Avonova nagradna igra!!!
Traja 3 zaporedne kampanije. (12,13 in 01/2005) Za prvi kupon je potrebno presežti 85000 sit, vsak nadaljni kupon za žrebanje pa 15000 sit.
Naročila se seštevajo vse do konca C01/2005.
LP Talija
OK. Hvala. Saj v 3 kamp., bom pa verjetno toliko nabrala, res je.
Hvala še enkrat.
Je katera že imela kremo za oči (no, za okrog oči) Anew Ultimate Eye? Nekako jo imam na sumu, da je zelo precenjena (4900 redna cena), kljub temu, da je bila že pohvaljena. Potrdite prosim sume.
Plus, kako ste uporabnice Anew Clinical Seruma (je še katera poleg Pipi in Bushy?) zadovoljne z njim? Hvala.
Firbček, ti bom sporočila na pm, če bom šla. Malo mi še viroza nagaja, ampak mislim, da se počasi poslavlja.
Nekaj me bega pri teh srečanjih. Vidim, da Trbovlje spada pod področje 730, jaz imam pa na vseh naročilnicah napisano področje 720. To je verjetno zato, ker sem se včlanila v Ljubljani. Ali je to vseeno?
Lejla, danes sem ga prvič uporabila in se mi zdi zelo v redu. Krasno se vpije. Dala sem ga pod kremo, čez kremo pa še malo pudra in zdi se mi, da lepo izleda. Ha, sem sama sebi všeč, ker sem bila zadnjih nekaj dni bolna in se seveda nisem ličila. Torej je to bolj pristranska ocena. Bom poročala spet čez kakšen teden, dva. O.K.?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...