- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Cene so sicer
samo,ker sem si pridelal pigmentni madež in se nebi glih mazal z kakšnim Pigmanomom ,na laser pa zaradi tega flekca tudi nebi glih spet šel me zanima Target bio-brightening face serum a bi to znalo delovati,ker sem pripravljen odšteti toliko ojrov,če res deluje,ker pigmanom mibo pomojem samo razdražu kožo
.
.

,sem samo napisal ,da tisto kar obljublja če bi znalo držati oz. če je katera to že preskusila.Sestavine seveda,da znam sam preveriti samo sestavine v tem serumu mi niso jasne kot. npr. limona in tiste gobe kaj je tuki takega tolk fajn.Saj ponavadi vprašam,kadar ne razumem in če mi google ne najde nič pametnega potem se obrenem še malo na PL ni pa mi panike tudi če ne dobim odgovora ,saj na koncu moram itak sam sprobati oz. moja koža tako,da vem ,da noben ne more vedeti kako bo delovalo.
,da me bo vsakič opomnil na škodljivost sončenja,če bo pa ratal večji pa laser pa je stvar rešena.
Poskusila sem vse od googla, do www.suki.si ampak enostavno ne najdem 

To je tema o negovalni kozmetiki Suki na forumu negovalne kozmetike, tule je forum za dekorativno kozmetiko.
. Prodajalka je rekla, da dokler ne bo novega uvoznika, ga ne bodo dobili.
), v trgovinici Organique v Stari Ljubljani pa jih nimajo več
.Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...