Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Koliko se vidite s svojim partnerjem

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 8:55
Povezava do prispevka
To je vsekakor odvisno od časovnih in prostorskih zmogljivosti, vendar pa me na splošno zanima, ali stremite k temu, da se vidite ali vsaj slišite čim več in ali to želite tudi od svojega partnerja. Ali to tudi dobite? Veliko kolegic toži, da jih moški za nekaj časa dajo na hladno, sicer razumejo, da rabijo kdaj kak dan zase ampak pričakujejo vsaj kak klic in ko ga ni... Sprašujem se, če je na splošno tako, da ženske rabimo več bližine kot moški ali pa je to odvisno od vsakega posameznika? Ali bi se ženske enostavno morale navaditi na to ali pa si pač poiskati kompatibilnega partnerja? In kako je vse to pravzaprav odvisno od resnosti zveze, kako dolgo zveza traja? Pri vsem tem ne mislim samo na fizično bližino ampak tudi kvaliteto te bližine, izkazovanje ljubezni.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 9:21
Povezava do prispevka
midva se vidiva večinoma vsak dan, razen izjem ... sicer pa mi je bolj pomembno, da se druživa kvalitetno, kot da se druživa samo zato, da se.
 
bila bi pa vesela tudi samo dveh, treh ... obiskov na teden, samo da so tisti kvalitetni.
 
skupaj sva nekaj dni manj kot 7 let.
0
Nazaj na vrh
Tandy
Starost: n/aPridružen: 4. maj 2007Prispevkov: 33Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 10:24
Povezava do prispevka
Pozdravljene,
 
midva z parterjem živiva skupaj že 2,5leti in glede na današnji tempo življenja so včasih dnevi ko šele zvečer kakšno rečeva, se veda se čez dan slišiva po gsm-ju, ampak se mi zdi da imamo danes ljudje vedno več obveznosti, delovni časi so vedno daljši, tako da mi veliko pomenijo vikendi.Sobota in nedelja-jaz jim pravim kar družinski dan, vsaj takrat smo več skupaj, s tamalim gremo na igralnice se malo več pogovarjamo.
 
Sprašujem se, če je na splošno tako, da ženske rabimo več bližine kot moški ali pa je to odvisno od vsakega posameznika
 
Pomoje moški včasih rabijo več bližine kot ženske-le da tega ne pokažejo.
 
 
 
Moj sonček=David
0
Nazaj na vrh
fridda
Starost: 37Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 1402Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 13:39
Povezava do prispevka

vsak dan, saj živiva skupaj. :)  drugače, ko pa nisva doma, se slišiva vsake toliko časa, kaj se kaj dogaja, kdaj kateri pride domov in takšne vsakdanje malenkosti.
drugače pa sva se tudi videla vsak dan, ko še nisva skupaj živela.
0
Nazaj na vrh
Sher
Starost: -14Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 13:41
Povezava do prispevka
Tudi moški potrebujejo bližino kot ženske. Seveda, na obeh strani obstajajo ti ki so drugačni. Tu ni nič moško/ženskega, je odvisno od osebe.

Ne vem zakaj si nekateri moški, pa tudi ženske vzamejo za pravico det partnerja na hladno. Ljubezen ja davanje, in če nočeš dat svojem partnerju to kaj mu je potrebno potem ga pusti na miru da si lahko najde nekoga ki to lahko naredi

Jaz se z svojim vidim vsak dan, ne vidimo samo če eden ni v mestu. Ne vem, morda je to preveč, ampak tako je.
Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
*em*
Starost: 34Pridružen: 21. jan 2006Prispevkov: 3239Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 14:17
Povezava do prispevka
No jaz sem z mojim že leto in pol in sva skupaj vsak, ampak res vsak dan, ni bilo še dneva, da nebi bila vsaj eno uro skupaj, pa čeprav je bilo to letanje po opravkih, ko sva vsak pol dneva po svojih obveznostih (faks, služba) sva pa na zvezi (gsm, meil), tako da ne vem meni se to ne zdi preveč, glede na tvoje vprašanje, večkrat si moj želi, več moje bližine, kot jaz njegove. Mislim, da je če je vmes res ljubezen ta potreba po bližini dokaj enaka, enkrat več enkrat manj.
Sprejetja na hladno, kot si omenila pa jaz nebi sprejemala, to v meni deluje kot odvračanje od osebe.
*em* vas ma rada :P
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 16:58
Povezava do prispevka
No jaz sem mnenja, da če imaš nekoga rad, si želiš bit z njim in ne razumem, zakaj bi rabil pavzo od njega. Se mi zdi, da je to prej strah pred vezo kot kaj drugega. Normalno, da ima vsak tudi svoje hobije, da vsak rabi kdaj čas zase ampak kaka urica za partnerja se vedno lahko najde. Kolegice me skušajo prepričati, da moški pač taki so, da jim je praktično vseeno, ali se vidijo ali ne, da rabijo svoj mir. Eni kolegici je tip celo rekel, da se mu zdi veliko, če se slišita (!) vsak dan, da vedno mu pa tud ne paše slišat se. Jaz se sprašujem, kakšni moški so potem to. Ne morem še reči, da sem kdaj imela dobro zvezo ampak mislim, da ne morejo biti vsi taki. Konec koncev poznam veliko srečnih parov in so prav radi skupaj. A ni v tem cel point?
0
Nazaj na vrh
filio
Starost: 38Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 485Kraj: KRStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 18:36
Povezava do prispevka
Vcasih sem imela doma enega, ki mu je bilo odvec, ce sva se slisala enkrat na dan, kaj sele, da bi se videla ali pa zivela skupaj, ces da so fantje pac taki, da rabijo cas zase. Larifari, vsak kdaj pa kdaj rabi cas zase, da si "zbrihta" misli, ampak vecinoma to ni tako, da bi rabil par dni odmora od partnerja. Zdaj imam pa doma takega, ki je potem takem "cista baba", ker si skoz zeli moje blizine, ceprav ziviva skupaj.  Se na trening mu je muka iti, ker sva dve uri narazen. Tako, da si pomojem mnenju moski in zenske le nismo tako razlicni, le pravega partnerja si moras najti, ki ti ustreza tudi v tem pogledu.
0
Nazaj na vrh
fridda
Starost: 37Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 1402Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 19:30
Povezava do prispevka
filio je napisal/a
 Tako, da si pomojem mnenju moski in zenske le nismo tako razlicni, le pravega partnerja si moras najti, ki ti ustreza tudi v tem pogledu.


filio podpis!
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 49Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 11. maj 2007 21:26
Povezava do prispevka
Moj je pa od zjutraj do zvečer v službi. Pride na koslilo ob 12, in gre nazaj v službo. Po službi stopi še do mame, ali pa še kaj delati....v glavnem vidiva se bolj zvečer, včasih je to kvalitetno izkoriščen čas, včasih pa ne. Ko pa ima proste dneve, se mi malo več posveti..ne vem če bi prenesla nekoga, ki mi je non stop za vratom...kaj pa vem.
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 41Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2007 13:35
Povezava do prispevka
Midva živiva skupaj, zato se gledava ves čas
On ni šans, da bi me dal kdaj na hladno, ker tudi ko nisva skupaj, sva stalno v telefonski navezi. Razen če ve, da sem recimo na faxu in me ne sme motiti ali pa če grem s kolegicami, mi tudi da mir, kot ga dam jaz njemu, ko je on s kolegi.
Čeprav se vidiva vsak dan, se pokličeva tudi med njegovim delovnim časom. Kar tako za se slišat, malo počvekat in si povedat, kaj se je zgodilo v parih urah, ko se nisva videla. To nama prihaja spontano in ni nikakršna obveza. On celo večkrat spontano pokliče mene kot jaz njega. Nama pač paše biti stalno skupaj, če pa kdo od naju kdaj želi kam sam, pa tudi ni problema, samo se začneva zelo hitro pogrešati, ker sva tako zelo navajena biti skupaj.
0
Nazaj na vrh
goga
Starost: 45Pridružen: 14. avg 2004Prispevkov: 8885Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2007 16:27
Povezava do prispevka
Midva pa sva se prej videvala 2x na teden (pač razdalja, služba...). Zadnje čase se bolj pogosto, kmalu pa se bova vsak dan.
Nekako mi paše, da nisva non-stop skupaj, da mi ne diha za vratom.
Se bom pa morala navadit še na to ;)
0
Nazaj na vrh
Tinca*
Starost: 36Pridružen: 25. jan 2007Prispevkov: 2133Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2007 16:50
Povezava do prispevka
Midva se med tednom vidiva 2krat, mogoče včasih 3krat, med vikendi pa poskušava biti čim več skupaj, pač toliko kot nama to dopuščajo faks, služba in ostale obveznosti. Ne živiva čisto blizu skupaj, tako da nima te možnosti, da bi se videla čisto vsak dan. Zaenkrat mi tako še ustreza, itk ga pogrešam včasih, ampak čas itak tako hitro mineva, da se da preživet. 
If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 45Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 12. maj 2007 18:30
Povezava do prispevka
Ker sva relativno blizu doma, prihaja k meni načeloma vsak večer vsaj prespat, če ne že bolj pozno popoldne. Zjutraj greva potem skupaj v službi; vikende pa skoraj cele preživiva skupaj - ali pri meni  ali pa kam greva...
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
ZelenoOki
Starost: n/aPridružen: 29. maj 2007Prispevkov: 53Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2007 0:51
Povezava do prispevka
diakana je napisal/a
To je vsekakor odvisno od časovnih in prostorskih zmogljivosti, vendar pa me na splošno zanima, ali stremite k temu, da se vidite ali vsaj slišite čim več in ali to želite tudi od svojega partnerja. Ali to tudi dobite? Veliko kolegic toži, da jih moški za nekaj časa dajo na hladno, sicer razumejo, da rabijo kdaj kak dan zase ampak pričakujejo vsaj kak klic in ko ga ni... Sprašujem se, če je na splošno tako, da ženske rabimo več bližine kot moški ali pa je to odvisno od vsakega posameznika? Ali bi se ženske enostavno morale navaditi na to ali pa si pač poiskati kompatibilnega partnerja? In kako je vse to pravzaprav odvisno od resnosti zveze, kako dolgo zveza traja? Pri vsem tem ne mislim samo na fizično bližino ampak tudi kvaliteto te bližine, izkazovanje ljubezni.


Ko si z nekom u partnerski vezi, je smiselno da se ne videvas nič. Na tak in samo tak način ostaja prvotna zaljubljenost nedotaknjena in neomadezevana. Vec let lahko zivis tako v svojih sanjah, v partnerski vezi s svojim najdrazjim belim princem na smaragdnem konju, in ko umres, ugotovis, da nikoli nisi zivel. Vendar! Zivel si brez grde resnice lazi, spletkarjenja, in gnusnega sexa.
Ignorance is bliss. (copyrighted by Cypher? and Matrix?)

Z.
lp,
Z.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Koliko se vidite s svojim partnerjem
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Vaja 'deska' je kraljica vadb mišic jedra, torej trupa. Preprosta vaja, ki jo lahko izvaja vsakdo in povsod!