Sej ta dnevna bio6 pa sploh ni tok slaba, sam ta octyl palmitate je komedogena sestavina, druge so pa o.k.
Niky, sej clinical je tudi "bogata" krema, ampak brez filtrov, ker je nočna. Probaj tester
Sej ta dnevna bio6 pa sploh ni tok slaba, sam ta octyl palmitate je komedogena sestavina, druge so pa o.k.
Niky, sej clinical je tudi "bogata" krema, ampak brez filtrov, ker je nočna. Probaj tester
no super samo da ne grejo ven iz prodaje, ker te kroglice so najboljši bronzer zame do sedaj,
barbara22 tudi jaz sem si hotela zalogo naredit,pa zdej ne bo potrebno.
Niky, vsekakor ti priporočam Hydrofirming.
Iree, če bo tvoja mama uporabljala CP, naj za dnevno vzame raje novo Retroactive.
Mene pa zanima, če ima katera tekoči puder za telo in kakšen se ji zdi? (v katalogu na str. 112) Predvsem me zanima, če ima pristen pudrast vonj, katerega obožujem - primer: johnson s roza deodorant.
Potem me zanima še za peeling z belim grozdjem na str.15 -če ima dovolj zrnc
In pa na str. 51 svinčnik za oči - ali je mehek, se dovolj pozna na očeh..
Aja pa moram pohvaliti kolekcijo za barvane lase. Maska za lase je prvi izdelek od Avona, ki sem ga kupila in se zelo, zelo zadovoljna!
Pri gelu in losjonu iz linije Naturals (melona in belo grozdje) je v 12. zvonček, škoda, ker res krasno dišijo. Kaj to pomeni, da jih ne bo več ali bodo spremenili embalažo?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...