A bi bila katera tako prijazna in mi napisala kode (ter ceno) za vzorčke od pudrov "tekoči puder anti-stress" in "Hidratantni tekoči puder za obraz z lifting efektom"....nisem dobila zraven naročilnice...
Še nekaj sem želela vprašat pa sem prej pozabila....a mi lahko setujete kako vredu rdečilo za ličke (razen barvnih kroglic) s katerim imate izkušnje....gledala sem True Colour, a je fajn?
Mene pa zanima, če je katera naročala Geometrične uhane in če so bili na zalogi? Jih je ena naročila, ki ima ponavadi srečo, da izdelkov, ki jih naroči dostikrat ni na zalogi.
Saj bi prebrala vseh 85 strani, pa je to kar velik zalogaj, tako da bom kar vprašala . Če želiš postati član Avona, lahko preko neta pošlješ podatke in ti oni pošljejo katalog al dobiš na vrata najprej predstavnika? Ali obstajajo tudi stroški včlanitve in ali moraš nujno kaj naročit vsak mesec...
Kolikor vem stroškov včlanitve ni. Za potrditev članstva oddaš naročilo. Na vrata dobiš predstavnika, da podpišeš pristopno izjavo. Ni potrebno vsak mesec naročat. Msilim da ti po treh neaktivnih mesecih članstvo propade.