A nista pri kanebu dva pudra, en za suho drugi za mešano? Tega za mešano (ne spomnem se točnega imena, vem pa da je drugi za suho nekako Cream....). sem dolgo uporabljala in bila zelo zadovoljna, zdaj me moti le to, da so vsi odtenki roskasti, razen almond beige, ki pa je primeren bolj za poleti.
Tanja hvala za inf. o superfitu, jaz sem enkrat dobila tester od stay true in mi je bil zelo všeč. Samo pri meni je potrebno testirati kar nekaj časa, da ugotovim, če mi ustreza, toliko ti ga pa v trgovini nočejo dati v lonček (vsaj za 7 dni). V brošurici sem potem zasledila še tega superfit in valjda bila takoj v dilemi, katerega kupit. No, nekaj bom pogruntala, da pridem do testerjev. Če ima še kdo kakšno inf. pa bom res ful vesela.
Aja pa še to: a se striktno izogibate pudrov, ki vsebujejo komedogene sestavine? Ja, saj vem, da neumno vprašujem.... Namreč, razen tistih Revlonovjh, ne vem, če je kateri res še čisto nekomedogen. Ma revlonovi se pa meni preveč zdijo težki, tisti naturel in lite pa spet neprimerni za masten tip kože.