Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Današnji (17. 7.) Mlaj v Raku ustvarja seksualno magijo za vsa znamenja zodiaka

17. jul 2023 8:08
0

Posadite semena, določite smer in se lotite ustvarjanja seksualne magije, kajti Mlaj, ki bo danes, 17. julija ob 20:32, prispe v znamenje kardinalnega Raka.

Mlaji so po imenu in pomenu čistilni in ponovno začenjajo nov lunin cikel.

Mlaj se vedno ujema z zodiakalnim znamenjem, po katerem se trenutno giblje sonce. V tem primeru so to plime in oseka ter poigravanje v znamenju Raka. Mlaj je najtemnejša faza luninega cikla, točka čistega potenciala in povabilo k novemu začetku.

Raku vlada Luna in je vladar četrte hiše korenin in prednikov, zato njegova lunacija govori o vrnitvi domov, hranjenju, hvaležnosti in povezanosti.

Ker Luna v tej fazi luninega cikla ni vidna, je metafora za senčne dele našega jaza, ki jih držimo stran od drugih in ki jih sami ne vidimo, ne ozdravimo ali integriramo. Ker je Luna najbolj doma v Raku, je ta Luna še posebej močna za iniciacijsko energijo, surov navdih in delo, ki omogoča intuiciji, da prevzame vodilno vlogo.

Rak upravlja s področji domačnosti in navezanosti; z domovi, ki si jih ustvarjamo sami; in domovi, ki jih ustvarjamo eden drugemu. Napetost, ki obstaja v Raku in tem Mlaju, je vleka med stalno potrebo po tem, da smo nekomu potrebni, ter med naraščajočimi in pojemajočimi bolečinami in utripi človeškega srca.

Od vseh dvanajstih zodiakalnih znamenj je edino, katerega lekcija je absolutno potrebna, obvezna, nujna za dokončanje študija, znamenje Raka. Nevrobiološko smo trdno zasnovani za vse, za kar se zavzema Rak: za povezanost, pripadnost sebi, pripadnost kraju, pripadnost ljudem.

Če ni pripadnosti in povezanosti, vedno pride do kardiovaskularnega in kognitivnega upada. Če ne razumemo vsega, za kar se zavzema to znamenje zodiaka, trpimo. V tem smislu je naša verjetnost preživetja odvisna od trdnosti naših odnosov in naše pripravljenosti, da potrebujemo in smo potrebni.

Znamenje Raka deluje tako, da ščiti in skrbi za kolektivno celoto. Rak nas opozarja, da za zdravljenje potrebujemo strukturo in podporo skupnosti, da smo vsi poklicani igrati različne vloge v sagi naše skupne človeške izkušnje in da lahko skupaj varujemo, spodbujamo in napredujemo.

Kozmična mati Rakica je kot velika Luna, ki ji vlada, globoko vpeta v preživetje in lajšanje trpljenja. Sezona Raka in še posebej rakov Mlaj od nas zahtevata, da prepoznamo in preusmerimo vzorce, ki ovirajo naš razvoj ali omejujejo našo sposobnost povezovanja, odpuščanja in napredovanja.

To je ura, da se vzljubimo z brezpogojno popolnostjo in radikalnim sprejemanjem materinskega ideala. Veliko se govori o občutljivi naravi rakov, vendar ljudje v raku niso bolj dovzetni le za čustveno razburjenje, temveč tudi za radostno in vzvišeno.

Upamo, da vas ta Mlaj vleče k temu, da si podate roko s svojimi sencami, ljubite brez ponosa, čutite brez strahu in si predstavljate prihodnost, v kateri ste v svetu povsem doma.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 17. do 23. julij 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  To so manikire, ki bodo po mnenju poznavalcev najbolj 'in' v letošnjem letu.