Testerji naj bi bili vedno zastonj (vsaj pri nas - naj me kdo popravi, če sem v napačnem prepričanju ). Verjetno se jih dobi tudi v trgovinah, kjer prodajajo Suki izdelke.
quote:c8e20a6387="Lai Ming"Tanja, komaj čakam(o) test dekorative
Se bom potrudila, da bo čim prej!
Schmetterling, testerji so vedno in povsod brezplačni. Kar je pogosto navedeno tudi na samem testerju (npr. "tester - not for sale"). Bolj je problem v tem, da jih za mnoge izdelke ni, ali pa jih prodajalke "pograjfajo" zase in svoje prijateljice. Pa da ne zaidemo - o tej temi na tem naslovu.
Sem že dobila kuverto z vzorčki in še nekaj gradiva . Zdaj pa veselo na preizkušanje. Res me veseli, da se tudi pri nas najdejo firme, ki imajo korekten, celozelo prijazen odnos do (potencialnih) kupcev.
Ja, res ste Planetke zelo navalile, zato vas prosim za malo več potrpežljivosti - tudi oni so samo ljudje in več kot toliko ne zmorejo. Lahko pa tudi, da je šel vaš mail v predal s spam pošto. Poskusite ponovno.
Lady21, vse je odvisno od posamezne kože. Jaz zdaj testiram, sem zelo nagnjena k mašenju por in bom poročala. Sem zdaj samo "na Sukiju".
KrvavaMeri, mojega prvega maila niso dobili in sem jim nato poslala ponovno, na drugega so mi pa takoj prijazno odgovorili. Poskusi ponovno. Si pa predstavljam, da smo jih res zelo zasule.
Hvala. Bom poskusila. Sem mislila, da je kvota že zafilana, pa se mi je zdelo malček neolikano, da niso sporočili niti tega, da ne bodo poslali. Pošljem še enkrat ... ni nobene zamere. Si nisem predstavljala, da je res takšen naval.
Edit: Vzamem nazaj. Sem še enkrat poslala in kmalu dobila odg., da pošljejo najkasneje v ponedeljek. Eh ... se vidi, da sem danes malo cranky.
Kako pa zaprosite za vzorčke? Ker na spletni strani, na kateri prodajajo Suki izdelke, piše, da se testerje dobi le ob nakupu. Jaz bi pa rada še pred kakršnimkoli nakupom preverila na lastni koži, kako mi kaj stvari odgovarjajo.