Bi se kar večinoma strinjala z Iree, dodajam še nekaj:
Iree je napisal/a- novi Treselle Silver se mi zdi obupen
Jap. To je ena najbolj smrdljivih stvari kar sem jih vohala pri Avonu. že Extraordinary je obupen, ta je pa ...
- črna torbica za ličila, ki se lahko kupi poleg Anew proizvodov, je zelo majhna (recimo za 3 šminke)-
Je majhna, ampak par stvari bi šlo notri. Meni je zelo simpatična.
- moška in ženska ura sta imeli temno številčnico, ne svetle kot v katalogu-
Pri nas isto, po moje s svetlejšo številčnico se ur sploh ne bo dobilo. Ne vem kaj mislijo.
- nakit: rjavi obesek in prstan treasures (82) nista tako kičasta, kot
sta se mi zdela v katalogu-
Ta nakit mi je zelo lep, sploh ogrlica, tudi meni se ne zdi kičasto. Je pa v živo nekoliko drugačne barve kot v katalogu, to pa itak.
Bila sem navdušena nad svetlikajočim svinčnikom (str. 139), lepše se razmaže kot tisti na str. 169 oz. še ta stari. Od teh novih svinčnikov je od prej le Creamy, drugi so novi odtenki, meni so zelo lepi. Vijolična je bolj pigmentirana kot stara verzija, super je sivo/črn.
Super mi je bil čopič pri setu na str. 9, vendar se takega ne dobi posebej, posebej je le tisti z rjavimi ščetinami za katerega pa ne vem, če je ista kvaliteta. Ta s črnimi je zelo mehek, super je.
Pa tista akcija na straneh 34-37-najdražjo od dveh stvari bodo računali po 300 SIT.
Na straneh 92-93 ni cen, redna cena je 800, drugi šampon potem dobiš za 200 SIT.
SSS olje v gelu (str. 109)-zelo vredu zadeva, se fajn vpije v kožo, ne masti, koža je bila po tem olju fajn mehka.
Senčke v lončku (str. 139) so me tudi prijetno presenetile, ne vem kako je potem na veki, ampak na roki se nekoliko posušijo, niso mastne, sem optimist, da se mogoče ne bodo nabirale v veko, bom eno vzela za probo.
Šminke božična kolekcija (str. 141) so nekoliko suhe,barve nič posebnega.
Kamp. 1 je super, v spominu so mi ostali mini parfumčki Today-Tomorrow-Always-vsak po 5ml, cena 3500. Zelo vredu za kaka darilca. Pa nakit in torbice, pe še kaj bi se našlo, pa sem prehitro pregledala, da bi kaj več ostalo v glavi.