Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Današnja polna Luna v Dvojčkih bo težavna, zato morate biti potrpežljivi

27. nov 2023 6:20
0

Polne Lune osvetljujejo zadeve in osvetljujejo situacije, ki se morajo razviti, in obstaja priložnost, da to storimo – a le, če si to iskreno želimo.

Ta lunacija je zaključni del dogodkov, ki so se zgodili 30. maja 2022 v času nove Lune v Dvojčkih. Ta polna Luna nam bo odprla oči za stvari, ki smo jih v preteklosti spregledali, čeprav morda ne bomo mogli verjeti temu, kar vidimo.

Težaven astrološki vidik

Mars v Strelcu in Saturn v Ribah tvorita širok T-kvadrat s Soncem v Strelcu in Luno v Dvojčkih. T-kvadrat je težaven astrološki vidik, sestavljen iz dveh planetarnih opozicij, ki hkrati tvorita kvadrat planeta. Na nebu tvori obliko črke T. V tem primeru Luna nasprotuje Soncu in Marsu, hkrati pa je v kvadratu s Saturnom.

T-kvadrat je lahko izziv, saj zaostri situacije in nam daje občutek, da moramo ukrepati takoj (kar pa ni vedno potrebno). V tem primeru lahko čutimo, da nas prevladujoče sile v našem življenju silijo k spremembam. Težava je v tem, da še nismo pripravljeni razpreti kril in poleteti.

Dva retrogradna planeta

Del oklevanja in zmedenosti glede premikanja naprej je povezava med retrogradnim Merkurjem v Strelcu in retrogradnim Neptunom v Ribah (ta tranzit se izpopolni nekaj ur po polni Luni), medtem ko bo Merkur v svojem predretrogradnem območju. Retrogradni Merkur in Neptun v kvadratu 27. decembra. Ponovno se povežeta, ko Merkur postane direkten 8. januarja 2024. Zgodba, ki se bo razpletla na dan polne lune, bo v našem življenju še dvakrat dvignila glavo.

Če bomo energijo izkoristili v največji možni meri tako, da bomo sebi in drugim ponudili razumevanje zadev in sočutje, bomo na konju. Pri tem lahko intenzivno občutimo težke resnice, ki se bodo razkrile. Ne pozabite, da so največje laži tiste, ki jih govorimo sami sebi. Zdaj je čas, da smo iskreni do sebe glede načinov, kako lahko izboljšamo svoje življenje na bolje, ali da se izpovemo drugim o svojih občutkih in nerazsodnostih.

Usodni dogodki

V nedeljo, 26. novembra, se Merkur približa vozliščem usode, zaradi česar bodo dogodki 27. novembra usodni. Dva dni po polni Luni, 29. novembra, se Venera poveže z južnim vozliščem usode v Tehtnici, zaradi česar bodo posledice 27. novembra žgečkale in povzročile zlomljeno srce ali finančno izgubo. 

Če k temu dodamo še asteroida Črna luna Lilith in Ceres, se vzdušje še stopnjuje. Ti asteroidi nas bodo prisilili, da se soočimo s situacijami in ljudmi, da bi prišli zadevam do dna. Zaradi tega se ne bomo želeli zadrževati pri svojih odzivih. V tem se skriva dramatičnost polne lune. Vrh karte je blizu Lune, kar nas spodbuja, da se lotimo novega pristopa k odnosom in uveljavimo svojo avtonomijo. Izbira pravih besed v najbolj primernem času je ključnega pomena, saj bo pomagala omejiti prepire.

Bodite odprtega duha in stopite iz svojega čustvenega območja udobja ter sprožite potrebne in zahtevne pogovore, ki so potrebni zdaj. Fiksna zvezda Prima Hyadum, γ Tauri, prinaša ozračje dejavnika škandala in padca iz milosti. Temu scenariju se lahko izognemo z velikodušnim pristopom: ne dovolite, da bi prevladali sebični motivi in pohlep. 

To ni prijetna polna Luna

Na splošno to ni prijetna polna Luna in najboljši način, da se izognemo težavam, je, da vodimo s prijaznostjo. Čeprav je polna Luna polna ostrih dejavnikov, je bistveno vedeti, da imamo vedno izbiro, kako želimo in hočemo ravnati – še posebej pod vplivom lune v Dvojčkih. Preden začnemo delovati in se odzvati, si moramo vzeti minuto časa in se odločiti, kako želimo ravnati v zvezi z razvijajočimi se dogodki.

Meditacija in dihalne vaje nam bodo pomagale, saj bodo sprostile našo energijo in vnesle pozornost. Poleg tega nas bodo te dejavnosti ohranjale prizemljene in v sedanjosti – da ne bi iz muhe naredili slona ali se obnašali tako, kot bi pozneje obžalovali. 

Nasvet: ne hitite z razkrivanjem vseh informacij – bbodite potrpežljivi.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 27. november do 3. december 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.