Hy, spet se obračam na vas punce, ker mam velik problem. Imam namreč zelo utrujeno kožo in sem čist bleda, koža je kr mal uvenela, nikakršna, brez leska in brez življenja

...in ne vem kaj naj nardim ali uporabljam da bo kaj bolje izgledala. Spim dovolj, res je da mam čez dan natrpan urnik (hja, kdo ga pa nima...), redno hodim na rekreacijo in do nedavnega nisem imela tako izrazitega problema s kožo (pred enim letom sm začela spremljat PL in od takrat se mi je koža zelo, zelo popravila

). Moja nega kože je pa sledeča: zvečer Clinique milo za občutljivo kožo, AOK zeleni tonik in Avene cleneance k, zjutraj pa Beauty baby kopf bis fus gel, AOK tonik, SD za mastno kožo in CliniqueStay true in Stay matte pudra. Imam mastno in občutljivo kožo, zelo,zelo nagnjeno k mašenju por (pa še te so obupno velike), redno uporabljam maske in piilinge....
Koža je res boga, bleda in zato se mi ogrci zato še toliko bolje vidijo zato prosim če ima kdo nasvet...prosim....

Aja, pa še eno vprašanje, moje veke oz. koža nad očki je rdeče barve,tako da brez MU zgledam k da skos jokam? Ima katera podobne težave?Kakojih rešite, razen s pudrom?Če mislite, da sm kaj bolna, lahko zatrdim da sem zdrava, razen kakšen prehladek sem pa tja, hujšam pa tudi ne

Vnaprej hvala za odgovore pa fajn se mejte*