Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Labod - pomlad poletje 2007

Pojdi na stran 1 , 2
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 17. feb 2007 15:20
Povezava do prispevka
jaz sem pa kakšni dve leti nazaj (nevem točno kje) gledala labodovo kolekcijo na razprodajah - so imeli nekaj prav lušnih srajčk in cene sploh niso bile tako nedostopne. okrog 6 tisoč tolarjev za znižano srajčko s kratkimi rokavi.
moje številke takrat žal niso imeli, tako da še vedno nimam nobenega njihovega kosa Smile
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 44Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2007 15:47
Povezava do prispevka
Ma jaz ne vem, kaj je s temi slovenskimi znamkami oblačil. Isto je z Rašico. Cene so absurdno visoke. Pred kratkim sem dobila en darilni bon za Rašico in sem si morala tam nekaj kupiti. S težavo sem našla nekaj, kar ni zgledalo ceneno in staromamsko, pa ki mi je bilo prav, ker očitno delajo oblačila za gigante in na koncu sem izbrala en luknjičast roza pulover za 15 tisoč SIT. In ni nič lepši ali kvalitetnejši od podobnega puloverja, ki sem ga kupla v Orsayu, še slabši je, ker se je takoj začel muckat in izgubljat barvo. En mesec kasneje zgleda že star (pa ga pravilno čistim). Tudi te Labodove cunjice so lušne, sploh tako profesionalno pofotkane, pa na koščenih manekenkah, ampak resnici na ljubo, niso nič lepše ali boljše od trikrat cenejših Orsayevih. Slovenska podjetja rabijo en "reality check".
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2007 15:57
Povezava do prispevka
Lani sem nujno rabila eno srajco za novo leto iz takega svetlečega materiala, in sem jo kupila v LAbodu, zanjo pa dala okoli 15.000sit. Res ful. Potem pa sem v Italiji videla podobno, mogoče celo enako srajco za 10? (na razprodaji), redna cena pa je bila 20?. žalostno pa je to, da ni neke pričakovane kvalitete. Oz se mi zdi, da kvaliteta in cena nista sorazmerna.
0
Nazaj na vrh
iva
Starost: n/aPridružen: 16. feb 2006Prispevkov: 342Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2007 8:01
Povezava do prispevka
To o kvaliteti se ne morem strinjati. Jaz sem si pred leti kupila en komplet safari barve - hlače in srajčka s kratkimi. Znižano je bilo za 70 %. (12.000 SIT) zato sem vzela. In se ne more primerjati s podobnimi safari zadevami, ki takoj postanejo stare. Komplet sem imela že neštetokrat in je skoz isti. Je pa polna cena seveda zame za  športni komplet previsoka. Te oblekce so tudi lepe. Imajo pa vglavnem dobre materiale (viskoza..).  Labod se mi zdi, da je  bolj za mlade poslovne ženske, ki imajo že nekaj pod palcem.
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 44Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 19. feb 2007 14:04
Povezava do prispevka
Viskoza pa ja ni nek tak material, ki bi opravičeval visoko ceno Smile Tudi cunje in cheap Andorja, Neckermanna, New Yorkerja, Orsaya, H&M, celo Kitajcev, so večinoma iz viskoze Smile In meni še nobena cunja iz poceni trgovin ni razpadla ali kaj takega, medtem ko imam s tistimi nekaj predragimi cunjami iz moje omare same slabe izkušnje. Na splošno se mi zdi, da je cena redkokdaj garancija za kvaliteto. Moraš pa imeti tudi malo kritično oko in izbrati med relativno poceni oblačili tista, ki so iz dobrih materialov in ki so videti dobro zašita.
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 19. feb 2007 14:37
Povezava do prispevka
drugače je pa težko posplošit - viskoza je poseni material ... ker se tudi viskoze med seboj zelo razlikujejo - odvisno od obdelave. kar poglejte kakšna je ena bombažna majčka in kakšna druga, pa sta obe iz 100% bombaža. ena se razpotegne prvič, ko jo zmočiš, druga ostane leta iste oblike ...

konkretno za labod pa nevem, ker nimam nobene njihove stvari.
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 70Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2007 10:17
Povezava do prispevka
jaz se ne bi strinjala s tem, da je labod taka kvaliteta kot recimo orsay. orsay so cunjice za eno samo sezono in nič več, potem lahko stran vržeš. na labodovih stvareh pa kot prvo, letnica ni tako natančno napisana in kvaliteta materialov in izdelave je neprimerno boljša. včasih sem labod veliko nosila, pa sem se vseh stvari prej naveličala kot pa da so bile uničene. in se jih nisem naveličala po eni sezoni, še po treh, štirih sezonah so bile stvari kot nove, kar za poceni uvožene krpice pač ne moremo reči. lp.
tanjal
0
Nazaj na vrh
Nikke
Starost: n/aPridružen: 30. jan 2006Prispevkov: 942Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 13:15
Povezava do prispevka
Nikoli več ničesar ne kupim od Laboda.
Kot vas je že par omenilo, so njihovi artikli (tkanine) zelo precenjeni.
Lani sem kupila bluzico za okrog 15.000 sit, čisto navadno iz bombaža, bila je lila barve in mi je bila všeč (drugače je ne bi kupila). In šele ko sem čez par dni kupila isto navdno bombažno bluzico od Nara Camicie za manj denarja 13.000 sit sem  ugotovila kakšno napako sem naredila. Labodova tkanina se skoraj ne da likati, tako je tanka, takoj se zmečka in sploh izgleda zelo ceneno. Medtem ko je bluza od Nare iz debelejšega bombaža in "drži obliko" kar nekaj časa.
Pa to še ni bila edina in najhujša napaka. Še veliko večjo sem naredila, ko sem kupila Labodov plašč za 80.000 sit in se mi je čez 1 teden ves zmuckal, tak je, da me je sram hoditi v njem naokrog, izgleda kot, da je star 10 let. Se pravi, da je bila tkanina vredna nič več kot 8.000 sit. Totalno sem šokirana. Kaj takega se mi pri Muri ni nikoli zgodilo. Zato Laboda nikoli več !!!

Nikke

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Labod - pomlad poletje 2007
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.