Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Odnos s fantovo oz moževo sestro/bratom

Pojdi na stran 1 , 2
mirj4m
Starost: 38Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jan 2010 22:56
Povezava do prispevka
Da ne bojo vedno tašče in tasti me zanima kakšne odnose pa imate z fantovo (moževo) sestro (sestram) oz bratom (brati)? 
0
Nazaj na vrh
JustCavalli
Starost: 37Pridružen: 17. dec 2009Prispevkov: 186Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jan 2010 11:27
Povezava do prispevka
Normalen odnos, nekoliko zadržan ker se pač ne vidimo tolikokrat, ko pa se, se sprosti in je dobra družba Smile Ni pa tako, da bi z njo lahko hodila po shoppingih pa žurat...
0
Nazaj na vrh
majaaa
Starost: 41Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 58Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jan 2010 19:33
Povezava do prispevka
Js se pa s fantovo sestro super razumem, 1 leto mlajša je od mene, smo na isti valovni . Smo hodili tud na žure skupi itd. Zdej pa vsi bolj delamo pa se bolj redko vidimo. Uglavnem z vsemi iz njegove familije se štekam, so pa dost mladi (starši) in zlo 'u izi' bi se reklo. Videvamo se bolj poredko, kakor nanese.
0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 38Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. jan 2010 9:59
Povezava do prispevka
Jaz se svojim svakom ful ful ful dobro razumem, je kot brat ki ga nisem nikoli imela Big smile
 
 
Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
Anisja
Starost: 39Pridružen: 20. jan 2007Prispevkov: 1452Kraj: Na realnih tlehStatus:Offline
Objavljeno: 25. jan 2010 11:09
Povezava do prispevka
Tudi jaz se dobro razumem s svakom in svakinjo. Smo šli že večkrat skupaj žurat, nismo ravno najboljši prijateljici, ampak imamo čisto fajn odnos. Sicer pa se le redko vidimo, ker njegova družina živi cca. 30 km stran. (hvalabogu)
If you know EXACTLY what you are going to do, what is the point of doing it? (P.Picasso)
0
Nazaj na vrh
beyonce
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2007Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. jan 2010 11:45
Povezava do prispevka
Jaz pa nimam najboljših odnosov. Sicer se fajn razumem s sestrinim fantom, ga zezam pa to...je bolj ''u izi'', čeprav je že kakih 7 let starejši od mene.

Z bodočo svakinjo pa se ne razumem najbolje. V bistvu se niti ne pogovarjava veliko, čeprav tako rekoč živim pri fantu (ko nisem doma). Ko pa se pogovarjava pa se pač bolj na minimum. Name gleda kot nekoga, ki je prišel v družino in bo delal to, kar bi načeloma morala ona, hišna opravila itd. V bistvu imam filing, da me sploh ne mara, čeprav pravi drugače in to me totalno odbija - češ, kaj sem ti pa naredila. Ima se za zelo pametni in visoko in oh in sploh, pa sploh ni nič posebnega, je mlajša od mene leto dni nekje. Je takšna, da ti laže v obraz in hkrati prisega na svašta in je zelo samovšečna (in nima bit zakaj, sem sama nesamozavestna in imam več za pokazat kot ona). Se pa zato s taščo super razumem Big smile
0
Nazaj na vrh
samsara
Starost: 52Pridružen: 7. dec 2003Prispevkov: 4656Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2010 8:54
Povezava do prispevka
Tudi jaz se s svakinjo ne razumem ravno dobro... Je kar nekaj let mlajša od mene, zanimajo jo čisto druge stvari, pa še osebnostno se sploh ne ujemava. Sicer nisva skregani ali kaj takega, ampak nekih toplejših odnosov pa nimava.
0
Nazaj na vrh
beyonce
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2007Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. avg 2010 19:02
Povezava do prispevka
Oh, jaz svojo bodočo svakinjo čedalje manj prebavljam. Saj ne vem kaj naj, prav vidim, da me ne mara, da sem odveč, ko pa nehote to zaznam oz. kaj slišim, pa se opravičuje, da ni tako mislila, bla bla bla. Sicer bo še preteklo nekaj časa, da bova šla s fantom na svoje ampak to si tako zelo zelo želim, da ne morem opisati. V bistvu nimava financ, sva študenta, tik pred diplomo in si grozno želim na svoje in na ta čas tudi pripravljam fanta. Da se čimprej zaposliva in greva na svoje. Res rabim svoj mir in bližino ljudi, ki me sprejemajo takšno kot sem. Fant meni, da se motim, naj je ne jemljem resno, ko se na nek čuden način šali z mano, ampak ne morem iz svoje kože, in to me jezi in ne vem več ali si vse samo domišljam kot v kakem filmu ali se kdo dela norca iz mene.

Sem slišati nora?
0
Nazaj na vrh
tatanka123
Starost: n/aPridružen: 28. jul 2010Prispevkov: 202Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. avg 2010 19:06
Povezava do prispevka
Beyonce, popolnoma pravilno razmišljaš! Čimprej "na svoje", če se le da...človek ne ve, kaj zamuja, dokler ne izkusi tiste svobode. In svoboda je neprecenljiva.. (ps: govorim iz svojih izkustev:) Jaz sem šele z odhodom na svoje zaživela...in odnosi s sorodstvom so mnooogo boljši.
One by one the guests arrive
The guests are coming through
The open-hearted many
The broken-hearted few....
And "Welcome, welcome" cries a voice
Let all my guests come in.
(Leonard Cohen)
0
Nazaj na vrh
beyonce
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2007Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. avg 2010 19:17
Povezava do prispevka
V bistvu se lahko začasno seliva v kakšno najemniško stanovanje. S fantom ne želiva obviseti večno v najemniškem stanovanju in plačevati 300-400€ najemnine + stroški, zato npr. kakšno leto, dve najemniško in nato na svoje: kupit stanovanje ali postaviti hišo (strošek investicije kot nakupa oz. gradnje je nekako enak (btw sva vse preračunala) in imava možnost parcele). Poleg tega si lahko kupiva kakšno novogradnjo, saj si blazno želiva hišice in vrta Big smile Sanje fanta o tem so še večje, ker tega nikoli ni imel. Ampak problem je finančni a ne, dokler nimava službe nimava denarja, ni možnosti kredita. In še tole življenje pri fantu me ubija, ampak doma sem iz majhne vasice in študiram ter delam v mestu študija.

Ah, kje so cajti, ko so kar čakali s službami na mlade Big smile Ima še kdo tak problem kot jaz? Se vsi super razumete? Saj se meniva pa to, ampak tisto, ko veš da neki ne štima....huh.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. avg 2010 21:04
Povezava do prispevka
Beyonce, mogoče se pa sestrica od fanta počuti samo ogrožena, ker se več ne vrti vse okrog nje, ampak je še ena druga pri hiši.
 
Jaz se na srečo ne rabim ubadat s tem, ker ima moj s sestro in bratom minimalne stike.
 
Si pa na sploh ne predstavljam, da bi morala živeti pod istro streho s svakinjo/svakom.
 
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
beyonce
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2007Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. avg 2010 21:17
Povezava do prispevka
Na začetku je baje bila ljubosumna ja, zdaj je tudi na trenutke, ker sem bolj pridna. Sva se ravno prejšnji teden s kolegico pogovarjali, saj ima ona tudi minimalne stike s fantovo sestro in je tudi tako razcartana, da po hiši nič ne naredi, kuhat ne zna...verjetno so to takšne mestne razvajenke ali kako naj rečem, ampak kolk se kolegice pogovarjamo nisem osamljen primer.

Jah no, fant pravi, da brez mene doma bi že počasi znorel, tako, da sem pač njemu v oporo, ker me rabi.
0
Nazaj na vrh
Ketka
Starost: 46Pridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 1541Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. avg 2010 10:32
Povezava do prispevka
Pri meni je bilo enako. S tem, da je moževa (takrat je bil še fant) sestra začela z mojim najboljšim prijateljem skoraj sočasno kot midva (midva sva se poznala skoraj 1 leto, preden sva začela), ki kmalu ni bil več niti znanec. Samo ljubosumje. Najprej ljubosumje zato, ker je njen fant moj prijatelj, potem pa še ljubosumje, ker sem ji "vzela" brata. Razvajena, s polno ritjo vsega, s konstantno potrebo po pozornosti in s problemi o samopodobi in samozavesti.
Nama je zelo veliko problemov naredila, zaradi nje je bila tudi tašča zelo zelo nesramna do mene, ampak se nisem pustila. Pri tebi je vsaj to, da je tvoj na "tvoji strani", moj je bil pa pri vsej stvari zelo neodločen.
S časom se vse stvari postavijo na svoje mesto in pri njej je držalo, da če drugemu jamo koplješ, sam vanjo padeš. Bolj kot ne, je vedno bolj nesrečna v odnosu, nima službe, faks ji gre zelo zelo počasi, prijateljev nima, druži se z mamo, okrog hodi s starši, njen si zanjo ne vzame časa, sta že živela skupaj in je po pol leta spet doma... ves čas, ki ga je namenila temu, da je nama delala zdrahe, bi lahko porabila zase, malo več energije vložila v odnos s svojim partnerjem in bi bila veliko bolj srečna.
Beyonce, bodi to kar si in se dosledno postavi zase. Ko bo videla, da ne more pometati s tabo in da si ne more pumpati ega na tebi, se bo skrila nazaj v svojo lupinico.
0
Nazaj na vrh
beyonce
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2007Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. avg 2010 11:12
Povezava do prispevka
Jah, kaj naj. Očitno je vedno neki problem, tašče, tasti, snahe, starši, vedno je nekdo.

Jah, jaz se doma enkrat super razumem, drugič je sama kregarija, tako, da si včasih mislim, da bi raje bila večno v enem malem stanovanju in imela ljubi mir, kot pa da bi morala koga prenašati, če me razumete. Vse ima svojo ceno se mi zdi.
0
Nazaj na vrh
Ketka
Starost: 46Pridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 1541Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. avg 2010 11:33
Povezava do prispevka
Ja, problemi večinoma izhajajo iz tega, ko drugi zrcalijo svoje probleme, si želijo prilastiti življenja drugih, namesto da bi živeli svoje in iz povečevanja svoje samozavesti na račun drugih.
Ja, vse ima svojo ceno. Vprašanje je, kako visoko ceno si pripravljen plačati in kako lahko s to ceno shajaš. Na žalost se je v takih primerih ne da plačati naenkrat, ampak jo plačuješ na obroke.  Tukaj ni kaj. Če je še vedno znosno in njen odnos do tebe ne vpliva na vajinega s fantom, potem si pri sebi rečeš "ma ko te ", si zatakneš nasmeh za uho in pomisliš, kako se bosta imela šele fajn, ko bosta na svojem.   
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Odnos s fantovo oz moževo sestro/bratom
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.