Nuuush, pri spremembi v profilu bi morali maili seveda na novi naslov, če ne, je tudi to napaka. Bomo javili in upam, da bo čim prej urejeno.

Nuuush, pri spremembi v profilu bi morali maili seveda na novi naslov, če ne, je tudi to napaka. Bomo javili in upam, da bo čim prej urejeno.
Eno opozorilo na majhno slovnično napako: na prvi strani PL čisto spodaj piše Globani zid, namesto GlobaLni 

Hvala, Anja25, gre sicer verjetno bolj za tipkarsko. Bomo obvestili.
Opa, pardon, saj sem mislila tipkarsko napako, nisem želela namigovati, da je PL nepismen. 
Zdaj nastevanje moje dekorativne kozmetike izgleda kot skropucalo.Ko želim v kozmetometru razporediti izdelke od najvišje ocene do najnižje, to deluje le za prvo stran izdelkov, ki mi jih ponudi, za drugo pa ne več (se že nametani po različnih ocenah). Uporabljam brskalnik Chrome, če ima to kaj veze?
Aja, pa prej sem v objavi za naj kozmetometrinje na portalu našla slep link - gre za navodila, kako naj bi se ocene na KMM podajale, kateri kriteriji morajo biti zadovoljeni - ko klikneš, te odnese na splošno KMM stran.

BBCC, hvala za obvestilo, bomo javili napako. Ninque, ker ostalim deluje, je zelo vejretno, da je težava pri tebi.
KMM navodila: ja, ker so bila pri prejšnjem portalu (pred prenovo) na vstopni KMM ta navodila. Bomo umaknili, hvala.
Zdaj nastevanje moje dekorativne kozmetike izgleda kot skropucalo.
Jaz enako! Na zaslonu telefona lahko delam odstavke, ampak na forum se potem tekst prenese brez le-teh, vse strnjeno.
Potem moram editirati moje objave preko PCja.
Druga napaka je, da do nekaterih izdelkov, ki so na KMM že vnešeni, ne morem priti preko KMM iskalnika, ker se proizvajalec med vsemi proizvajalci ne pokaže na ponujenem seznamu.
Če pa dam v iskalnik ključno besedo iz naziva proizvajalca, pa iskalnik najde vse vnešene izdelke.
Kokretno gre za Naturo Siberico.
Ali bi bilo možno, da se nekje v Kozmetometru postavi stran, kjer bi se videlo več zadnjih ocen, recimo 20 - 30? Mislim, da bi bilo zanimivo, ker so novitete vedno aktualne in vse rade preberemo...

.
'Napaka' pri kozmetometru. Ko gledaš ocene uporabnic, ti potem kmm sam pokaže spodaj še 3 izdelke, zraven njih pa so puščice, na katere se lahko klikne (da bi ti pokazalo verjetno druge izdelke), ampak se potem ne zgodi nič, torej ta puščica ne dela.
Na KMM sem predlagala izdelek
Ko brskam po KMMju, mi ga pokaže med zadnje dodanimi (ime točno tako kot zgoraj napisano), ko pa kliknem gor, mi napiše 'Nedovoljen dostop'. Na KMM ko iščeš artikle, pa jih sploh ne najde. Rada bi oceno napisala, saj sem jih sama predlagala, pa ne morem.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...