Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pogled na sex

Cosma
Starost: 40Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 98Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2006 9:35
Povezava do prispevka
S fantom sva skupaj skoraj 3 leta, razumeva se zelo dobro, pa tudi ljubezen iz dneva v dan raste. Le kar se tiče pogleda na sex, sva različnih mnenj. On meni, da je sex le zadovoljitev potreb, zame pa sex pomeni mnogo več. Njegov pogled na to me včasih zelo moti, včasih pa ne želim misliti na to in nekako pozabim. Vendar pa tudi strast ni takšna, kot sem jo bila vajena v zvezah pred njim. Zame je popoln moški, če bi le ne bila tako različnih pogledov na to temo. Mnogokrat se sprašujemo, ali je to res tako pomembno, da izgubim človeka, ki je tako OK, samo da bi našla nekoga, ki je strasten in ti gori telo ob njem.... in tudi to, če tega ne storim, mi bo mogoče nekoč zaradi tega žal, saj živimo le enkrat, sex pa je skoraj najlepša stvar na svetu...?!?                                                 
življenje je kot najlepša skladba - zapoj jo s posluhom :Y:
0
Nazaj na vrh
cathy
Starost: n/aPridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 252Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2006 9:45
Povezava do prispevka
lej odvisno, če mene vprašaš... sama pravim, da mi je sex dokaj pomemben v zvezi... saj je to ena najbolj intimnih stvari, ki jih počneš skupaj, zato mora bit dober... bivši tip je bil resnično OK, ampak sex ni bil to kar sem si želela. nekaj časa sem vztrajala v tem nesmuslu, ker pa sama nisem bila zadovoljena sem postala zagrenjena, zoprna, težka... in tako je sledil konec... se sdajšnim fantom pa se super ujameva v sexu in če bi sla slučajno narazen se mi zdi da je to stvar ki bi jo najbolj pogrešala ;)...

Včasih se sprašujem zakaj živim,
sem res edina ki trpim...
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 44Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2006 9:58
Povezava do prispevka
Dober seks je 10% veze, slab seks pa 90%....
Sama že veš, kateri meji se bližaš...
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2006 10:28
Povezava do prispevka
Lahko rečemo, da saj bo...to pa res ni takšen problem, seks ni vse. No, pa vsi vemo da je veliko. Se čisto strinam z Mimi_M. Seks je še kako pomemben in jaz sem mnenja, da če tu škriplje bo tudi v razmerju kmalu začelo. Poizkušaj se pogovoriti s fantom, povej mu za vse svoje pomisleke in strahove. Če te ljubi, mu najbrž ne bo problem biti malo bolj strasten in ljubeč med seksom. Mogoče pa je imel do sedaj slabe izkušnje in je zato njegovo obnašanje takšno. Potem pa bosta videla kakšen kompromis se da sprejeti. Koliko boš ti lahko popustila in koliko on. Potem pa je na tebi, da se odločiš ali boš lahko zadovoljna s takšnim seksom ali ne.
Če on ne bo pripravljen na kakšen kompromis (mogoče mu bo pa potem takšen seks še postal všeč- predlagaj mu da enkrat ali dvakrat seksata tako kot si izključno ti želiš) in tebe to ne bo zadovoljevalo...potem veš kaj storiti (ker si že sama lepo namignila).
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2006 18:40
Povezava do prispevka
Meni se pa zdi, da on nima kaj spreminjati. Če on ne čuti da mu sex pomeni nekaj več pač tega ne čuti. Kar tako se ne moreš odločiti, da ti bo pa sedaj sex pomenil nekaj ful veliko. Se strinjam da naj mu zaupa svoje težave, samo jaz kompromisa ne bi pričakovala. Mogoče pa tudi sam rabi neko posebno punco (ne rečem da ti nisi nekaj posebnega), ki bi v njemu prižgala plamen. Pa mogoče se on tega sploh ne zaveda in bo šele kasneje dojel kaj je zamujal.
 
Seveda je najpomembneje da se pogovorita v tej zadevi in če ne bosta našla nobene poti, ki bo obena všeč, potem nekako nima smisla vztrajat v taki zvezi. Če imaš že zdaj pomisleke, ki lahko ogrozijo vajino zvezo, potem se vama ne obeta prav veliko, če tega problema ne uspeta rešiti.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 44Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2006 19:24
Povezava do prispevka
Se strinjam, to je zame tud ena zelo delikatna zadeva in se mi zdi, da je na tem področju še posebej važno, da se najdeta kompatibilna partnerja, ki imata na to podobne poglede in želje.
Ker jaz tud ne vem, kako bi se lahko v seksu prilagajala - to bi bila pol neke vrste prisila oz. to ne bi bila več jaz, to ni to...
Tle je res pomembna usklajenost partnerjev, pomoje. In če se najdeta dva, ki sta si v tem enaka, potem je tu neka srednja pot bolj težko uresničkjiva, ne vem, jst mam s tem v glavnem slabo izkušnjo...
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
Pupa11
Starost: 42Pridružen: 1. okt 2006Prispevkov: 93Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. okt 2006 20:36
Povezava do prispevka
Pozdravljena Cosma.
Se strinjam z Ic3PrIncZ. Sex je v zvezi zelo pomemben, čeprav si eni zatiskajo oči pred takim mišljenjem. Ali je morda problem, da se ne ujameta na duševni ravni, pa da gre zato samo za zadovoljevanje potreb, ne vem, to boš sama najbolje precenla. Mogoče te ne dojema kot soulmate. Me pa zanima, kolk je star ta tvoj dečko, ker takšen način gledanja in razmišljanja o sexu lahko pričakuješ od kakšnega 19., 20. letnika?

Upam pa, da bota čim prej uredila vajino spolno življenje, pa vso srečo!
Life is half spent before we know what it is!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pogled na sex
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.