jst sem tud enkat vzela eno...mislm d je bla vision, groza od groze, tako mokra da sem se cela napacala, pa čisto nobenega učinka, razen tega da je pobarvala....
Vixi, jaz sem poleg tiste oranžne(imena vedno v trenutku pozabim) pogledala eno za suho kožo v svetlo rožnati embalaži in se mi zdi, da je komodogena...pohvalila pa bi Oriflamove lake, jaz imam tisti duo za francosko manikuro in je super!
Od Swedish care so vse kreme komedogene. Sicer pa je na njihovi strani vse napisano, vse kreme imajo zraven sestavine. Komedogena je tudi krema z alojo.
Punce, a ima katera tale čopič za nanašanje pudra v kroglicah Giordani Gold? Mene ful matra, ko tako lepo zgleda, ampak ne vem, ali bi bil ok.
Pa še to..a ima že katera Silver Shimmer Eye Powder? Trije odtenki so, ampak se ne morem odločiti med Starlight in Schooting Star. Ali je Starlight zelo VIJOLIČEN ali bolj na srebrno potegne, tisti drugi pa bolj na "ledeno kraljico"?
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
jest sm tut uporabnica oriflamove kolekcije... in mi je najboljša biserna kolekcija... res je zakon... sploh body losion, k ti nardi kožo mehko in se ti tudi sem in tja biserno zasveti... res je fenomenalna
drugač, pa nism bla še z nobeno stvarjo nezadovoljna... mascare pa itak ne menjavam ampak ostajam pr lorealovi, ker je zakon, tko da sploh ne vem kakšne kvalitete so tele od oriflama
Bodi sam sprememba, ki si je želiš v svetu. Mahatma Gandhi