živjo, jaz sem končno dobila paket in tokrat bom prvič nekaj stvari morala vrniti, predvsem tisto maskaro False Lashes, ki je res nekoristna (pa še včeraj sem si kupila tisto od Make Up Factory All in One in je mega), pa tisto na baterije za manikuro in pedikuro, ker je prešvoh, pa nekaj stvari, ki sem jih naročila decembra za novoletna darila in so mi jih poslali šele zdaj (!), ko mi več ne koristijo (ufa).
Drugače pa sem zadovoljna s setom nakita Dubai.
Mam eno prošnjo; jaz nimam nobenega obrazca za reklamiranje (sem naivno mislila, da ga ne bom rabila) in se bojim, da če ga bom zdaj naročila, mi ga bodo poslali šele z naslednjim naročilom, jaz pa bi rada, da mi vračilo upoštevajo pri naslednjem nakupu (v 5. kampaniji), zato me zanima, če ima katera od vas ta obrazec in če bi mi ga poslala po pošti.
Vem, da dosti zahtevam (komu bi se dalo hodit na pošto samo zato), zato bom razumela, če ne morete in se vseeno zahvaljujem in se bom že česa drugega spomnila
Drugače mi je ful všeč katalog 5., same lušne stvari, sploh una torbica (Rose Embossed, lepi vzorci in vsaj na fotografiji ne izgleda cheap, čeprav je iz poliestra) in nakit Texas..