Koža
okrog nje (okrog 1 cm naokrog) je hrapava in se lušči ter
zateguje.Zgleda tudi zelo grdo vse skupaj sploh pa je "krastica" velika.
Ne vem več kaj naj, zato se obračam k vam za nasvete.S čim naj mažem?Ker noče izginit

Herpes na obrazu - klik.

Če ne bo delovalo, pa k zdravniku.

Sicer pa lahko greš k dermatologu in ti on naredi test, s katerim ugotovi, če gre res za glivice, ampak glede na hitrost delovanja našega zdravstva, zlasti tukaj v Izoli, nima smisla, ker se boš načakala. Jaz sem pred kratkim imela spet en izbruh teh lišajev in sem dobila napotnico za dermatologa. Ker pridem na vrsto šele sredi avgusta, sem se začela mazat z Lamisilom in je že vse izginilo.
 Oronazol imamo doma, pa bom kar prakticirala, če ne bo šlo tako pa grem potem v lekarno po Lamisil.

ker so se kar pojavljali, sem šla k osebni zdravnici, katera mi je predpisala kremico Lotriderm.. Minilo je že toliko časa, še vseeno pa se mi pogosto delajo ti izpuščajčki.(npr1x,2x na teden)
 Drugače mi pa ta kremica zelo pomaga, saj se npr na izpuščajček namažem zvečer, zjutraj pa skoraj že izgine.. Vseeno me zelo moti, sploh ker nevem zakaj nastajajo (res da sem alergetik, vendar se izpuščajčki pojavljajo tudi, ko npr jem zdravila proti alergiji, po vratu ne uporabljam nobenih krem, pa tudi glede čistoče sem zelo stroga).
  Sem jo prvič pred nekaj leti "fasala" od mačjega mladička, ki sva ga "rešili" z mamo in v roku par dni smo se nalezli vsi, vključno s psom. Mucko smo smo potem morali uspavati, kar baje ne bi preživela zdravljenja, mi pa smo se uspešno pozdravili, s tem da se (samo !?) meni ti lišajčki od takrat vsaj enkrat na leto spet pojavijo, sploh če sem pod stresom ali če imam oslabljen imunski sistem. Ampak z Lamisilom kar hitro izginejo. Ker je Tikka pred kratkim objavila novico, da so v garaži njene prijateljice našli mucke in sklepam, da je bila v stiku z njimi, se mi zdi čisto možno, da gre za mikrosporijo (sploh če upoštevamo, da so mucke lahko prenašalke tudi, če nimajo vidnih znakov). Ker iz izkušnje vem, da če gre z lišajčkom k zdravnici (in po možnosti imava še isto zdravnico), ji ona ne bo naredila nič drugega, kot to, da ji bo predpisala Oronazol (mazilo), Diflucan ali Lamisil in je ne bo poslala na nobeno testiranje, da ugotovi, če je mikrosporija ali kaka druga vrsta glivic in tudi če, bo čakala pol leta in medtem bo polna lišajev in da ji prihranim vse to, sem ji pač svetovala Lamisil. Ker se samo namažeš in je. Deluje pa na vse glivice, navadne ali specialne.  
 , ampak zate bi bilo pa smiselno, da se odpraviš do zdravnice in naj se stvar dokrajči (ali pa jo zamenjaj).Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...