Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pudri

Pojdi na stran 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 21:05
Povezava do prispevka
OMG, Kozmetometer dela!!!! Hvala Aleni za obvestilo in tistim, ki so ga popravili!! Danes bo še dolga noč
0
Nazaj na vrh
Tamika
Starost: 41Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 900Kraj: tam nekje...Status:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 7:38
Povezava do prispevka
Ja, jaz sem tudi komaj tukaj pri Aleni zvedela, da KMM spet dela. (Itak, da sem takoj letela gor )
Lp, Tamika
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 8:46
Povezava do prispevka

Lilja4ever, pa prosi kakšno, da ti ga vzame v I in pošlje. Sicer pa je MYB WF Ivory kopija Chanelovega DPF Limpide 10.

Talita je napisal/aOMG, Kozmetometer dela!!!! Hvala Aleni za obvestilo in tistim, ki so ga popravili!! Danes bo še dolga noč

Za take stvari priporočam občasno pogledati forum "O strani PL", saj se tam obvešča, če kaj ne deluje, zakaj ne in tudi kdaj je popravljeno. Pa tudi sicer je mnogo koristnih nasvetov in napotkov tam.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 9:48
Povezava do prispevka
Ja, saj sem dostikrat tja pogledala, ampak sem že skoraj obupala, ko ga
toliko časa ni bilo in zadnje dni sploh nisem več odprla tiste teme.
Zato sem bila zelo vesela, ko sem zvedela od Alene Hvala!!
0
Nazaj na vrh
Tea1
Starost: 51Pridružen: 4. feb 2004Prispevkov: 2803Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 11:56
Povezava do prispevka
Eno vprašanje. Kateri odtenek Lancome Teint Idola oz. Diorskin Pure Light oz. Collistar Highlighting F.Illuminate bi bil primerljiv oz. bi ustrezal Revlonu CS Lite 02 Buff? Zadnji mi namreč ustreza in glede na to da sem brezupen primer iskanja ustreznega odtenka, pliz help mi! V živo naštetih pudrov še nisem videla, premamile so me ocene na KMM.
Sem razmišljala, saj ne vem, če je to možno in izvedljivo, da bi profesionalke izdelale eno tako tabelo, kjer bi bili pudri razvrščeni po primerljivosti odtenkov- npr. Revlon CS Lite 02 =Lancom T.I xy= Dior P.L xy. Saj ne vem če se tole sploh razume in najbrž bi bilo itak preveč dela.
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 12:06
Povezava do prispevka
He, Teja, pa ravno jaz si s tem zdaj belim glavo. Včeraj sem gledala Collistar in sem probala testerje in se mi je zdela še najbližji približek št.2, za ostale, z Lancomom sem izgubila potrpljenje, oz. nisem našla odtenka.
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 12:28
Povezava do prispevka
Mene pa zanima, katera barva pudra Clarins True Radiance in Clinique Repairwear bi ustrezala Revlonovemu Age Defying, barva 10 - sand beige?

Lp, Tinka

Še vedno iščem in iščem ... pravi puder, namreč.
0
Nazaj na vrh
Sunshine
Starost: n/aPridružen: 16. okt 2003Prispevkov: 1697Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 12:59
Povezava do prispevka
Collistar Fondotinta Illuminante - št. 1
Lancome Teint Idole - 010 Porcelaine (malo svetlejši od buffa, meni bolj ustreza.). Ne vem pa, kateri odtenek je pri novem TI Ultra, ki je nadomestil stari TI, ker so čisto spremenili št. in nazive odtenkov.

Sem pa ugotovila, da je odtenek buff v zadnji steklenički CS Originala, ki sem ga kupila, za odtenek temnejši od prejšnjega!

0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 38Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 13:00
Povezava do prispevka
Sunshine Teint Idole v odtenku Porcelaine se dobi pri nas? Je to
najsvetlejši Teint Idole odtenek ali je še kateri svetlejši? Pa zanima
me, če je ta puder zelo težek , kako je prikriven in če kej matira.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 13:03
Povezava do prispevka
Sunshine je napisal/a
Collistar Fondotinta Illuminante - št. 1

Ne vem pa, kateri odtenek je pri novem TI Ultra, ki je nadomestil stari TI, ker so čisto spremenili št. in nazive odtenkov.

Meni se zdi, da je od Collistarja Buff-u pri Lite bolj ustrezen št. 2. 1 je svetlejši in bolj rumen, 2 pa je malenkost temnejši in bolj bež.

Novi TIU ima, če se ne motim, tudi odtenek 03 Beige Diaphane (moja barva), ki pa je popolnoma drugačna od 03 BD pri TI. Temnejša in marelična, oranžna - ne pride v poštev. 01 in 010 sta mi pa presvetli.

Joj, to je pa too much, da se niti pri nakupu istega odtenka ne moreš zanesti, da bo pravi.

Dilema, KMM.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Tea1
Starost: 51Pridružen: 4. feb 2004Prispevkov: 2803Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 13:04
Povezava do prispevka
Uf, zdaj se pa znajdi

Hvala obema!
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 3. feb 2006 13:07
Povezava do prispevka
Tanja je napisal/a
Dilema, KMM.

Ja, pardon. Samo tam ne piše, če se pri nas dobi odtenek Porcelain ali ne.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Sunshine
Starost: n/aPridružen: 16. okt 2003Prispevkov: 1697Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 13:07
Povezava do prispevka
Meni je bila dvojka pri Collistarju pretemna, tako da sem jo lahko uporabljala samo poleti, ko sem imela barvo od sonca, ali pa če sem se ST-jala.  Enka pa je mi je bila ravno prav za zimo.
Odtenek Beige Diaphane imam pa pri Adaptive (tudi Lancome), pa je tudi kar temna oz. zame primerna le za poleti.
0
Nazaj na vrh
Tamika
Starost: 41Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 900Kraj: tam nekje...Status:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 13:09
Povezava do prispevka
Ja, se dobi odtenek Porcelan, ker ga imam sama doa in mi je najbolj idealna barva budra za mojo kožo. Je svetlejši in bolj bež kot Buff.
Lp, Tamika
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Objavljeno: 3. feb 2006 13:10
Povezava do prispevka
Hvala Tamika! 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pudri
Stran 111 od 115
Pojdi na stran 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.