- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

), tako da sem si morala lase umiti v umivalniku, in se stuširati tako, da sem se z vodo polivala z lončkom. In močno dvomim, da sem uspela dobro sprati gel za tuširanje iz sebe, tako da samo čakam, kdaj se mi bo pojavil kakšen lišaj na koži. Da ne omenim, da se počutim kot en navaden
, ker se nisem mogla normalno stuširat.
) pobarvala s kano, ki ni popolnoma nič prijela, niti malo, s to izjemo, da ko si operem lase, mi še vedno smrdijo po njej
Nisem se pa takoj hotela pobarvat s navadno barvo, ker naj bi obstajala možnost, da ti v kombinaciji s kano, prime na zeleno, česar pa nisem ravno hotela. No, in danes sem se končno hotela pobarvat (čeprav lasje še vedno po kani smrdijo, ko so mokri), pa ni tople vode, in zato bom morala jutri iz hiše z 2 oz. 3 centimetrskim narastkom, in se bom cel dan počutila slabo zaradi tega. In upam, da bo dež in da ne bo sonca, ker če je sonce, je narastek še bolj viden. Če je pa dež, ga pa lahko vsaj zunaj zakrijem z dežnikom. 

? In hvala
.
, naj ti dokažem: jaz sem se že velikokrat morala z lončkom umiti, pa razen izgube časa ni bilo nič hudega. Prehladiš se tako hitro ponavadi tudi ne. Glede vidnosti narastka za en dan se ti res ni potrebno sekirati. Še posebej, če imaš izpite, med njimi zagotovo nihče ne bo imel časa opazovati tvojega narastka, pa tudi ti najbrž ne boš uspela o tem razmišljati in se sekirati. Če te pa tako zelo moti, si pa kako spni lase, daj rutko, morda kakšen obroč ali kaj takega, da se ne bo toliko opazil. Edini resnejši strah (nekako objektivno gledano, verjamem, da tebe ostale stvari tudi skrbijo) je prva točka, torej izpiti. Pri teh je pa vsaj pri meni bilo vedno brez izjeme tako, da sem imela en večer prej občutek bodisi prazne glave bodisi kaosa v njej, na izpitu pa se je izkazalo, da je snov lepo popredalčkana po možganih, ki so med spanjem pridno opravili svojo nalogo.
? Stran s temi mislimi in jutri srečno
.

, bom resno delala na tem, da bi dosegla pocket size, obljubim.
? Super izraz, Sydelle
.

)
. No, ve, ki ste se javile in soustvarile nov prodajni hit, dobite Tulipan-to-go zastonj, od ostalih bom pa kar naročila zbirala
. Morda bi pripravila še tako sbodbujajočo varianto Tulipana-to-go z gorjačo, kaj praviš, Pegasus
?

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...