Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nisem še imela fanta

Pojdi na stran 1 , 2
cokoladka
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2007Prispevkov: 17Kraj: KočevjeStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2007 18:20
Povezava do prispevka
živjo!
Imam en velik problem,ki me čedalje bolj obremenjuje oziroma vedno bolj mislim nanj.stara sem osamnajst let in se nikoli nisem imela fanta.Se vam zdi to normalno?Meni ne. Po zunanjosti sem prlivlačna tudi postavo imam vredu, sej ne da se hvalim, pa tudi kot oseba nisem sramežljiva, sem zabavna vesela in nasmejana....Toda kljub temu nisem imela se fanta res, da me je dosti fantov vprasalo toda jaz ne spada med tiste zenske,ki so s fanti samo,da jih imajo tudi če jih ne ljubijo. Vedno se zame zanimajo fantje,ki meni niso všeč, če pa je meni kdo všeč je že zaseden ali pa mu jaz nisem všeč..smola pa taka...
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2007 21:24
Povezava do prispevka
Čokoladka mislim da je bila sorodna tema že nekaj časa nazaj in da je punca imela celo 21. let...tako da nič hudega Bo že prišel pravi, mi je bolj všeč tvoja filozofija, kot moja v tvojih letih, ki sem bla skos kao zatrapana in skos neke fante imela, vse skupaj pa nič kvalitetnega. Od tega imaš vse skup sam nekaj groznih moralnih mačkov

Samo odpri oči, pa le pogumno se bo že najdel kje Sčasoma se pa tudi naučiš raznoraznih taktik za dobiti tisto kar želiš (pa ne pri 18. don t wory, imaš še "fole")
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 39Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2007 22:26
Povezava do prispevka
jaz jih imam 22 (od tega tedna naprej) pa tudi še nisem imela fanta.. pa z mano tudi ni nič narobe. za moje pojme sem postavno, čedno, inteligentno in normalno socializirano dekle, ki ga veliko žura. tudi sama se zaradi tega zelo žrem (čeprav zadnje čase malo manj). rada bi že bila s kom, ki bi bil pripravljen imeti z mano kaj več kot le zabavo in sem že malo sita tega, da se vedno zaljubim s pričakovanji in se potem težko odljubim..
meni je beseda "rad te imam", ki bi mi jo podarila moja simpatija kot neka iluzija, sanje, ki so neuresničljive.. tudi če nekaj imam s tistim, ki do njega kaj čutim, je vedno slab konec. 
 
ampak nekako mi sedaj vse skupaj "dol visi".. ne da se mi  več sploh razmišljat o tem..
 
vem pa, da sama nisem kriva za to, da ga še nisem imela, ker ne delam nič takega, kar bi odbijalo človeka s kakšno napetostjo ne-naravnotjo in podobno.. smola pač...pomoje..
 
 
 
0
Nazaj na vrh
cokoladka
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2007Prispevkov: 17Kraj: KočevjeStatus:Offline
Objavljeno: 13. maj 2007 12:25
Povezava do prispevka
 ej res hvala vsem za spodbude...ressssssssss huala
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. maj 2007 13:15
Povezava do prispevka
Bom prilepila del članka Roya Goreye, ki je tako zelo resničen in se popolnoma strinjam s tem.
Citiram:

Zakon obratnega učinka ? z manj truda do prave osebe

?Zakon obratnega učinka je starodavni taoistični zakon, ki pravi: Česar se oklepate, tisto izgubite. želite si torej eno, dobite pa popolnoma nekaj drugega. Ali ste se kdaj vprašale, zakaj je tako?

Razlogov je seveda več. Eden glavnih, predvsem takrat, ko neznosno hrepenimo po bližini drugega, je, da k človeku pristopimo preveč v krču, preveč z željo: ?Tokrat mi bo pa končno uspelo!? ali ?Tokrat pa ne smem narediti ničesar narobe!? Ta situacija je zelo pogo sta takrat, ko nekoga spoznavamo, kot tudi kasneje v zvezi. Takšen pristop pa, več kot očitno, prej vodi v propad srečanja ali zveze, kot pa v smer, ki ste si jo zastavile.?

Kot ples z balonom

?Najlepše mi je zakon obratnega učinka pokazal sodelavec Robert Lisac s primerom plesa balona z vetrom. Če imate balon še tako rade, bo takoj, ko si ga boste prilastile in vzele v roke, prekinil svoj ?čudoviti? ples, zaradi katerega vam je sploh postal všeč! Ker pa balona ne želite izgubiti, ga seveda vedno bolj stiskate k sebi - dokler pač ne poči!

Nič drugače ni v odnosu ženska-moški, ne glede na to, ali sta v fazi spozna vanja drug drugega ali že v razmerju. Zakaj torej toliko zvez propade?? dodaja Roy Goreya. Spomnite se balona: tukaj se pojavlja zakon obratnega učinka v vseh odtenkih. Balon je ustvarjen zato, da svobodno pleše po nebu, in če se mu pri tem plesu pridruži drugi balon, je ples še popolnejši. Oba balona sta v prvi vrsti sama sebi dovolj, zmožna sta z velikim zadovoljstvom plesati vsak zase in zato sta sposobna plesati v dvoje.

V partnerstvu je enako ? šele takrat, ko se boste naučile biti same s seboj, boste sposobne uspešne zveze. Človek, ki je sam s seboj, je neodvisen. Vajeti svojega življenja drži trdno v rokah in uživa v svojem življenju,kaker je svoboden. Kaj pa ve? Ali znate biti same s seboj ali vam je že po nekaj minutah dolgčas, če v vaši bližini ni ljudi, ki bi vas kratkočasili? Ali znate biti same sebi prijateljice, partnerke? ?Osnova za zdrav in trden partnerski odnos je, da tako ve kot vaš partner živita eden z drugim in ne eden na račun drugega.?

0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. maj 2007 14:43
Povezava do prispevka
Super sestavek! Tudi sama velikokrat povdarim, da moraš najprej srečo najti v sebi, šele nato si sposoben za zdrav in zadovoljujoč odnos s pratnerjem.
 
Mene pa zanima, če gledaš le po videzu, ali ti te napačni fantje tudi karakterno ne potegnejo? Pri meni je velikokrat tako, da se mi vizualno nekateri ne zdijo nič posebnega in potem zanimanje kar naraste ko ugotovim, da je oseba super navznoter. Potem se mi tudi zunanja slika zelo izboljša. Zato se nekako ne oziram preveč na zunanjost, ker tudi sama ne vem točno kaj bi rada in si raje pustim odprto pot.
 
Imam pa izkušnjo, da to o obratnem učinku res deluje. Ponavadi se celo izkaže, da deluje takrat ko si ti vezan in potem vsi norijo za tabo. Trenutno pa imam občutek, da oddajam neko tako energijo. Sem samska in sem se odločila, da bo tako tudi ostalo nekaj časa, da se malo spoznam in dogradim zadeve. Občasnim flingom se pa tudi ne mislim upirat. Skratka zdi se mi, da pa fantje zadnje čase kar lepše gledajo v mojo smer. Ali imam pa samo bujno domišljijo.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
cokoladka
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2007Prispevkov: 17Kraj: KočevjeStatus:Offline
Objavljeno: 13. maj 2007 22:07
Povezava do prispevka
Sploh ne ge gledam toliko na zunanjost res da me mora najprej vizualno pritegniti, toda velikokrat se mi je zgodilo ravno obratno: Tip mi je bil po zunanjosti res hud potem ,ko sem ga spoznala me pa ni sploh vec zanimal. Ravno tipi, ki me po zunanjosti ne privlacijo toliko me nekako očarajo, čeprav ga sploh ne bi opazila če se nebi zacela  pogovarjati.
 
Drugace vrjamem v to ko te neka oseba mocno privlaci je ravno zasedena ali pa ji ti nisi vsec. Meni je sedaj vsec fant,ki sem mu bila prej jaz vsec toda takrat se zanj nisem zanimala zdaj je pa ravno obratno.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. maj 2007 12:57
Povezava do prispevka
Res je bila podobna tema pred kratkim, že tam sem povedala, da sem mela prvega fanta pri 19 letih in podobne številke so navajale tudi ostale udeleženke v debati. Nič bat, si še mlada, uživaj samsko življenje. Boš že našla kakega in to takrat, ko boš najmanj mislila na to.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Nejči
Starost: 40Pridružen: 8. maj 2007Prispevkov: 55Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 14. maj 2007 14:08
Povezava do prispevka
cokoladka je napisal/astara sem osamnajst let in se nikoli nisem imela fanta.

Pozdravljena!

Ko sem štela 18 let, sem imela enak "problem", kot ga imaš ti. Imela sem simpatije, fanta pa ne. In to me je žrlo - posledica so bile solze v potokih . Vsem kolegicam sem zavidala, ker so ob sebi imele nekoga, ki jih je objel, poljubil, .... jaz pa sama. Bolelo je, ko smo se zmenile, da gremo na sprehod (takrat še kofetkanje ni bilo nekak v modi - to je 5 let nazaj), in so zadnji trenutek odpovedale, ker so bile z njihovimi fanti. Bila sem v zlati sredini priljubljenosti, nasmejana, pripravljena pomagat - in vsi fantje (tudi simpatije) so me imeli za prijateljico - jaz pa sem hotela nekaj več.

Pol pa sem naredila preobrat - nehala sem iskati nekoga, ki bi mu lahko rekla fant. Uživala sem svoje samsko življenje, se nažurala, izživela, naredila sem vse, kar sem želela.
In kot strela iz jasnega sem čisto po spletu okoliščin spoznala zdajšnega fanta - imela sva skupne prijatelje, a nihče od naju ni vedel, da obstajava. Spoznali so naju v kinu. Od takrat dalje (kmalu bo 2 leti), pa sva skupaj.

Sedaj, ko se vidim s katero sošolko / sošolcem iz tistega časa (čas SŠ), in povprašam, kako napreduje ljubezenska veza (takrat so vsi trdili, da je to ljubezen njihovega življenja in da bo držala večno), povedo, da je vse skupaj šlo rakom žvižgat, ker se nihče ni znorel, saj so se prehitro vezali. 

Poanta mojega pisanja (prvega prispevka na PL) je ta, da se ne sekiraj - ko bo prišel tvoj čas, bo prišel in se ne obremenjuj z leti in s tem, da so vsi poleg tebe poparčakani. Verjemi, lepše ti bo. Uživaj svojo samsko življenje in si daj duška z prijatelji - tistimi tapravimi.

Uživaj samskost
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. maj 2007 17:18
Povezava do prispevka
Nejči, dobro povedano in dobrodošla na PL!
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
barby2
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2006Prispevkov: 624Kraj: SomewhereStatus:Offline
Objavljeno: 14. maj 2007 20:18
Povezava do prispevka
Nejči dobrodošla  Tole je bilo pa povedano tako kot je res. Če si nekaj želiš, ne smeš obupa, samo pusti času čas in se ne obremenjevat. Tudi sama sem dobila prvega fanta pri 19. Vse ostale sošolke in kolegice so imele fante že prej. Niti se nisem toliko obremenjevala, ker sem uživala v samskem življenju. Potem pa me je kot strela z jasnega zadelo.  Nikamor se ti ne, uživa življenje.
0
Nazaj na vrh
cokoladka
Starost: n/aPridružen: 18. mar 2007Prispevkov: 17Kraj: KočevjeStatus:Offline
Objavljeno: 14. maj 2007 21:14
Povezava do prispevka
huala za spodbude....res sem se zacela manj sekirat in mi je pru fajn
0
Nazaj na vrh
Nejči
Starost: 40Pridružen: 8. maj 2007Prispevkov: 55Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 14. maj 2007 22:51
Povezava do prispevka
Hvala za dobrodošlico !

Čokoladka - navijam zate


0
Nazaj na vrh
Iry
Starost: 39Pridružen: 16. jun 2005Prispevkov: 792Kraj: Povsod me je dostStatus:Offline
Objavljeno: 15. maj 2007 15:02
Povezava do prispevka
Evo kot je že bilo povedano...
Kar je Baby napopala...je tko resnično...in kot sem potem preletela je tudi Nejči napisala, da to drži.
No tej trditvi, da manj iščeš ljubezen hitreje jo boš našel...se tudi sama pridružujem. Stara sem 22 let in 4 leta nazaj sem bila ravno tako obupana, ker so ble pa vse kolegice, pa večino kolegov že v eni vezi. Jaz pa še nikoli nisem bla z nikomer tko. Moram priznat da sem se nekaj časa hudo sekirala zarad tega, ampak potem sem se pa enkrat zamislila...kaj če mi je pa usojeno bit sama, kaj če na svetu ni tistega pravega zame...no hkrati sem pa tudi spoznala, da moraš uživat življenje, ker pač tako mlad si samo enkrat...no in v tistem, ko sem izgubila interes pa iskat resno vezo...no se  je pa kmalu pojavil moj najdražji (sedajšnji fant) s katerim sva skupaj že več kot 3 leta.
 
Uglavnem ta trditev drži kot pribita, kot tudi drži, da se zarečenega kruha največ poje
Bistvo je, da se ne sekirat, življenje je prekratko, da bi se pa sedaj obremenjevali zaradi tega...vedi, da je na svetu fant in da je mogoče potrebno le majhno naklučje, da se srečata
0
Nazaj na vrh
HitRi
Starost: 39Pridružen: 12. nov 2005Prispevkov: 199Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. maj 2007 22:39
Povezava do prispevka
jaz tud nimam punce mogoče se bi pa mogla spoznat :), čudn da tud fantje premišljujemo o tem ker tud mi nočmo bit sami na stara leta, ko pogledam prijatlje so večinoma vsi zasedani tko da...je tud men tole mal mučno postaja
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nisem še imela fanta
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Vaja 'deska' je kraljica vadb mišic jedra, torej trupa. Preprosta vaja, ki jo lahko izvaja vsakdo in povsod!