Kaj je zdaj zaspanke

?
Jaz sem že od 2.00 pokonci, mi je vroče za znoret, pa nekaj me šrafva in zvija, sam nočem preveč upat, da bi se kaj dogajalo, ker se bo sigurno pol ustavilo

. Drugače sem kljub neprespani noči polna energije in skačem po stanovanju gor in dol, pa pazim, da možka ne zbudim

.
Kako ste kaj ostale? Jaz neskončno uživam v teh zadnjih dnevih, ko govorim še v dvojini, z možkom se pa tudi izdatno cartava

.
Mi je tako super, ko vidim, da vsi okoli naju nestrpno pričakujejo otročka, čeprav mi grejo pa rahlo na živce vprašanja v stilu "asežekajdogaja"

. No pa saj se bojo ta vprašanja kmalu nehala, ker bova izklopila telefone

.
Trebuh se je v zadnjem tednu še povečal, čeprav sem mislila, da to sploh ni več možno, mali razgraja v trebuščku in nič ne kaže na to, da bi imel kaj premalo prostora - si ga kar vzame - tako da mamici razteguje trebuh sem in tja

. Mamica se pa nič ne pritožuje, ker ga požgačka nazaj - prav mu je lumpku

.
Vsem ostalim želim, da bi vam nosečnost hitro in brez težav minila. Tea1, se mi zdi, da si komaj včeraj povedala, da si srečka nosečka, zdaj si pa že čez polovico

. Delfinček, pri tebi gre tudi tale ticker nekam hitro. Kako grejo kaj priprave na prihod sončka?
Upam, da nisem bila predolga

.
En lep sončen dan, poln pozitivne enrgije!
MOJA