Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Avon Izdelki 6.del

Pojdi na stran 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
Sher
Starost: -13Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 6. avg 2006 23:10
Povezava do prispevka
Obsedla sem Kozmetometer!!!!

Zdaj pa me je malce sram.   
Nisem to dokraja premislila. 
Sem kar pisala komentar za komentarjev, nekakor mi je sam šlo, in tisto z naslovi mi je sinulo ko sem že vse napisala....Prvo sem se sprostila ker tale zadeva na naslovni strani ne funkcionira, pa sem potli pogledala na KMM, in mela tudi kaj za videt..
Dajte, punce, zdaj je dober čas za napisat veeliiiiik broj komentarjev...!!!!!

bushbaby, hvala za dobrodošlico, pa pozdravljena! Ko sem prebrala tvoj post sem šla pogledat koliko sem jaz to komentarjev sploh napisala, pa sem se sama presenečila!
No, pa če se take stvari nagrajajo, me se lahko kontaktira na U2U. Če pa se ne, lahko zdaj začnete!

No, pa poglej kaj se zgodi ko blondini daš kompjuter pa veliko cajta!!!

Upam da vam bo kateri kaj od tega pomagalo, ker mi je to bila sama namena.

1A, jaz mislem da bi ti Hidrofirming (pa ne Hidrofirming-Lift ) bila bolša izbira, Anew R. mislim da ni za suho kožo pa si tudi premlada (25+). Če pa koristiš še kakšno samo SPF kremico, lahko si za poletje vzameš Moisture 24, zelo dobra vlažilna kremica, ampak nima SPF-a.

Pozdrav forumu!

Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 7. avg 2006 8:50
Povezava do prispevka
Sher, prav lepo te je bilo brati, sploh to krasno mešanico hrvaščine in slovenščine. Kar nekaj dobrih idej si mi dala

Zanima pa me sledeče: vem, da ste že govorile o novem Planet Spa čistilnem gelu za obraz z islandskimi mineralnimi vodami (zanič). Kako pa se kaj obnese drugi izdelek iz demo ponudbe - osvežujoči gel za prhanje
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. avg 2006 9:27
Povezava do prispevka
Gel v principu je vredu, ampak mene vonj odbija. Za porabit bo, ampak ga ne bom več vzela.

Jaz imam pa kažine z dostavljalcem. V četrtek kar ni bilo paketa, ga kličem in reče, da on je že doma (ob 17), da pada dež, pa še kombi nekaj nagaja. In jaz cela penasta ker sem sodelavki, ki je šla na dopust obljubila, da v petek dobi naročeno. S tem, da prejšnji paket mi je dostavil v četrtek ob 21.30 zvečer(!). Reče, da bo paket v petek. Paketa ni bilo ne v petek ne v soboto. Danes sem klicala na Avon, oni na DD, tip se ne oglaša. Ga bi iz hlač stresla. Je pa en tak lolek, da res ni, mi deluje, da je ves čas zadet, kar je čisto možno, da tudi je. Svašta. Prej nisem imela nikoli problemov, sedaj v Logatcu pa niti enkrat ni tako kot bi moralo biti.
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 7. avg 2006 9:43
Povezava do prispevka
Alena, hvala! Upam, da se bodo težave z dostavljalcem čimprej rešile
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Alena
Objavljeno: 7. avg 2006 9:49
Povezava do prispevka
Ni za kaj. Jaz tudi upam, ker kaj takega pa še ne.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 7. avg 2006 13:19
Povezava do prispevka
kakšna je maska za obraz z belim čajem? Smile
0
Nazaj na vrh
Alena
Objavljeno: 7. avg 2006 14:06
Povezava do prispevka
Alko bomba.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 7. avg 2006 14:13
Povezava do prispevka
 hvala!
0
Nazaj na vrh
Sher
Objavljeno: 7. avg 2006 16:19
Povezava do prispevka
Pegasus, drago mi je če sem kaj pomagala! Se opravičujem na slabi slovenščini, ampak sam hotela čim več povedat, oziroma napisat, pa ne vem kako se vse reče na slovenščini. Pa tudi vem da me boste vsikak razmele!

Vzorec tega gela za prhanje dobiš kadar naročiš določene izdelke iz kataloga (Anew, Planet Spa, Summer White...). Jaz ga še nisem probala. Meni se dišava zdopadla (v 10-ki je dišeča stranica), ledeno sveže, ampak more biti da je pravi miris drugačni.

Sem teto v Londonu prosila naj mi prinese njihove kataloge ko prideju k nami v 9. mesecu.
Njihovi katalogi se ne moreju videt na internetu (jaz bar nisem vidla, če neko zna kakšen link, lepo prosim da nam ga tukaj prilepi).
Držite fige punce da ne pozabijo na to, pa vam bom vse poročala!
Dobila sam eden katalog prošlo leto in vam morem reč da smo mi v zaostatki dobrih 10 kampaj pa morti celo leto. V kozmetičkih izdelkih tolko ne, stvari so menj ali več iste, koliko pri torbicah in nakitu, vurah pa tako.

0
Nazaj na vrh
rina76
Starost: 48Pridružen: 27. dec 2005Prispevkov: 138Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 7. avg 2006 19:54
Povezava do prispevka
Vem, da se je že enkrat govorilo o AT gelu za posvetlitev las, samo se ne spomin več, kaj. Tudi na kozmetometru ni ocenjen, zato tu sprašujem. Torej, če ga je katera sprobala, a je v redu ali ne? A sploh kaj posvetli lase in se ga splača vzet? Prijateljica bi ga naročila in me je vprašala, če je v redu, pa ne vem.
0
Nazaj na vrh
Sher
Objavljeno: 7. avg 2006 21:25
Povezava do prispevka
rina76, jaz sem sprobala tega gela in razmišljam da vzamem še enega zdaj ko je na akciji.
Jaz sem tamnejša blondina in me od zdavnaj strah farbi za lasje. No, ne ravno strah, ampak se ne bi nikome dala v roke da mi pofarba lasje.
Pa sem zažmirela in sprobalal tale gel, ker sem z letima vse tamnejša. Malce že posvetli, ampak onak, zdi se da je nekaj drugače s tvojimi lasji, pa nihče ne more povedat kaj. Ni jak peroksid. Če bi ga več kot enkrat porabila, mogoče bi rezultat bil z zraka viden, ne vem, in to nikakor ne priporočam, lasje bi zelo isušilo.
Če lasje postajajo svetlejši to pomeni da se "sušijo", ker so stanjeni, in to ni nikakor dobro za lasje.
Če hoče tako, malo sijaja dat lasem, potem bi mogla bit zadovolna.
Z gelom pridejo velike najlonske rokavice, ga se stisne iz tube in nanese na lasje, cele ali samo pramenove, kakor hočeš, in se ne spira!
Lasje so samo malce bol grobe ampak jedva opazno.
Seveda, stvarca škoduje lasimi, ker te stvar tako delujejo, poškodujejo las da postane svetlejša. Zato jaz to v principu nimam rada.
Tale gel je najmanj škodljiva varijanta, pa če ji ne treba dramatična premena, naj proba, zdaj ko je na akciji nima kaj za zgubiti ker je cena smešna.
0
Nazaj na vrh
rina76
Objavljeno: 7. avg 2006 21:34
Povezava do prispevka
Sher, hvala za izčrpno poročilo.
Ona v bistvu že ima temne blond pramene, samo bi rada imela še bolj svetle. A ta gel potegne na rumeno ali samo posvetli? Pa praviš, da se to ne spira, čeprav vsebuje peroksid. Narastka pa verjetno ne posvetli ali pa tudi, če vsebuje peroksid?
0
Nazaj na vrh
Sher
Objavljeno: 7. avg 2006 22:03
Povezava do prispevka
Če ima temne lase, tole je preslabo da bi posvetlilo naraska. Gel je za blondine, naravne ali ne katere bi že samo malce posvetlile lasje. Pramene bo ji stvar malce posvetlila, ampak nek pazi i ne nanaša na cele lasi ker ih bo samo poškodovala a za nič.
Pa ne potegne na rumeno.
Seveda, ne vem kako se obnaša na že tretiranim lasima.
Ja, ne spira se in treba paziti da se ne nanese na kožu glave in morajo se rabiti priložene rokavice. Vse piše na uputstvih.

Pa ima tudi razne biljne ekstrakte in zaščitne stvari ki malce varujejo lasje da se ne poškodujejo preveč.

Je tako smešna cena, naj proba, če se je že igrala s hidrogenom, nima kaj za zgubiti!
0
Nazaj na vrh
rina76
Objavljeno: 7. avg 2006 22:11
Povezava do prispevka
OK, ji bom rekla naj poskusi.
Hvala še enkrat.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 7. avg 2006 22:19
Povezava do prispevka
kako pa naredite, če naročite stvari in veste,da vas na dan dostave in tudi naslednji dan sigurno ne bo doma?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Avon Izdelki 6.del
Stran 115 od 119
Pojdi na stran 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.