žal ne poznam nobene, ki bi kaj hodila v Italijo, poleg tega me je že malo minila želja za Chanelom. Za MYB bom pogledala... sem pa že vedno odprta za predloge
in v pomoč prilagam odtenek, kakšnega pravzaprav iščem. Hvala :D
Ja, ampak za to prodajalko, ki je meni stregla, ga je gotovo zmanjkalo . Je bila prav slaba reklama za nekoga, ki prodaja (tudi) dekorativo. Sploh pa nimajo pojma, kaj prodajajo. Raje čepijo po dve in dve skupaj in čvekajo.
Edino ena promotorka me je prav hitro zvlekla k Elizabeth Arden maskaram (ker je strokovno ugotovila, da MUF maskar nimajo in jih sigurno tudi ne bodo imeli - pa sem jih kasneje našla sama) in mi jo na vsak način hotela vsiliti kot najboljšo za volumen in oh in sploh...
Pa še to me je hudo zbodlo v oči: Ko mi je hotela pokazati njihovo super maskaro in ni imela testerja, je prav previdno odprla ovojnino od ene original (tako je izgledalo) zapakirane in mi jo odprla ter pokazala, kakšna je. Ker je nisem hotela vzeti, jo je gotovo lepo zapakirala nazaj in malo zalepila ovojnino (folijo), pa je bila spet "original" zaprta. Toliko da boste vedele, kakšne "ORIGINAL" zaprte izdelke kupujemo .
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...