Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kako preboleti

octopussy
Starost: 122Pridružen: 8. jan 2009Prispevkov: 100Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 11:29
Povezava do prispevka
Zanima me kako preboleti zvezo, kjer te partner nenadoma zapusti po nekaj letih in kjer se je vse ujemalo le iskrenost in zaupanje je v zadnjem času zmanjkala?

Hvala in LP!
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -14Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 12:03
Povezava do prispevka
Ah, ko bi le obstajal kak recept za to. Odgovor, ki ga boš največkrat dobila je zagotovo: čas celi rane. Pa čeprav se v tem trenutku to zdi nemogoče. Bi pa ti priporočala, da se čimbolj zamotiš z nekim delom, da ne misliš toliko na njega. Moraš migat, it med ljudi itd...

Sama sem pa mnenja, da preteklo zvezo najhitreje oz. zagotovo preboliš takrat, ko se preprosto zaljubiš v drugega.
0
Nazaj na vrh
moka
Starost: 40Pridružen: 25. nov 2007Prispevkov: 66Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 12:51
Povezava do prispevka
S časom. Pa nič drugega. Unhappy Kar pa lahko sama narediš pa je to, da si ne delaš v glavi nekih romantičnih predstav, da mogoče bo pa prišel nazaj, ker bo ugotovil, da je naredil napako... BS! On je o tem razmišljal že lep čas, samo ni imel toliko jajc, da bi ti povedal, kaj ga mori. Lahko, da je naredil napako in bo to ugotovil, lahko pa da te je res samo "nehal imeti rad". Kakorkoli, verjamem, da boli, pa da bo še en čas, ampak s časom boli vedno manj. Smile Kar se tiče zaljubljanja v drugega... ja, je verjetno najbolj easy način, ampak mislim, da moraš biti pripravljen na to. Ne pa kar na juriš na novega, kakor hitro ti dolgoletna veza pade v vodo, pa se obesiš na enega v upanju, da to bo pa to. Ljubezen se zgodi ali pa ne. Hočem reči samo to, da ne računaj na to, da bo to tvoja rešitev. Daj si čas! Sku....ja ga, jokaj, smili se malo sama sebi (ne predolgo ;)). .. Potem pa nekega dne kar naenkrat ugotoviš, da lahko spet lažje dihaš. Ker ne boli več. Smile

Držim pesti! Thumbs Up
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -14Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 13:06
Povezava do prispevka
moka je napisal/a Ne pa kar na juriš na novega


Seveda nisem mislila, da si naj najde nekoga na silo. Govorila sem nasploh o zaljubljenosti, to se tudi lahko zgodi takoj po koncu zveze (jaz sem en tak primer), ne moremo pa rečt. Sem že malo off topic.
0
Nazaj na vrh
Zanesljiva
Starost: n/aPridružen: 6. nov 2008Prispevkov: 186Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 16:18
Povezava do prispevka
Tudi jaz sem dala to skozi in moram reči, da res čas najbolje celi rane kot je že napisala Lisa. Poskušaj čim manj razmišljati o njem, čeprav bo težko, poskušaj svoje misli usmeriti v nekaj ustvarjalnega, študij, službo...kar pač imaš in videla boš da bo kasneje lažje. Meni je pomagalo da sm se čisto v študij zakopala, sm nardila izpite in s tem nekako preusmerila misli drugam pa še dobro zame je bilo. Držim pesti zate
0
Nazaj na vrh
octopussy
Starost: 122Pridružen: 8. jan 2009Prispevkov: 100Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 19:50
Povezava do prispevka
Se strinjam. Mislim, da je važno, da se človek zaposli s kakšnim delom (šola, služba) in da dobi tudi ljubezen (prijatelji, družina in predvsem, da se imaš sam rad).

Hvala vam! (':Y:')
0
Nazaj na vrh
Sahara
Starost: -14Pridružen: 7. apr 2009Prispevkov: 1205Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 21:00
Povezava do prispevka
Predvsem pa prav nič ne pomagajo razne 'tolažilne zveze' z raznimi tipi, kjer potem samo žalostno ugotavljaš, da se noben ne more primerjati z bivšim. 
0
Nazaj na vrh
sea
Starost: 42Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 14. sep 2009 21:35
Povezava do prispevka
Ja, ampak...Kaj narediti, ko prebolevanje traja predolgo?
Delam,skačem, doživljam fantastične stvari (na sploh), ampak še vedno mi manjka tisto nekaj, pa je že eno leto od tega.
Najbolj me jezi, ker vem, da je eno leto ful veliko in da bi po vseh kriterijih mogla "normalno" živeti naprej, mene pa še vedno tako muči vse skupaj, da odklop.
Poleg tega...tudi noben drug ni potencialno dovolj dober, za po vrhu imam pa še filing, da prav nobenem nisem zanimiva...

0
Nazaj na vrh
moka
Starost: 40Pridružen: 25. nov 2007Prispevkov: 66Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2009 8:57
Povezava do prispevka


Saj nisem mislila direktno tvojega odgovora. Mišljeno je bilo bolj na splošno, da se mi zdi napaka, da ljudje to delajo. Smile

Eno leto prebolevanja pa res ni tako dolgo. Vsaj meni se ne zdi. Rabiš pač toliko več časa. Že to, da se ti zdi, "da noben drug ni potencialno dovolj dober" mislim, da je znak, da ti (podzavestno) trenutno pač ni do nove veze.

"Prebolevanje", ki traja leta in leta, kjer se smiliš samemu sebi in objokuješ svojo propadlo vezo, pa še kar nekaj upaš pa upaš, čeprav točno veš, da iz tega ne bo nič....to se mi pa zdi samo mučenje samega sebe, furanje nekega svetobolja, ker si se pač odločil, da nočeš naprej, ne pa da ne moreš.
0
Nazaj na vrh
Cama
Starost: -14Pridružen: 20. dec 2004Prispevkov: 1301Kraj: Kraški svetStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2009 9:10
Povezava do prispevka
Meni osebno je vsake minute škoda za nekaj, kar je umrlo in ne obstaja več.
Dobro, saj ko si še mladič se še opečeš, samo kasneje pa res ni več potrebe po tem. Pridejo druge stvari, ki so prioritetne in ne moreš več razmetavati energije v prazno. Le-to se splača dajat v tista bitja oz. stvari/hobije, ki ti imajo kaj za povrnit. Se magari začneš ukvarjat s kakšno pametno službo, s kakšnim športom, kjer narediš kaj dobrega zase, s kakšno živalco, ki ti vso pozornost vrača ...  Vsekakor pa prekineš stike z njim/njo in s prijatelji/znanci ne razgljabljaš o njemu/njej (poleg tega, da stalno podžigaš ogenj v sebi, izpadeš še skrajno patetičen).
Pa tudi če si samski, s tem ni nič narobe. Tudi tisti, ki niso samski, si kdaj pa kdaj želijo, sploh ko sta oba tečna, da bi bili sami.
 
V glavnem, za nekaj, kar ne obstaja, ne troši energije. Ko boš čez leta gledala nazaj na to, boš videla samo to, kako si jih izgubila.
www.dlvkos.si
0
Nazaj na vrh
sea
Starost: 42Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 18. sep 2009 12:50
Povezava do prispevka
Ja, verjetno bi jaz podobno svetovala drugim v tej situaciji, čeprav ko sem sama v tem, je pa zaj..., pa kar nekaj se smilim sama sebi in potem mi gre na živce še to Smile

Kar se dejavnosti, ki jih Cama svetuje tiče, jih kar izvajam. Že prej sem rada športala, sedaj sem lahko zadeve še okrepila, grem na kakšen koncert, pogledam stvari, ki me zanimajo. Ampak na koncu se še vedno počutim totalno samo, s kopico otrok in parov okoli sebe, ki nimajo časa/volje, da bi še kaj drugega počeli kot se pogovarjali o mleku itd:) Nimam več idej, kako naj si zadeve izbijem iz glave.

Eno leto za prebolevanje se mi zdi občutno preveč, včasih se mi zdi, kot da sem obtičala v času pred 5.leti in da so vsi ostali šli naprej, samo jaz nekje tičim, sama in nezadovoljna -kar se tega področja tiče.
Da mislim na bivšega po toliko časa, se mi zdi absurdno, ampak skopljem se pa tudi ne ven. Če ima katera kakšno metodo-karkoli, kar je še pomagalo, bom vesela, zdaj sem na tem, da bi poskusla vse, sam da se neha enkrat že to.

0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. sep 2009 13:16
Povezava do prispevka
Po mojem si navajena misliti nanj. A pa še vedno skrivaj upaš, da bosta skupaj, sanjaš o fantazijskih situacijah, v katerih bi vama uspelo...? Meni je zelo pomagalo, ko sem si v glavi dopovedala, da je zadeve nepreklicno KONEC in da naju nikoli, NIKOLI več ne bo.

Pa eno leto prebolevanja se meni zdi normalno.

----------
Sem združila zaporedna posta
moderatorka romy

Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kako preboleti
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.