Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pudri

Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
LiMi
Starost: 38Pridružen: 28. apr 2005Prispevkov: 643Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 13:20
Povezava do prispevka
Zdaj pa je še mene zamikal tale Kanebo, ker ga toliko hvalite. Bo kar moj naslednji puder  Najbolje bo, da si vse to skupaj malo zapišem, da mi ne bo potrebno potlej brskati po forumu ...
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 13:54
Povezava do prispevka
Jaz imam že napisan listek s 7 pudri in posodice, da mi (upam) natočijo za probo. Potem napad na Mullerja. Pa še najbolj me Kanebo mika.
0
Nazaj na vrh
vrana
Starost: n/aPridružen: 25. okt 2005Prispevkov: 59Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 18:34
Povezava do prispevka
Kaj priporočate za mešano kožo nagnjeno k mozoljčkom: MYB Ever Fresh ali wonder Finish?
Kako je pa kaj s prekrivnostjo, obstojnostjo, UV zaščito pri teh 2 pudrih?
Kateri so roza podtoni?
hvala!
0
Nazaj na vrh
Tinka
Objavljeno: 6. feb 2006 19:00
Povezava do prispevka
Razočarana sem nad kranjskim novim Mullerjem. Od vseh pudrov na spisku sem dobila en dr... Kaneba sploh nimajo, Od Collistarja nimajo (še) nobenih testerjev niti oni, kaj šele, da bi ti dali kakšen vzorček. Od Clinique sicer imajo testerje, ampak mi ga niti malo ni hotela dati v posodico, češ da ga imajo že itak oni zelo malo Od Shiseido tudi (še) nimajo nič testerjev, potem me je pa itak že vse minilo. Ali res mislijo, da bom dala 8 (ali več) jurjev za mačka v žaklju?
Kupila pa sem AD Camouflage Creme za prekrivanje kapilar in bom še nekaj časa ostala (vsaj zgleda tako) kar pri Revlonovem AD pudru.
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 19:11
Povezava do prispevka
Jaz sem dobila malo Kanebovega pudra na probo od Angelline, za 2x namazat. Mi je prekril vse flekce, podočnjake in kapilare-imam na licih precej tanko kožo in se vse skozi vidi. Obstojen je zelo. Meni je super. Enkrat si ga bom nabavila, imam pa sedaj DMM,  AD in Avon Incredible finish, tako, da se še ne mudi. Bom ta čas našparala zanj.
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 19:26
Povezava do prispevka
Tinka je napisal/a
Od Clinique sicer imajo testerje, ampak mi ga niti malo ni hotela dati v posodico, češ da ga imajo že itak oni zelo malo
Ja, za koga ga pa imajo???
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 19:36
Povezava do prispevka
OMG To je pa res adijo pamet!

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 19:37
Povezava do prispevka
Saj, potem ga njim ne ostane, da se mažejo med službo.  Svašta.
0
Nazaj na vrh
Tamika
Starost: 41Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 900Kraj: tam nekje...Status:Offline
Objavljeno: 6. feb 2006 21:34
Povezava do prispevka
Douglas je isto sr****. že večkrat so mi tam rekli, da je to politika drogerije in da sploh ne dajajo pudrov in kremic v posodice, četudi si jih sam prineseš. Mislim, halooooo!
Lp, Tamika
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2006 0:16
Povezava do prispevka

Tanja je napisal/aLilja4ever, pa prosi kakšno, da ti ga vzame v I in pošlje. Sicer pa je MYB WF Ivory kopija Chanelovega DPF Limpide 10.

žal ne poznam nobene, ki bi kaj hodila v Italijo, poleg tega me je že malo minila želja za Chanelom. Big smile Za MYB bom pogledala... sem pa že vedno odprta za predloge Big smile in v pomoč prilagam odtenek, kakšnega pravzaprav iščem. Hvala :D

I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2006 0:27
Povezava do prispevka
Tamika je napisal/a
Douglas je isto sr****. že večkrat so mi tam rekli, da je to politika drogerije in da sploh ne dajajo pudrov in kremic v posodice, četudi si jih sam prineseš. Mislim, halooooo!

Meni pa je mariborski Douglas zelo všeč in najraje in največkrat zavijem prav tja.
Prodajalke so vedno full prijazne in ustrežljive,pa čisto nič vsiljive,kar sama najbolj cenim.Nazadnje sem tam kupila E.L.puder v kamnu in Clinique šminko,pa mi je prodajalka v vrečko dala cel kup testerjev( in to same drage firme),sem bila zelo prijetno presenečena. Smile

Jaz zdaj že nekaj dni uporabljam Kanebo Cream Finish in mi je še vedno fantastičen.Sem čisto pozabila vpisati oceno na KMM.Uporabljala ga bom vse do pozne pomladi,takrat pa bo zagotovo potrebno za mojo mastno kožo nekaj lažjega,npr CS Lite,čeprav je ta zelo slabo prekriven.
Kanebo mi malo masti kožo le na nosu,kar pa se da hitro rešiti z malo pudra v kamnu Wink tako da ni panike in je vseeno super.
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Tinka
Objavljeno: 7. feb 2006 8:25
Povezava do prispevka
Alena je napisal/a
Saj, potem ga njim ne ostane, da se mažejo med službo.  Svašta.

Ja, ampak za to prodajalko, ki je meni stregla, ga je gotovo zmanjkalo . Je bila prav slaba reklama za nekoga, ki prodaja (tudi) dekorativo. Sploh pa nimajo pojma, kaj prodajajo. Raje čepijo po dve in dve skupaj in čvekajo.

Edino ena promotorka me je prav hitro zvlekla k Elizabeth Arden maskaram (ker je strokovno ugotovila, da MUF maskar nimajo in jih sigurno tudi ne bodo imeli - pa sem jih kasneje našla sama) in mi jo na vsak način hotela vsiliti kot najboljšo za volumen in oh in sploh...

Pa še to me je hudo zbodlo v oči: Ko mi je hotela pokazati njihovo super maskaro in ni imela testerja, je prav previdno odprla ovojnino od ene original (tako je izgledalo) zapakirane in mi jo odprla ter pokazala, kakšna je. Ker je nisem hotela vzeti, jo je gotovo lepo zapakirala nazaj in malo zalepila ovojnino (folijo), pa je bila spet "original" zaprta. Toliko da boste vedele, kakšne "ORIGINAL" zaprte izdelke kupujemo .

0
Nazaj na vrh
bushbaby
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2004Prispevkov: 4438Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2006 9:58
Povezava do prispevka
Ja, Tinka, to se je pa meni tudi že nekajkrat zgodilo, da mi vse navdušene kažejo prav zavito maskaro (ker se jaz npr. pritožim, da je tester popolnoma suh), jasno, da me vse mine, da bi jo (tam) kupila.

[size=9:391e3108a4]Half a bee, philosophically
Must ipso facto half not be.
But half a bee has got to be.
A vis a vis its entity- d you see?
[/size:391e3108a4]
0
Nazaj na vrh
tjasika
Starost: n/aPridružen: 17. dec 2005Prispevkov: 409Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2006 10:04
Povezava do prispevka
ja meni v muellerju v btcju tudi ena starejsa prodajlka vedno ko vprasam zakaj za dolocen izdelek ni testerja kar lepo odpre eno original embalazo in jo nato zapre nazaj. super, ni kaj.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2006 10:08
Povezava do prispevka
Hm, niti ne vem, kaj je to tako groznega, da pokaže maskaro, glede na to, da kupujemo tudi take po 2 ali 3 tisoč, pa so vse zunaj (brez embalaž) in verjetno še večkrat pogledane in odprte od strank?
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pudri
Stran 114 od 115
Pojdi na stran 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.