Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Tekoči pudri - 3. del

Pojdi na stran 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55
Sasa83
Starost: -13Pridružen: 10. nov 2007Prispevkov: 161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2009 20:23
Povezava do prispevka
Je že katera sprobala nov Diorjev puder Diorskin Nude? Gre za mineralna pudra (tekoči in v prahu). Na sephorini strani ga zelo hvalijo. Ne vem če ga je pri nas že mogoče kupiti. Tukaj pa je link kjer lahko dobite vzorčke tega pudra.
0
Nazaj na vrh
Sasa83
Objavljeno: 28. jan 2009 20:27
Povezava do prispevka
Ta link bo boljši .
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2009 20:50
Povezava do prispevka
Vzorčki so samo za V. Britanijo in Irsko?
0
Nazaj na vrh
Sasa83
Objavljeno: 28. jan 2009 21:47
Povezava do prispevka
vzorčki so tudi za Slovenijo. Vpišete svoje podatke, naslov in izberete Slovenijo.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2009 0:12
Povezava do prispevka
Sydelle, na voljo so za kar konkretno št. držav, tudi Slovenija je vmes, samo na seznamu jo izbereš Smile
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2009 16:14
Povezava do prispevka
Aha hvala =) jaz sem samo zgoraj prebrala ''for uk&ireland residents only'' Confused
0
Nazaj na vrh
Lady_fLame
Starost: 123Pridružen: 10. mar 2007Prispevkov: 320Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2009 20:13
Povezava do prispevka
a to ti brezplacno pride? 
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 30. jan 2009 14:27
Povezava do prispevka
Citiram iz zaklenjene teme:

alessia je napisal/aPozdravljene. Če pišem pod napačno temo se že v naprej opravičujem. Imam sicer vprašanje oziroma dva, tri glede pudra. Do sedaj sem uporabljala samo puder v kamnu in sicer Manhattan Cleanface Compact Powder, ki ga uporabljam že 100% več kot 5 let, ah kje, že veliko dalje, saj ne vem natančno. Ta puder sem začela že uporabljat kot najstnica za prekrivanje mozoljev in »zdravljenje« mozoljev, ker je puder tudi antibakterijski (tako vsaj piše). Sedaj nimam več pretiranih problemov s kožo, ker jemljem KT Diane in imam koliko toliko »čisto« kožo, no tu in tam se mi še pojavi kakšen mozoljček imam pa kar nekaj ogrcev po nosu in razširjene pore. No, do sedaj sem uporabljala samo puder v kamnu in korektor za prekrivanje mozoljčkov in sedaj bi rada začela uporabljat še mogoče tekoči puder. Sprobala sem že kar nekaj tekočih pudrov, nisem pa še našla pravega, ker so se mi vsi pudri zarili v gubice in jih še bolj poudarili. Zato me zanima kateri puder bi mi predlagale ve. Naj povem, da imam občutljivo in včasih suho kožo. Zanima pa me tudi ali je obvezno, da uporabljam tekoči puder ali je morda dovolj puder v kamnu ali pa mineralni puder (doma imam Vichy in Lorealov mineralni puder) + korektor za prekrivanje mozoljčkov. Sem si prebrala članek Postopek ličenja in še ostale članke, ampak vseeno vprašam. Res me moti pri tekočih pudrih, da se mi zarijejo v gubice in tako se mi zdi, kot da mi tako suho kožo na izgled okrog oči, nimam pa tega občutka in še nek čuden občutek imam, ko uporabljam tekoči puder, zdi se mi kot, da se mi puder preliva po koži, tak občutek imam, kot, da bi se namazala z zelo mastno kožo, prav nervozna sem no. Razmišljala sem, da bi morda tekoči puder nadomestila z obarvano kremo, kaj pravite na to? No odločila sem se tudi, da bom prenehala z uporabo Manhattnovega pudra, ker nimam več nekih problemov z kožo, čeprav sem zadovoljna s tem pudrom. Bom začela z uporabo mineralnih pudrov, ki jih imam doma.
Naj povzamem: prosila bi vas za nasvet glede tekočega pudra in obarvane kreme. In, če je morda dovolj, da uporabljam samo puder v kamnu ali pa mineralni puder.
Še enkrat se opravičujem, če sem pisala pod napačno temo in, če sem se preveč razpisala
Embarrassed

quote:497e144c05="_*Shaheena*_"
Mogoče ti bosta kaj v pomoč temi:

alessia je napisal/aSem pogledala predlagani temi, pa nisem zasledita, da bi se pisalo o podobi "situaciji" kot je moja. Zato vas lepo prosim za pomoč.

anamarija je napisal/aČe si zadovoljna s svojo kožo in če ti puder v kamnu/prahu zadostuje, ne vidim razloga zakaj bi uporabljala še tekočega. Sploh pri sočasni uporabi mineralnega bi to znalo zgledati over the top. Če se ti tekoči vsedajo v gube je pa to samo še en minus več. Pri kakšnih podočnjakih ali mozoljčkih pač uporabiš korektor. Za obarvano kremo pa poglej na KMM (npr. Alverde je zelo pohvaljena).

alessia je napisal/aHvala za odgovor. Sem si že prebrala glede obarvane kreme, grem še danes malo v Mullera pogledat, če imajo še katero drugo obarvano kremo za katero še ne vem. Saj mogoče bi imela tekoči puder, samo da bi bil tako tekoč in imel mogoče malo večjo prekrivnost, kot obarvana krema ;). Obstaja mogoče tak puder?

Obarvana krema

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2009 15:15
Povezava do prispevka
alessia je napisal/aSprobala sem že kar nekaj tekočih pudrov, nisem pa še našla pravega, ker so se mi vsi pudri zarili v gubice in jih še bolj poudarili. Zato me zanima kateri puder bi mi predlagale ve. Naj povem, da imam občutljivo in včasih suho kožo.

Res me moti pri tekočih pudrih, da se mi zarijejo v gubice in tako se mi zdi, kot da mi tako suho kožo na izgled okrog oči, nimam pa tega občutka in še nek čuden občutek imam, ko uporabljam tekoči puder, zdi se mi kot, da se mi puder preliva po koži, tak občutek imam, kot, da bi se namazala z zelo mastno kožo, prav nervozna sem no.

Alessia, katere tekoče pudre si pa že probala?
Po napisanerm sodeč se mi namreč zdi, da si nanesla ali preveč pudra ali neustreznega (presuhega) in se je zato na gubicah bolj poznal.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
alessia
Starost: 44Pridružen: 14. jan 2006Prispevkov: 74Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2009 17:01
Povezava do prispevka
Vem samo znamke pudrov, ne vem pa natačnih "imen". Probala sem že tekoči puder od Vichy, Loreal, Nivea, Maybelline, nazadnje pa me je kozmetičarka namazala z Diorjevim pudrom in pri vseh pudrih imam občutek, kot da imam cel obraz masten, okrog oči, pa kot da se mi vidi vsaka gubica in kot da imam suho kožo. Ravno zaradi tega pa bi rada kupila puder, ki je zelo tekoč, kot naprimer obarvana krema. Saj se sploh ne morem odločit prav ali bi samo uporabljala mineralni puder in obravano kremo ali pa tekoči puder? To pa zaradi tega, ker sploh ne vem kateri puder bi bil primeren za moj tip kože Unhappy
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 30. jan 2009 17:10
Povezava do prispevka
Hm, ker ima vsaka znamka več izdelkov, mi tole ravno ne pomaga kaj dosti.
Kaj ko bi za zečetek poskusila z Maybelline Affinitone - ni drag in precej tekoč, skoraj kot obarvana krema.

Pa poskusi dobiti še kakšne testerje lahkih vlažilnih pudov (Chanel Vitalumiere Fluide, Bourjois 10 Hour Sleep Effect, DiorSkin Eclat Satin ...)
In ne pozabi nanesti malo in pravilno.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
alessia
Objavljeno: 30. jan 2009 17:27
Povezava do prispevka
Tanja najlepša hvala za nasvet. Bom šla jutri malo v Mullerja spet in "nafehtala" kak testerček in kupila tega Maybelline in bom videla. Se javim, glede rezultatov. Ja tudi, kako pravilno nanašamo puder sem si že prebrala, večkrat Wink
0
Nazaj na vrh
alessia
Objavljeno: 31. jan 2009 22:03
Povezava do prispevka
Moram se popravit, ne naredi mi tekoči izgleda suhe kože okrog oči, vendar imam suho kožo in to so mi tudi jasno in glasno povedali danes v drogeriji. Tako, da bi rabila kak fejst vlažilni puder verjetno ne? Tanja, ti pudri, ki si mi jih naštela so fejst vlažilni?
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 31. jan 2009 22:14
Povezava do prispevka
Alessia, po mojih izkušnjah v drogeriji prej brcnejo v temo, kot dejansko dobro svetujejo ali kaj ugotovijo. Če ti oni rečejo, da imaš suho kožo, to še ne pomeni, da je res suha :)  - kak tip kože imaš, boš najlažje ugotovila sama, v pomoč ti bo tale tema. 
0
Nazaj na vrh
alessia
Objavljeno: 31. jan 2009 22:22
Povezava do prispevka
Vem, da imam normalno do suho kožo, odvisno od letnega časa in "počutja", tudi kakšna žilica mi "poči", okrog oči pa imam suho in tanko kožo. Res pa je, da zgleda koža okrog oči "zdelano" bolje rečeno utrujeno, zabuhlo in s podočnjaki, sploh pa zadnje dni (spim dovolj). Kaj pa pudri IsaDora bi bili za moj tip kože? Sem prebrala malo ocene in se mi zdi, da niso slabi.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Tekoči pudri - 3. del
Stran 50 od 100
Pojdi na stran 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Čedalje več žensk v srednjih letih se odloča za ločitev – in večino ločitvenih postopkov sprožijo prav ženske.