Joj, tudi meni je nova kolekcija ful všeč, imam pa problem , da je njihova številka 36 kar velika in zame prevelika, tako da kril, hlač in oblekic sploh ne morem kupit, čeprav bi rada .34 številke pa nimajo, vsaj v trgovinah, kamor sama zahajam, jih še nisem zasledila. Če pa katera ve, da imajo tudi konfekcijsko številko 34 ter kje se jo da dobiti, pa naj prosim javi .
mamy
**Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš!**
Meni je tale kolekcija sicer hudo všeč, ampak vem, da so cene konkretno pretirane, ker materiali niso nikoli tako dobri, da bi jih lahko upravičili. Poleg tega tudi znižanje ne koristi kaj dosti, ker je iz 20.000 -50% (s tem da ne vem, če oni kdaj dejansko kaj znižajo za 50%) še vedno 10.000, kar je za lahke materiale kot so bombažno platno, lan in podobno preveč
Pikica, si potrdila moje sume, nekako tako visoke cene sem pričakovala. No, Laboda v moji omari še dolgo ne bo. Bom raje po butikih pobrskala za kakšno cenejšo varianto.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life. - Winston Churchill