.imam tudi rdečkast nos (ni razdražen ali suh) in ko se namažem s korektorjem ali pudrom, je nekaj časa ok, nato pa puder izgine in zgledam resnično grozno. kot bi bila bolna!
), pa še pekla je malce. Stephen Majercik

.imam tudi rdečkast nos (ni razdražen ali suh) in ko se namažem s korektorjem ali pudrom, je nekaj časa ok, nato pa puder izgine in zgledam resnično grozno. kot bi bila bolna!
), pa še pekla je malce. 

in veselo letim v trgovino!

...in ne vem kaj naj nardim ali uporabljam da bo kaj bolje izgledala. Spim dovolj, res je da mam čez dan natrpan urnik (hja, kdo ga pa nima...), redno hodim na rekreacijo in do nedavnega nisem imela tako izrazitega problema s kožo (pred enim letom sm začela spremljat PL in od takrat se mi je koža zelo, zelo popravila
). Moja nega kože je pa sledeča: zvečer Clinique milo za občutljivo kožo, AOK zeleni tonik in Avene cleneance k, zjutraj pa Beauty baby kopf bis fus gel, AOK tonik, SD za mastno kožo in CliniqueStay true in Stay matte pudra. Imam mastno in občutljivo kožo, zelo,zelo nagnjeno k mašenju por (pa še te so obupno velike), redno uporabljam maske in piilinge....

Zanima pa me, če je to normalno, da imam veke temno rdeče barve?A bi mi kakšna krema za oči pomagala?Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...