Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kozmetika Avon - 9. del

Pojdi na stran 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59
Mish
Starost: 38Pridružen: 21. apr 2007Prispevkov: 198Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2008 7:32
Povezava do prispevka
Lai Ming, jaz sem za mami naročila Jillian Dempsey professional EL in sem ga sprobala na roki. Je res mehak in natančen, tudi lepo se zabriše. Koliko je obstojen, pa ti žal še ne morem povedati. Probala sem tudi dvojno kremo za oči (tester) in se mi ne zdi kaj posebnega. Zgornji del mi je preveč masten, še kar nekaj časa se mi krema sploh ni vpila, pa imam okrog oči suho kožo. 
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2008 12:19
Povezava do prispevka
Mish, najlepša hvala
0
Nazaj na vrh
Ketka
Starost: 47Pridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 1541Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2008 12:51
Povezava do prispevka
Jaz sem si naročila mineralno senčko v odtenku Earth. Včeraj sem dobila paketek in danes jo imam že gor. Zraven sem si naročila še tisti mini čopič za mineralne senčke, ki je bolj tako tako. Je sicer lepo mehak in se lepo nanese, je pa res miniaturen.
Senčka je v prahu, embalaža je, na sredini ima odprtino, ki je kar velika, brez sita (kar se tiče uporabnosti trenutno ne bi komentirala - iskreno upam, da se ne bo preveč stresalo)
Odtenek je bolj bakren kot zemeljski. Pričakovala sem sicer bolj temno rjavo barvo, ta pa je res bolj bakrena. Sicer je to moja prva mineralna senčka, ampak nisem imela nobenih problemov z nanosom, ne glede na to, da je bilo zjutraj.  Obstojnost: ni zlezla v gubo, kar se mi tudi drugače ne dogaja, pomoje bo zdržalo do večera.

@ Lai Ming: hvala za priporočilo za Fern kompletek. Pomoje najboljši kompletek nakita od Avona, ki sem ga imela. EVER.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 11. apr 2008 14:03
Povezava do prispevka
Me veseli, da ti je všeč Smile

Senčke tudi mene firbcajo, pa ne vem, kateri odtenek bi vzela
0
Nazaj na vrh
markinnika
Starost: 51Pridružen: 18. okt 2007Prispevkov: 830Kraj: Šenturška GoraStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2008 19:45
Povezava do prispevka
Kako pa se obnesejo njihovi proizvodi za sončanje za otroke in odrasle? Hvala za vsako info.
0
Nazaj na vrh
nikapika
Starost: -13Pridružen: 14. jan 2008Prispevkov: 1120Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2008 19:57
Povezava do prispevka
Sem imela lani dva njihova izdelka za sončenje - enega od mlekov in kao hladilni sprej, ne spomnim se faktorjev.

Mleko mi je bilo čisto OK, vendar nobenih presežkov, hladilni sprej je pa fejst alkoholen, pa še nizek faktor ima. Tega sem uporabla vmes, torej naprej mleko za sončenje, potem pa v času izpostavljenosti soncu večkrat sprej. Bi bila kr praktična zadeva, ampak je res ful alkohola notr, ga prav vohaš. 
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 11. apr 2008 20:59
Povezava do prispevka
Markinnika, tukaj je nekaj ocen. Nasploh so ljudje kar zadovoljni, le nekateri imajo težave zaradi kemičnih filtrov. Mene tudi zanimajo, pedvsem otroške, ker imajo višji faktor. Preizkusila pa sem tisto Anti-Ageing s SPF 30 in mi je bila zelo všeč.
0
Nazaj na vrh
markinnika
Starost: 51Pridružen: 18. okt 2007Prispevkov: 830Kraj: Šenturška GoraStatus:Offline
Objavljeno: 11. apr 2008 21:07
Povezava do prispevka
Hvala za hiter odgovor. Nočko.
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2008 13:10
Povezava do prispevka
Jaz si bom za letos nabavila kar 2 plastenki mleka SPF 25, ker je bilo res dobro.    (edino žal ne vem, če bom lahko spet toliko na dopustu kot lani....(služba)....vse kaže,da še malo ne )
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
05sostar
Starost: 39Pridružen: 12. dec 2007Prispevkov: 23Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2008 22:08
Povezava do prispevka
Jaz sem poskusila olje za sončenje v sprayu in je bilo super. Nič nisem bila opečena, niti premasna, vonj je prijeten. Res je da nimam občutljive kože na sonce, sem pa alergična na večino krem / olje. Po uporabi avonovih produktov alergije nisem dobila  juhu. Krema za po sončenju pa mi ni odgovarjala, niti se mi ni zdelo da bi kožo dovolj navlažila. 
0
Nazaj na vrh
iza
Starost: 123Pridružen: 17. jan 2007Prispevkov: 4988Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. apr 2008 9:16
Povezava do prispevka
Mi smo imela pa že kar nekaj teh proizvodov za sončenje- mami je uporabljala olje in kremo anti-age- z obema bila zelo zadovoljna. Imeli smo tudi kremo za otroke z barvno formulo- tudi odlična. Še posebej pa nam je všeč sprej za po sončenju z vitaminom C- ker res fajn pohladi kožo, uporabljaš pa ga ali med sončenjem ali pa po sončenju, kar tako ko ti je vroče.
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 38Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 15. apr 2008 12:02
Povezava do prispevka
Ima mogoče katera doma maski za lase iz linije Advance Techniques? Odločam se za nakup modre (za poškodovane lase) in rozaste (za barvane lase), pa nikjer ne najdem sestavin. če jih ima katera, bom zelo vesela, če jih lahko prepiše.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 16. apr 2008 17:46
Povezava do prispevka
Evo, pred nekaj urcami dobila paket:
  • Jillian Dempsey Professional EL - fajn, mehak, lepo se nanaša, krasno se da zabrisat, gobica je zelo prijetna na dotik, ne pretrda ne premehka; ostaja z mano
  • za preizkus sem vzela šminko Ultra Color Rich - Sheer, odtenek Sangria, ki v katalogu izgleda nora temnejša rdeča barva, v resnici je zelo lepa rdečkasto-rjava, umirjena, zamolkla rdečka, odlična za sramežljivke; ofkors, ni polnoprekrivna (=sheer), vendar pusti konkreten odtis barve na ustnicah; nanos je nekoliko težji zaradi mastnosti in oblike "glave"
  • Naturals jagoda&guava losjon - zelo lepo diši, jagoda z dodatkom nečesa, ni ravno prehrambena, lušten vonj, vendar se mi zdi nekoliko manj obstojen kot npr. vanilija
  • želela sem preizkusiti še Perfect Wear Liquid EL - zanič. Enkrat potegneš, je še ok, drugič komajda pusti kaj barve Gre nazaj.
  • Bubble Bath Češnjev cvet - mmmm krasen vonj, verjetno bo največkrat uporabljena kot gel za tuširanje in ne kopel
Kmalu pridejo prenovljene embalaže izdelkov za sončenje, bo pa tudi ena nova krema z mineralnimi filtri namenjena alergikom oz. občutljivčkom - kako zanesljiva bo zaščita oz. če bodo res samo mineralni filtri notri, še ne vem; je pa SPF 30.

Bo katera v K06 naročila Demo 1 - Anew Clinical serum? Pa Anita uro?
0
Nazaj na vrh
nikapika
Starost: -13Pridružen: 14. jan 2008Prispevkov: 1120Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. apr 2008 18:20
Povezava do prispevka
Mene je serum mikal, ampak ima slab alko. na 3. mestu in me je mal minilo veselje, tako da bom verjetno počakala, da katera prej preizkusi (če se bo kdo javil kot poskusni zajček )pa ga bom kasneje v kaki akciji vzela, če se bo vseeno izkazal kot OK.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. apr 2008 18:55
Povezava do prispevka
quote:f556de207f="Lai Ming"Evo, pred nekaj urcami dobila paket:
  • Jillian Dempsey Professional EL - fajn, mehak, lepo se nanaša, krasno se da zabrisat, gobica je zelo prijetna na dotik, ne pretrda ne premehka; ostaja z mano
Kako je pa kaj z obstojnostjo?
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kozmetika Avon - 9. del
Stran 54 od 100
Pojdi na stran 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.