me pa zanima če je kera naročala nakit "alsace", s črnimi čipkami; sem naročla prstan velikost 10, če ma kera 8 pa bi rabla 10 zamenjam. (da ne čakam reklamacije)
Jutri ne bodo vozili. Sem klicala predstavnico in pravi, da so danes razvažali samo po MB in CE (verjetno je to mislila za svoje področje), ostali dobimo pakete v petek.
Natopakt mislim da so tvoje informacije napačne- če naročiš nek izdelek in ga v paketu ni, torej je pod manjko, potem ta izdelek JE VRAČUNAN v skupnem kataloškem znesku, le plačati ti ga še ni treba. Glede tega sem imela s svojo predstavnico že kar nekaj debat, pa nikakor nsiva prišle skupaj. Dokler ni zadnjič poklicala na Avon in so ji tam razložili tako, kot sem jaz zgoraj napisala. Problem je le v tem, ker ima vsaka članica na svojem računu izpisan manjši kataloški znesek kot je v resnici (govorim v primeru manjka- torej vedno ko imaš manjko, moraš tisto njegovo vrednost prišteti k skupnemu naročilu in takrat dobiš pravo cifro).
Ali je katera v živo vileda Effia ročno torbico s strani 55? Ali je take barve kot na sliki, pa kakšna barva je sploh to, ali vleče bolj na srebrno ali bolj na modro in ali je material bolj grob, trd, ali je mehek ampak vseeno kompakten?
za AT šampone, nasplošno vem da so dobri, ne vem pa kako se odrežejo pri prhljaju. Proti prhljaju mora biti nežen šampon da še dodatno ne razdraži lasišča; pa pomembno je, če maš prhljaj in suho lasišče ali prhljaj in mastno lasišče?!
najdi sestavine od AT proti prhljaju pa naj ti Tanja-stručko pove če so ok