Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Prvi spolni odnos (boleč)

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
lamoon
Starost: 32Pridružen: 11. apr 2009Prispevkov: 28Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 0:59
Povezava do prispevka
Pozdraljene Smile
malo mi je nerodno pisat o tem, ampak vseeno, rabim mnenja, izkušnje:)

ugl. s fantom sva skupaj že 1 leto in sva že parkrat poskusila imeti spolni odnos(enih 4x) , ampak nikoli ne moreva iti ˝do konca˝ ker mene preveč boli.:/ Fant sicer ,hm, , vstopi s svojim penisom v mojo nožnico, ampak le do določene točke ( verjetno, tako imenovane deviške kožice), kjer mene preveeeeč boli::/ in pol začnem avtomatsko, nehote , stiskat mišice okoli tistega predela, pa z nogami ga nekako nehote odrivam, itd.:/  Drigače, pa si res želim tega, sem pripravljena in vse, fant me privlači , vzbrja, vse...sam preveč boli :/

Pa me zanima, ali je kaj narobe z mojo deviško kožico?
Ali zaradi straha in stresiranja glede tega, sem nesproščena in zato stiskam vse mišice,in mezaradi tega boli?
Ali sem, mogče, premalo vlažna, čeprav mislim, da ne...ampak nevem
Al je pač 1. , res da tako zellooooo možno boli?:/


Uglavnem, ja ,zdej me je kr  malo sram:)
Aja, pa še ,če kaj pomaga stara sem skoraj že 18 Smile
In, če ne nič, se bom npila, pa ne bom čutla boležine hec
0
Nazaj na vrh
Zala`
Starost: 34Pridružen: 11. okt 2005Prispevkov: 146Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 7:22
Povezava do prispevka
Pozdravljena

To, da med spolnim odnosom čutiš bolečino je lahko posledica marsičesa. V največ primerih je po mojem mnenju kriva začetna nesproščenost (zate je vse to prvič in pravzaprav ne veš v kaj se podajaš), čeprav se ti zdi da si pripravljena in da se ničesar ne bojiš. Zaradi te nesproščenosti pa je posledično vlažnost zmanjšana in vse skupaj lahko zelo boli. To pravim zato, ker se je enako zgodilo meni, ampak mene je bilo skrivoma strah neželene nosečnosti, čeprav za to ni bilo nekega realnega razloga (imela sem tabletke in uporabila sva kondom), mene je pa kljub vsemu bolelo in peklo. Ker se je to zgodilo večkrat, sem bila že vsa prestrašena in sem obiskala ginekologa, ki me je le odslovil, češ da on psiholoških vzrokov že ne more odpravljati in naj se sprostim. Čeprav je bil zelo neprijazen, sem poslušala njegov nasvet in zdaj je svet lepši Pač, jaz ti svetujem da k tej stvari pristopiš spontano in ne že v naprej misli "itak bo spet bolelo", sprosti se. Pomagal bi tudi kakšen lubrikant (v drogerijah jih je kar nekaj, mislim pa da so tudi na forumu punce svetovale kateri jim ustreza), mogoče tudi glasba in kakšne svečke. Poskrbita za čas, ko se nikomur ne bo kam mudilo in vaju ne bo kdo zmotil, za zaščito! , predvsem pa počasi

Prvo se loti te metode, v skrajnem primeru pa ti morda zna pomagati tudi tista omenjena pijača

Zala
Comfort on difficult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds, laughter to kiss your lips, hugs when spirits sag, courage to know yourself, Love to complete your life.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 7:42
Povezava do prispevka
Zala ti je super napisala, in pa še moj skrajno neodgovoren nasvet, ki si ga sicer že sama imponirala; 2-3dcl vinčka res ne bo škodilo, za sproščenost (sam naj ne bo liter, ker če nič ne čutiš je tudi brezveze LOL).

Mene prvič ni (preveč) bolelo, ampak je vinček pomagal, dvomim, da bi se lahko toliko sprostila brez pomoči. Žal je res tako, da je prvič le nekaj bolj stresnega kot strastnega, zato ni nič čudnega da boli. Zaradi tega mislim, da ni nič narobe če si malce pomagaš s psihoaktivnimi substancami, kombinirano z Zalinimi nasveti. Na kratko, poskušaj se čim manj obremenjevati, sprosti se in naj bo čim bolj spontano - slednje morda zveni zlajnano, ampak mene še po 12 letih spolne aktivnosti ne-spontanost naredi v momentu frigidno in zategnjeno.


Uživaj Z vsakim "cigumigujem" bo lepše, boš videla.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 40Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 7:48
Povezava do prispevka
Jaz bi stavila na to, da te je strah in se sekiraš, kako bo šlo, potem si pa nesproščena, se zakrčiš in te zato boli Dvomim, da je problem v deviški kožici - prej bi rekla, da bolečino občutiš, ko v nožnico vstopa najširši del glavice penisa, tam kjer je rob. To zna biti boleče vedno, kadar nisi dovolj sproščena (in posledično tudi navlažena), pa naj gre za prvi spolni odnos ali pa 518-ti Poleg tega mladi fantje (predvidevam, da je približno tvojih let) še nimajo toliko izkušenj s seksom in ne znajo pomagat partnerki pri teh težavah, tudi sami so nervozni...

Najbolje bo, da se s fantom dogovorita, da bosta lepo počasi uživala in naj se zgodi tisti prvič ko se bo pač zgodil. Če malo odmislita, da je končni cilj prvič seksat, bo šlo najbrž samo po sebi dosti lažje in bosta bolj sproščena. Eno takšno čisto tehnično navodilo: ko vaju prvič močno zagrabi, da zdaj pa bi seksala, počakajta, nadaljujta z ljubkovanjem, vzemita si čas, da se resnično sprostita. Pa kondomi naj bodo pri roki, da vaju ne mine veselje medtem, ko jih iščeta po torbah ipd. In nikoli ni dobro, če se vama mudi, da ne bo mama prišla domov ali kaj podobnega. Predvsem pa ne se sekirat - vem, da je težko, sploh v tvojih letih, ampak manj kot se obremenjuješ s tem, lažje ti bo. Poskusita lahko tudi s kakšnim lubrikantom (npr. K-Y se dobi v lekarnah, pa še drag ni), to zna precej olajšati samo vstopanje v nožnico.

Naj te pomirim, da mene prvič ni nič bolelo, tudi krvavela nisem (pa je bil fant lepo obdarjen). Midva sva si res vzela čas, predvsem mi je pa najbolj pomagalo to, da sem vedela, da on čaka na moj znak, da sem pripravljena. Ni pritiskal name in vedela sem, da bo enako dobro, če prvič seksava danes ali pa čez mesece. Potem gre kar nekako samo od sebe.

Alkohol ti pa res odsvetujem - bi morala biti kar konkretno pijana, da ne bi čutila bolečine, potem pa vse skupaj nima smisla. Je škoda pokvarit eno (kljub nekaj komplikacijam) lepo doživetje.

Pa naj ti ne bo nerodno vprašat, tudi če se ti zdi, da sprašuješ bedarije. Čim več veš o spolnosti, lažje ti je na splošno, bolj si sproščena.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Pandica
Starost: 32Pridružen: 28. sep 2007Prispevkov: 338Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 7:50
Povezava do prispevka
Jap, se strinjam s Tikko, kak deci ti bo pomagal biti sproščena. Jaz sem drugače imela pri prvem odnosu kar precej močne bolečine, ki tudi pri naslednjih odnosih niso minile. Več kot leto me je bolel vsak spolni odnos, ker sem bila premalo vlažna. Tako da moj nasvet je, da si nabaviš lubrikant (Durex), to je tak gel ki ga daš na vhod v nožnico in ravno prav navlaži da je spolni odnos bolj prijeten. 
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 8:03
Povezava do prispevka
Replika na Pegi-alkohol, ni mišljeno da se ga nabutaš do te mere, da ne čutiš bolečine, ampak samo malo za sproščenost, da ne bo pomote
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 40Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 8:10
Povezava do prispevka
Ja, ja, seveda - jaz sem svoj roman pisala, ko tvojega in komentarja od Zale še ni bilo Saj vem, da se je lamoon samo hecala, ko je napisala, da se ga bo tako napila, da ne bo čutila bolečin, ampak se mi je vseeno zdelo vredno dodati svoj piskerček.

Sicer se strinjam - če sta s fantom sicer odprta en do drugega, sta se pogovorila, jadajadajada in je edini problem tista začetniška nervoza, zategnjenost, potem lahko kozarček ali dva rujnega ravno prav sprosti situacijo. Samo ne predozirat
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 33Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 8:36
Povezava do prispevka
Pegasus je napisal/a
Najbolje bo, da se s fantom dogovorita, da bosta lepo počasi uživala in naj se zgodi tisti prvič ko se bo pač zgodil. Če malo odmislita, da je končni cilj prvič seksat, bo šlo najbrž samo po sebi dosti lažje in bosta bolj sproščena.
...

Naj te pomirim, da mene prvič ni nič bolelo, tudi krvavela nisem (pa je bil fant lepo obdarjen). Midva sva si res vzela čas, predvsem mi je pa najbolj pomagalo to, da sem vedela, da on čaka na moj znak, da sem pripravljena.

Alkohol ti pa res odsvetujem - bi morala biti kar konkretno pijana, da ne bi čutila bolečine, potem pa vse skupaj nima smisla. Je škoda pokvarit eno (kljub nekaj komplikacijam) lepo doživetje.


Super post, tele misli bi sama poudarila. Pri nama je bilo čisto podobno - imela sva čas, celo par čajnih svečk in on res ni pritiskal name. Pravzaprav je bilo tako, da sva skoraj že, pa se ne spomnim a me je tolk zabolelo ali sem samo cviknila in sem rekla, da kaj pa če bi enkrat drugič. Ni bil nič užaljen, mirno sva se ljubčkala naprej, on se je celo sam odločil za oralno zadovoljevanje in glej ga zlomka, tako mi je ''zapasalo'', da sem vprašala, če bi še enkrat poskusila. Potem nama je ratalo, ampak je bilo zelooo hitro konec vsega skupaj, ker je bilo tudi zanj prvič Smile Pikico krvi je bilo šele pri drugem odnosu, ki je bil že malo bolj ''orng''.

Tako da - take it easy, mogoče se malo pogovori tudi z njim o tem, alkoholu bi se pa sama  izognila, ker se mi zdi nepotreben. S kom pa boš sproščen, če ne z nekom, ki se mu ''popolnoma predaš'' Confused
0
Nazaj na vrh
Anisja
Starost: 39Pridružen: 20. jan 2007Prispevkov: 1452Kraj: Na realnih tlehStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 10:03
Povezava do prispevka
So punce že vse lepo povedale, dodala bi samo še to, da je predigra v takih situacij res izrednega pomena. Sama sem imela podobno izkušnjo, ko pa sva si s fantom res vzela čas za predigro je bilo pa popolnoma drugače
If you know EXACTLY what you are going to do, what is the point of doing it? (P.Picasso)
0
Nazaj na vrh
Mariposa07
Starost: 34Pridružen: 30. avg 2006Prispevkov: 246Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 10:23
Povezava do prispevka
Da še jaz nekaj dodam :)  (je malo izven konteksta ampak ok)

Zame je spolnost dar od Boga, in jo zato zelo spoštujem. Zato sem se odločila za devištvo do poroke.
Želim namreč popoln okus in ne nepopolnega, slednjega okuša ves svet (skoraj).
Mnogi pari, se za to odločijo in se ne kesajo. Vzdržnost krepi človekovo voljo, ki se poleg spolnosti razširi na celotno osebnost in ustvari pogoje za zvestobo, ki je resnični pečat ljubezni.

Tebi lamoon (btw, všeč mi je tvoj nick) pa želim, da bi se s partnerjem velikovelikoveliko pogovarjala o svojih občutkih, ter o vsem kar vaju teži. To bo poglobilo vajin odnos in mislim, da potem tudi s bolečino ne bo toliko težav, pa še bolj sproščena boš. (nimam izkušenj, sam vseeno :D)
Se pa tudi pridružujem nasvetom drugih planetovk (svečke (pazita da kaj ne zažgeta), glasba, mirno vzdušje, brez strahu pred prihodom staršev, + svilene rjuhe, vrtnice, jagode, smetana...)

Zamisli si, da je spolnost kot vino: lahko postane pijača veselja in prijateljstva ali pa opoj, ki povzroča trpljenje, žalost, izpraznjenost ter odvisnost.


0
Nazaj na vrh
lamoon
Starost: 32Pridružen: 11. apr 2009Prispevkov: 28Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 12:11
Povezava do prispevka
Smile
Hvala vsem za odgovore , res, hvala hvala hvala...vsi so super Smile


Pomojem tudi, je vzrok bolečine nesproščenost in stresiranje,...pol pa kr nehote začnem krčit vse mišice, zato tudi boli in verjamem, da nesproščenost vpliva tudi na ne navlaženost, zato me tudi tolko bolj boli:/
Lubrikant sem si tudi sama omislila, samo nevem kje bi si ga nabavla, ker v lekarni, si nebi upala, ker moja mama je farmacevtka in kamorkoli , tu na obali, grem v lekarno, me bodo prepoznali in bi mi bilo zelo nerodno Konec koncev bi lahko tudi mami rekla, da mi prinese kak lubrikant iz lekarne, ampak bi mi bilo tudi to nerodno, mislim, sej mama ve za fanta, in sem tudi njej rekla da mi prinese tabletke , pa tako, tako da ve kakšna je situacija...ampak nevem, bi mi bilo nerodno razlagat za kaj mi rabi pa tako Smile V kakšno Venera shop, pa si še manj upam it:/

Aja, pa da še povem, da moj fant, je super fant, nikoli nič ne pritiska name, res, nikoli ni me še nevem hotu prisilit, ali pa me silit v kaj. Vedno je rekel, da če ne zmorem več, da nehava, oz. da nebo skušal it globlje , pa tako...se tudi o tem pogovarjava...ampak js poprosto ne zdržim več, ker sva že enih 4x probala, pa js nisem mogla ker me je preveč bolelo :/...pol pa sem včeraj mimogrede, v eni reviji prebrala, da je ena punca imela tu deviško kožico bolj odebeljeno, da jo je morala kirurško odstraniti, oz. je mogla it na takšno manjš operacijo, da so ji  to odrzali..tako , da sem se ustrašla, da nimam js mogoče kaj takega :/ Čeprav po mojem mnenju, gre le za nesproščenost, upam Smile res bi si mogla omislit lubrikant, ha?:)

Glede vinčka, haha:) Ja js sm se res hecala, da bi se prav  napila pa da bi se pol spustila v to...ampk, dva koarčka vinčka, pa mislim, da bi mi kr pomagalo pri sproščenosti, al vsaj da i se malo sprostila, vsaj za prviič oz. da se res končno enkrat zgodi ta ˝prvič˝ Smile

Pa imam še eno dilemo, ampak , to bi blo za odpret novo temo, ker nima lih tolko veze s tem kar pišem , ampak...js sm pač oseba,ki se za vse preveč sekira in  tudi za nepotrebne stvari...res js se sekiram za čisto vse , jooooj Smile


Super ste , resm vsem hvala za odgovore Smile



0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 12:19
Povezava do prispevka
Lamoon naj ge fant po lubrikant, saj ni treba tebi za vse skrbeti in njemu bo verjetno manj nerodno, glede ostalega pa saj boš videla da bo šlo, počasi in sproščeno.

Pa še tole: Mama ti bo prinesla tabletke? Kakšne? Predvidevam da kontracepcijske?
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
lamoon
Starost: 32Pridružen: 11. apr 2009Prispevkov: 28Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 12:21
Povezava do prispevka
Ja , sej se je tudi sam ponusu , da bo to naredu. Upam, da čim prej Smile

Ja ja, mi je že prinesla kontracepcijske tabletke. Prvo sem mela yasminelle, ki so bile prešibke zame, sedaj pa mam longest.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 12:51
Povezava do prispevka
Lamoon, kolikor jaz vem, ima lubrikante tudi dm in Müller - so med kondomi.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
dalichka
Starost: 40Pridružen: 15. jun 2007Prispevkov: 554Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2009 13:08
Povezava do prispevka
Sestrična je bila v podobni situaciji. S  fantom stra parkrat poskusila, pa ni šlo, kljub sproščenosti itd. Na koncu je bila težavica ginekološkega izvora in so ji morali odstranit pregrado (manjši, baje neboleč rutinski poseg). Po tem ni bilo težav. 

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Prvi spolni odnos (boleč)
Stran 1 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.