Če imaš svetlejšo polt, je Clarins bolj ne. Oba sta pa bolj prekrivna kot tekoči puder Chanel Vitalumiere (na pumpico). Tale kremni od Kaneba nosi moja zobarca, ki ima normalno do mešano kožo, puder je dobro prekriven. 
Jaz imam trenutno kremnega Chanel Vitalumiere, za spomladi si bom pa spet nabavila od Lancoma tekoči puder Teint Renergie Lift SPF 20 (za tega sem se odločila po tem, ko sem ga primerjala s prej navedenim Clarinsovim, predvsem zaradi barve).
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2006 22:00
Povezava do prispevka
Tinka, še vedno NE. In še Kanebo je na seznamu .

mamy od sina
0
Nazaj na vrh
Cama
Starost: -13Pridružen: 20. dec 2004Prispevkov: 1301Kraj: Kraški svetStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 7:34
Povezava do prispevka
Je že katera slučajno poskusila Diorjev tekoči puder Sculpt?
Jaz sem tester uporabila že dvakrat in moram reči, da sem bila prav presenečena nad rezultatom, kar dobro prekriven, lepo se razmaže in se lepo zlije s kožo. Verjetno bo kar moj naslednji. Approve
www.dlvkos.si
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 7:45
Povezava do prispevka
Elvisa, tole tvoje poročilo je pa dobrodošlo . Sem bolj svetle polti, tako da Clarins po tvojem poročamju najbrž ne bo pravi. A Kanebo ni najbolj primeren za suho/normalno kožo?

Lp, Tinka
0
Nazaj na vrh
MISA
Starost: n/aPridružen: 5. jul 2005Prispevkov: 396Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 8:28
Povezava do prispevka
A je slučajno katera že imela puder od Cliniqua SUPERFIT-za mešano kožo ali pa STAY TRUE-za masten tip kože tudi od Cliniqua? Nimam nobenih testerjev ali pa kaj drugega zaradi sestavin, se mi pa zdi po izkušnjah s pudrom SUPERBALANCED, da bi morali biti tudi dobri. Tazadnji mi je the best poleti, zdaj se mi pa zdi , da je prelahek za zimo, premalo prekriven itd.
Ana25, ti si imela tudi SB, a si probala še kaj drugega od Cliniqua?
MISA
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 8:38
Povezava do prispevka
Kanebo je primeren za normalno do suho kožo.

Jaz sem hotela nabaviti Clinique SuperFit, vendar sem ugotovila, da je komedogen in ga potem nisem. Je pa lepo prekriven, da naraven videz in je dobro obstojen.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
MISA
Objavljeno: 30. jan 2006 9:47
Povezava do prispevka
A nista pri kanebu dva pudra, en za suho drugi za mešano? Tega za mešano (ne spomnem se točnega imena, vem pa da je drugi za suho nekako Cream....). sem dolgo uporabljala in bila zelo zadovoljna, zdaj me moti le to, da so vsi odtenki roskasti, razen almond beige, ki pa je primeren bolj za poleti.

Tanja hvala za inf. o superfitu, jaz sem enkrat dobila tester od stay true in mi je bil zelo všeč. Samo pri meni je potrebno testirati kar nekaj časa, da ugotovim, če mi ustreza, toliko ti ga pa v trgovini nočejo dati v lonček (vsaj za 7 dni). V brošurici sem potem zasledila še tega superfit in valjda bila takoj v dilemi, katerega kupit. No, nekaj bom pogruntala, da pridem do testerjev. Če ima še kdo kakšno inf. pa bom res ful vesela.

Aja pa še to: a se striktno izogibate pudrov, ki vsebujejo komedogene sestavine? Ja, saj vem, da neumno vprašujem.... Namreč, razen tistih Revlonovjh, ne vem, če je kateri res še čisto nekomedogen. Ma revlonovi se pa meni preveč zdijo težki, tisti naturel in lite pa spet neprimerni za masten tip kože.
MISA
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 9:49
Povezava do prispevka
MISA je napisal/a
 zdaj me moti le to, da so vsi odtenki roskasti, razen almond beige, ki pa je primeren bolj za poleti.

Jaz imam 301 cool sand in ni niti malo rozkast. 

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 10:05
Povezava do prispevka
Misa, Kanebo cream je tudi za mastno, samo za ultra mastno ne. Je tudi krasno prekriven. Medtem ko je liquid za mešano ampak je zelo rahlo prekriven.

Če ne dobiš dovolj pudra za en teden pa ga pojdi iskat z dvema posodicama v dve trgovini.

Revlon Natural je meni najboljši puder, vendar mi je žal totalno zapackal pore. Lite je pa idealen za mastno, ker je zelo mat.
0
Nazaj na vrh
MISA
Objavljeno: 30. jan 2006 10:38
Povezava do prispevka
Zdaj sem pa že zmedena: potemtakem lahko tudi za mešano do mastno kožo uporabim puder, na katerem piše, da je za suho? Če sem čisto poštena, jaz se posvetim po nekaj urah tudi po najbolj mat pudru oziroma za mastno namenjenemu, v bistvu nič manj se ne svetim, kot pa če se namalam s kakšnim drugim....
MISA
0
Nazaj na vrh
Tanja
Objavljeno: 30. jan 2006 10:42
Povezava do prispevka
Nekatere s suho kožo so se pritoževale, da jim je ta cream izsušil kožo. Jaz sem ga sicer sprobala le na roki ampak nisem imela občutka, da bi bil pretirano hranljiv. Najboljše, da greš probat, pa boš videla ali ti ustreza.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 10:49
Povezava do prispevka
Hecno, meni pa je nič ne izsuši pa imam precej suho kožo. Verjetno k temu veliko doprinese krema, ki je spodaj?
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 10:55
Povezava do prispevka
Zdaj sem pa jaz tudi precej zmedena glede teh pudrov. Bo treba res pošteno preizkusiti, preden se odločim. Ne želim pretirano mat videza, nekaj bolj "dewy". Pa da se ne bi gube še bolj poudarile, pa da je obstojen, pa da imajo svetle odtenke ... Veliko zahtev, ane?

Lp, Tinka
0
Nazaj na vrh
Lepotica*
Starost: 42Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 3315Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2006 11:04
Povezava do prispevka
Ja res. Najbolje je, da preizkusiš na lastni koži in boš najbolje vedela.
Če sejemo plevel, ne moremo pričakovati,
da bomo dobili lepe cvetlice.
Kar sejemo tudi žanjemo.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pudri
Stran 105 od 115
Pojdi na stran 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.